Skull Tattoo

Hodeskaller og crossbones er representert i en rekke av tatovering design, og det er absolutt en veldig populære tatovering design blant tatovering aficionados. De kalles også "Jolly Roger" tatovering design. I de fleste kulturer, er hodeskaller og crossbones assosiert med død og shortness av livet at forut døden. Disse tatoveringer er ikke bare kjent blant mennene, men også blant kvinner. Det er mange meninger knyttet til hodeskalle og crossbones tatoveringer. Betydningen kan endre i henhold skallen som brukes å gjøre tatovering. Siden det er et universelt symbol, kan det lett tilpasses betyr forskjellige ting, fra politisk å bare kunstnerisk utforming med estetisk kvalitet.
Skull Tattoo mening
Skull og crossbones tatovering ble ansett som et tegn på opprør, derimot, er symbolikken bak skallen ofte mer positive enn negative. Dette til en favoritt design i pirat verden. De brukte den for å skremme sine ofre. Hvis du må se på den internasjonale meningsdannelsen knyttet til skallen og crossbones, er det av fengsel. Det kan også brukes til å symbolisere gift og døde, spesielt hvis den brukes på en pirat flagg. Men med dagens romantiske forestillingen knyttet til pirater, er skallen, og crossbones tatovering stadig blir populære og mindre skremmende. For mer informasjon, kan det være lurt å lese på betydningen av skallen og crossbones symbol.
Skull Tattoo Designs
Det finnes en rekke motiver fra der du kan velge for din skalle og crossbones tatovering. Du kan velge å ha skallen, crossbones og flamme tatovering. Det er en av kuleste designs som du kan sport. Men du må sørge for at design er laget skikkelig. Hvis du liker dekorert tatoveringer, da har du muligheten til å få en dekorert hodeskalle og crossbones tatovering. Dette er veldig populært blant jenter og kvinner i alle aldre. For dekorasjon, finnes en rekke alternativer liker fargerike blomster eller forskjellige mønstre. Hvis du må spørre meg, ville jeg velge for abstrakt mønster på skallen og crossbones. Disse tatovering design er ofte laget i kjærlige minnet av kjære. Det kan være lurt å lese på skallen tatoveringer for jenter.
I å velge din skalle design, kan du velge dyr hodeskaller også. Det vil gjøre for en unik og interessant design. Blant dyr hodeskaller, bull eller hjort hodeskaller er veldig populært blant tatovering elskere. I tilfelle du ønsker en makaber jakt tatovering, kan du velge en hodeskalle og crossbones tatovering sammen med en ljå. Det vil står for Grim Reaper. Selv, er Grim Reaper kjent som Harvester av menneskelige sjeler, de er sagt å være nøytral mellom de gode og de dårlige. Klikk for å lese på Grim Reaper opprinnelse og historie. Det andre alternativet er å kombinere skallen og crossbones med en gitar. Det vil gjøre en humoristisk tatovering, og vil være i stand til å kile en morsom bein. For mer informasjon, les hodeskalle tatoveringer for kvinner.
Blant andre motiver som er enormt populære er tribal tatovering design. Disse tatoveringer er ofte laget i sort. Så hvis du vil ha en tatovering i én farge, vet du hva du skal velge. Selv i hodeskallene er det en rekke alternativer som du kan velge fra (demoniske hodeskaller for eksempel) som kan brukes til tatovering design. Her er noen onde skull tegninger, hvis du trenger hjelp med din skalle design.
Skull tatoveringer var i utgangspunktet sies å være av domenet for motorsyklister og lav-lifes. Men trenden har endret seg mye nå, som vi er kjendiser, idrettsutøvere, musikere så vel som den vanlige mann, sportslige skallen og crossbones tatoveringer med stolthet. Det er ingen alder eller kjønn bar heller, og disse tatoveringer er synlige på menn og kvinner.