Hvordan Fold ett Shirt

Skjorter er en svært vanlig klær elementet glad i nesten alt mannkjønn garderobe. Også folk noen ganger holder masse skjorter med dem slik at de har et bredt utvalg å plukke fra mens bruk. Folk som ikke vet hvordan å brette en skjorte riktig, konfronteres med plassproblemer når det gjelder lagring dem eller bære dem rundt mens reiser. Hvis skjorter, eller andre klær for den saks skyld, er foldet riktig, kan de lagres lett selv i en begrenset plass. For å hjelpe deg, er måter på hvordan å brette en skjorte omtalt nedenfor.
Hvordan Brett en skjorte for Travel
Trinn 1: Finne en skikkelig flatt underlag som en tabell, der du enkelt kan legge din skjorte fullt åpen, er den første tingen du trenger å gjøre for å lære å kaste ei skjorte. Når du har funnet en anstendig overflate, lå ute skjorten slik at knappene er øverst og vender mot deg. Bruk hendene for å glatte ut eventuelle krøllet området på skjorte og dens utvidede armer. Button opp skjorten.
Trinn 2; Ta høyre erme og brett den kryss-måter på skjorten slik, at slutten av ermet (mansjetten) strekker til bunnen sømmen på venstre side. Bare tror at du plasserer høyre hånd på din venstre lår å få denne posisjonen retten. Bruk hendene til smoothen ut eventuelle rynker hvilke dannes.
Trinn 3: Nå tar samme høyre erme, og brett den diagonalt tilbake fra over albuen området til under skulderen området. Kontroller at ermet sømmen og skuldersømmen align sammen. Når dette er gjort, må du folde hele høyre side area vertikalt, slik, er at shirt's sidesømmen plassert på knappen linjen i midten. Følg samme prosedyre på skjorten sin venstre side. Hvis det er noen rynker dannes, slette dem med hendene.
Trinn 4; forsiktig fold skulderen og kragen ned, sikrer ingen rynker dannes på kragen. Ta bunnen av skjorte og kaste den oppover, helt til flippen er på linje med mansjetter. Å få flippen størrelsen du ønsker, simpelthen brette topp og bunn halvdelene sammen og smoothen eventuelle rynker dannet hjelp hendene.
Hvordan Brett en Dress Skjorte
Trinn 1; å begynne med, finne en flat overflaten som du kan legge din kjole skjorten på og spre den ut helt, kneppet opp. Skjorten bør holdes på en slik måte at knappene er vendt nedover på bordet. Bruk hendene til å jevne ut noen rynker dannes.
Trinn 2; Take både ermer og brett dem tilbake til skjorten sentrum, horisontalt. Kantene skal være den ene over den andre ved senteret på baksiden. Kontroller at du ikke ta sidesømmene i mens folding. Sidesømmen skal vises straight på begge sider.
Trinn 3; Nå, må du folde begge sider av kjolen skjorten til midten. Ta begge ermer sammen med deres sidesømmene og brett dem inni, slik, at de oppfyller nedenfor kragen. Sørg du folder dem jevnt på begge sider.
Trinn 4; Den eneste delen gjenstår er å kaste skjorta på langs. Bruk begge hendene for å holde skjorta bunnen, og bare kaste den til toppen, på en slik måte at skjorta er bunnen møter bunnen av kragen. Du kan gjøre flere foldene her avhengig ønsket størrelse. Bare snu skjorten over og det er gjort.
Etter forståelse hvordan å kaste en skjorte, når du prøver det selv, er det tilrådelig å jern dem godt, før folding. Dette vil gjøre det enklere for deg. Følg ovennevnte trinnene og søkjer du bakhodet mens gjør det, å raskt bli ekspert i folding skjorter!