Mat Presentasjon Ideer

Enten du planlegger en cocktail party eller en intim kvelds i to, hvordan maten blir presentert er så viktig som smaken av maten. Hvis du vil imponere dine gjester, bør maten være visuelt tiltalende. Creative mat presentasjonen ideer er de der det er en balanse av farger, tekstur og former. Hvis du vil gjøre retten estetisk tiltalende det bør være en kombinasjon av to eller tre farger på tallerkenen. Grillet biff med stekt rød og gul paprika med chimichurri saus ser mye mer appetittvekkende enn posjert fisk med potetmos. Når du serverer kjøttet og fjærfe, prøv følger den med dampet eller sauterte grønnsaker for å legge litt farge. Garnityr i form av hakket persille, koriander og gressløk kan også brukes til å introdusere farge til retten. Les på riktig bord innstilling.
Creative Food Presentasjon Ideas
Til garnityr din drikker, kan du bruke en strand av appelsinskall eller sitronskall på kanten av glasset. Legge en skive frukt som en starfruit eller kiwi i cocktail briller å legge mer farge og interesse. Kontroller at garnishes som du bruker komplimenter smaken av parabolen.
Hvis du serverer en fruktsalat kan du bruke en ananas for å tjene salat i stedet for en vanlig glass eller keramisk bolle. Til dette trenger du en middels stor eller stor ananas. Kast alle brune eller misfarget blader fra ananas og trim toppen. Skjær ananas i to like deler og kuttet en tynn stripe av ananas å gjøre basen. Fjern kjernen i ananas ved hjelp en taggete kniv og scoop ut fruktkjøttet fra hver halvdel. Du kan bruke denne ananas bolle til å holde en fruktsalat eller salsa. Les videre borddekorasjoner.
En annen deilig mat presentasjonen idé er å pynt hovedretter med vårløk krøller og tomat steg. For lage grønn løk curls trenger du crunchy fersk vårløk og noen isbiter. Trim våren løk og kutt stilkene inn 4 tommers lengde. Med hjelp av en kjøkken saks, kutt hvert av vårløk segmentene inn 7-8 smale strimler reservere slutten av seksjonen. Fyll en stor bolle med isbiter og tilsett vårløk. Kjøle til vårløken curl. For å lage tomat rose, skrelle tomat med en skarp kniv sikrer at skallet er ca 1 tommers bred og kontinuerlig. Plasser skallet på et flatt overflaten som en tre skjærefjøl, og forsiktig rulle opp skallet å likne en rose. Legge en kvist av mynte å gjøre bladene. Du kanskje liker å vite mer om tips til utskjæring blomster fra grønnsaker.
Party Food Presentasjon Ideas
Hvis du planlegger en cocktailparty velge riktig miks av drinker og mat er svært viktig for en vellykket fest. Forretter som er små nok skal spises i en enkelt bitt kan serveres i vakre dekorative skjeer. Alternativt, kan du også tjene dem på salatseng eller kålblader. Pynt forretter med skivet kalamata oliven eller hakket gressløk og kapers å legge tekstur og smaken. Les mer om forrett oppskrifter.
Serve hovedretten i uberørte hvitt Kina og yr sauser i geometriske mønstre. Du kan bruke en brun eller barbecue saus for garnishing biff og sjokolade saus til bakverk og kaker. Pulverisert sukker eller isdannelse sukker kan også bli stenket over brownies og kaker. Du kan også bruke krystallinsk spiselig blomster å dekorere kaker og det er blant beste maten presentasjonen ideer. Vil foreta krystallinsk blomster, ta noen blomster av ditt valg og pensel dem med en vann og egg emulsjon. Dip blomstene umiddelbart i en bolle med granulert sukker å sørge at det er jevnt belagt. Ordne blomster i en voks papir og la det tørke. Les mer på mat garnishing ideer.
Farge, tekstur, former og ordninger danne grunnlaget for en stilfull garnering og mat presentasjon. Maten Presentasjonen ideene blir stadig flamboyant og kunstneriske. Unngå over-garnishing serviset og være kreativ og innovative i presentere maten.