Hvordan er du på spansk

Etter besøkt et fremmed land, er jeg av den mening du bør vite hvordan du si "hvordan er du i språket av landet. Siden jeg planlegger å besøke et spansktalende land, prøver jeg å finne hvordan å si hvor du er på spansk. Som meg, er du planlegger å besøke en spansktalande land eller har du en teft for språk, derav prøver å vite hva er, eller hvordan å si, "hvordan er du 'i Spanish?
Hvordan Si 'How er Du' i Spanish
Spansk er et svært vennlig språk, derav det er naturlig at du ville spør folk "hvordan er du 'i Spanish. Motsetning i engelsk, i spansk språk, det en differensiering i formelle og uformelle språk. La oss ta en titt på lære å si dette grunnleggende courtesy i begge varianter av spanske språket.
Hvordan Spør "Hvordan Du" på spansk - Uformell; Hvis du kjenner noen en på et fornavn basis eller hvis du snakker til et barn, vil du bruke ¿Como estás? Den omtrentlige uttalen av '¿Como estás?' is KOE-moe eh-STAHS. Alfabetene skrevet i kapital i uttalen skal vektlegges mer. Du kan bruke dette skjemaet når du snakker med din familie medlemmer også. Du kanskje vil vite noen spanske fraser for reisende.
Hvordan Spør 'How Du' i Spanish - Formell; derimot, hvis du snakker en ukjent person, eller en person av høyt respekterer slik som eldste, lærer, prest, dommer eller kolleger, det en liten forskjell. Du må gjøre en liten endring i måten du sier "hvordan er du på spansk. Det vil være en endring verbet 'estar', du bruker. Nå spørsmålet vil endres til ¿Como esta?. Ja. Jeg vet den eneste endringen er at du tar ut 's' fra 'estás'. Når du snakker en eldste, vil du bare må konjugatet verbet annerledes.
Reaksjon på 'How Are You' In Spanish
Nå som du har lært hvordan å si "hvordan er du i Spanish, am jeg sikker du ville være nysgjerrige som meg og vil vite hvordan ett svar til ¿Como estás? Som i engelsk, vil du svarer "Jeg er bra" og returnere tilbake samme spørsmålet til personen. Vi vil se dette i en dialogrute form.
Person1: ¡Hola! ¿Como estás?; Du: Estoy Bien. ¿Y Tú?
Nå får ikke forvirret med '¡Hola!' skrevet før ¿Como estás?. Bare oversatt, den er Hi eller Hello. Siden vi vet '¡Hola!', Bør vi kunne uttale det riktig også. I spansk: det alfabetet 'h' er silent. Derfor, når du sier "¡Hola!", Vil det høres ut som oh-la.
Hvis samme må besvart i uformelle tale, la oss se hvordan vil samtalen se ut:
Person1: ¡Hola! ¿Como esta?; You: Estoy Bien. ¿Y usted?
Forskjellen ligger i måten ordet "du 'er brukt. Både 'Tú "og" usted "mener du, men" usted' er den mer formelle form av dere.
Les mer om; spanske Grammatikk; Spansk Verbs; Nå som du vet hvordan du si 'er hvordan du' i Spanish, gå videre og bruke den på ditt besøk til den spansktalande landet. Men selv om du jumble opp formelle og uformelle form, ikke får oppskjørtet. Siden du er utlending, blir du ikke kritisert for bruker feil skjemaet, selv du kan være korrigert høflig. ¡Buen viaje! (Bon Voyage!)