Seaweed Extract

Seaweed, også kjent som 'tare', er en marine alger, fant er ulike nyanser og fargetoner. Den tilhører forskjellige grupper av røde, brune og grønne alger. Det er rik på jern og hjelper i funksjon blodceller, jod som hjelper i riktig funksjon av skjoldbruskkjertelen og hindrer struma også. Folk som bor i de kystnære områdene i Kina, Japan, Korea, Thailand, Taiwan, etc. forbruker nudler som er fremstilt av tang. Det er mange delikatesser, som er utarbeidet ved hjelp av tang som hovedingrediens eller garnityr. Dette ekstrakt brukes også som ingrediens i tannkrem.
Den ernæringsmessige verdien av tang ekstrakt er som følger:
Ernæring (per 100 g) Verdi, Carbohydrates40.2 gm, Calcium1, 093 mg, Fat1.1 gm, Iron100 mg, Niacin5.7 mg; Phosphorus240 gm, Protein7.5 gm; Vitamin A1 IU
Seaweed Extract Fordeler
Forskere har vist at tang ekstrakt reduserer risikoen for Slitasjegikt, en sykdom i leddene, med 15%. Ved å bruke en tang medisiner for to til tre måneder, kan pasientene bli fritatt for leddsmerter. Forbruker tang, bidrar til å forebygge mineral mangler og fordøyelsesproblemer. Noen studier har også vist at tang ekstrakt hjelper i hjernens utvikling. Seaweed extract øker metabolismen av kroppen vår. Det hjelper også med å kontrollere fedme, da det løser opp fett avfall. Det hindrer også osteoporose. Dette er en god medisin for mennesker som lider av impotens, avmagring eller anemi. Seaweed ekstrakt kosttilskudd kan ha egenskapene i healing kaldt, influensa, leddgikt, tuberkulose og til en viss grad svulster også. Tang ekstrakter bidra til å undertrykke appetitten og opprettholde blodsukkernivået. Det forbedrer også energi og gir sunt fiber. Dessuten reduserer det også kolesterol, øker den immunsystem, etc. tang Anlegget består av over 30 mikro næringsstoffer.
Seaweed Ekstrakter for Akne og hudpleie
Talgkjertler finnes i huden vår, det meste i ansiktet og i hodebunnen. De produserer olje til gi huden med fuktighet. Når overflødig fuktighet skilles, resulterer det i akne. Tang ekstrakt bidrar til å redusere slike sekresjon og dermed forhindrer dannelse av akne i ansiktet. Den forbedrer også pH nivåer av huden vår. Disse marine anlegg består av forskjellige mineraler, som forbedrer huden tone, gir huden en glød og glatt tekstur. I tillegg til å forbedre huden hudfarge, øker den også reparerer skadet hud og det er elastisitet. Det er medisinske egenskaper behandle huden forhold som eksem og psoriasis. En avslappende tang bad gir en frisk og ungdommelig kropp og også opprettholder hormonbalansen slik den detoxifies kroppen. Ulike hudpleieprodukter som inneholder tang ekstrakt er tilgjengelig i markedet.
Seaweed Pakk Gjødsel
Bortsett fra kulinariske og medisinske bruksområder, tang ekstrakt brukes også i befruktningen. Det passer for alle typer planter. Bruk av tang gjødsel, fører til raskere vekst av planter og forbedrer hastigheten på fotosyntesen. Tangen ekstrakt gjødsel, gir en lengre blomstring sesong. Den forbedrer kvaliteten på frukt, ved å gjøre dem større i størrelse og sunnere for forbruk. Tang ekstrakt gjødsel kan legges til din hage jord eller gryte jord, som det opprettholder strukturen og stabiliteten i jorda. Det forbedrer også plantene slik at de kan motstå tørke, beskytte seg mot plantesykdommer og frost også. Røtter av planter som skal plantet bør være gjennomvåt i tang ekstrakt løsning før planting i jordsmonnet. Dette gjelder også frøene eller skjæring av planter som skal plantet. Liquid tang ekstrakt gjødsel er mest brukt i vekstsesongen der plantene vokser raskt. I alle, tang pakke gjødsel er et godt valg for hagen din, som de forbedre jordkvaliteten.
Disse var et par nyttig og sunn bruk av tang ekstrakt. Jeg håper, har denne artikkelen får du nok grunner til å bruke tang pakker ikke bare i kulinariske herligheter, men i hager også. Denne alger er verdt millioner av kroner i dag, for sin multi-purpose bruker og fordeler.