Lekk kran Reparasjon

Lekk faucets kan være ganske en plage, da de kan opprette vann flekker eller flekker vasken. Men foruten dette, de har også en miljøpåvirkning. Avhengig av hvor mye skade på kranen, kan en lekk kran gjør at man mister tre gallons av vann på en gjennomsnittlig dag. Imidlertid gjør man ikke å sitte på problemet. De som har alltid falt tilbake på en rørlegger for å fikse problemet kan lure på hvordan å reparere en lekk kran? Dette er et av de vanligste avløp problemer. Men med riktig instruksjoner om lekk kran reparasjon, gjør at vann drypper fra en lekk kran kan være veldig enkelt. Hva er enda bedre er at det å vite for å fikse en lekk kran kan spare et par dollar også!
Instruksjoner på lekk kran reparasjon
Fixing Loose Nuts; Løse muttere kan være en av årsakene for en lekk kran. Dette kan skyldes en skrue kommende løs enten i pakking området eller ved basen av håndtaket. Bare ta av håndtaket og fikse lekk kran bruke en fastnøkkel å stramme skruen. I tilfelle skruen må skiftes, ta det med til en butikk og få en ny av samme størrelse.
Washer Problem; Dette er en annen årsak til lekk kran. Overtid ett skive kan bli utslitt, løs eller rett og slett blitt harde. Vaskemaskinen Setet kan også ha grunn til å bruke. Dette kan føre kranen å dryppe. For å være sikker, må man inspisere skadene og erstatte vaskemaskinen.
Det første skrittet for å reparere lekk kran er å slå av vanntilførselen til kranen off. Dette kan gjøres ved å slå av tilbudet som kan finnes rett under vasken eller på gulvet skapet. Noen må kanskje slå av hovedhuset stengeventil, som vanligvis finnes i kjelleren eller andre steder i huset. Nå slår på kranen for å sikre at vannforsyningen er blitt kuttet av.
Neste skritt er å ta håndtaket av. Dette kan gjøres ved å skru skruen på toppen eller bak på kranen håndtaket. Noen ganger, disse skruene er under noen dekorative plast stykker, som enten skru eller gå av når pried med en kniv. Hvis du må bruke en kniv, og deretter navigasjonsknappen opp området med tape eller klut for å beskytte etterbehandling av hetten. Nå, fjerne håndtaket og skru pakking mutteren nedenfor det. Dette vil avsløre stammen. Drei stammen på i hvilken retning du vil rotere håndtaket for å slå kranen på. Vil dette hjelpe deg til å ta stammen ut av kranen. Undersøk stammen. I tilfelle tråder er skadet, så stammen må erstattes med en ny.
Når dette er gjort med stammen, inspisere skiven. Vaskemaskinen holdes på plass nederst ventilen enheten med skruer. Fjern disse skruene for å få vaskemaskinen ute. Undersøk vaskemaskinen for skade. I tilfelle det har vært klemt eller har fått utslitt, må den byttes med en ny. Siden har skiven er fjernet og skruene som holder den har også vært demontert, ta en titt på skruene også. Hvis de synes skadet, unødvendig å si, erstatte dem med nye.
Nå setter skiven tilbake i ventilen enheten. Bytt stammen og kranen håndtaket. Slå på vann og se om kranen er fortsatt lekk.
Les mer på:; Hvordan Løs et Dripping Faucet; Hvordan å Fastsette en Lekkasje dusjbatteri; Det er alt som man trenger å vite om lekk kran reparasjon. Det er så enkelt! Så, neste gang du har en lekk kran, trenger du ikke å vente på rørleggeren. Følg disse enkle faucet reparasjon instruksjoner og fikse det dryppende kranen.