Typer Planter

Planter og trær ikke en ukjent syn, skjønt måten vi chop gjennom dem, kan det være. De finnes overalt i varierende høyder og severdigheter. Som ikke bør overraskende betraktning det faktum at det er over 350000 identifisert arter, og utallige uidentifisert fortsatt venter å bli oppdaget, ikke å nevne at planter er helt i stand mutere seg inn nye arter. Så hva er planter? Botanisk de er levende organismer tilhører kongedømmet Dækfrøede. Det vitenskapelige studiet av planter, kjent som botanikk, der plantene har blitt klassifisert som per deres voksende vaner. Men for deg og meg, som ikke inn botanikk, men fortsatt nyte planter, her er en liste over forskjellige typer planter.
Tre hovedtyper av planter; Som sagt tidligere, er det om lag 350.000 pluss planter arter, får sin klassifisering litt vanskelig. Imidlertid er mest planter kategorisert i følgende tre typer:; Mosses: Mosses er svært bittesmå planter med like bittesmå blader og ingen flower bæreevne. De har ikke sant røtter som andre planter, men svært tynt hår liker strukturer kjent som en filament som holder dem ned. De har ingen frø, men sporer som de bruker å formere. ; Grasses: Grass kan identifiseres av deres distinkte blader; smale, slank og vanligvis lange. De kan eller ikke kanskje bære blomster som består av tre eller seks deler som enten måter inconspicuous. Røttene er i klump form. ; Dicots og monocots: Denne typen er en banner for alle typer trær, små planter, busker, busker, krypegir, ugress, etc. fleste av ha dem blomster som er prangende, med 04:56 kronblad, en kran root, og blader som varierer i størrelse og farge. ; Forskjellige Variety og Typer Plants; Som det er tusen arter, hybrider, varianter og sortar presentere, pluss individuelle og gruppe tree karakteristika, deres klassifisering gjelder botaniske, kulinariske, hagebruk, etc ofte tendens å overlappe i måten er de vanligvis omtales.
Urter: Urter er planter som har ett eller alle deler brukes til kulinariske, medisinske, velvære og spirituelle formål. Fleste urter er lave vokser og ikke veldig woody. Noen av populære urter har blitt oppført nedenfor som per deres voksende vaner.
AnnualBiennialPerennial; Aloe VeraParsleySage; BasilCarawaySpearmint; ChamomileCorianderThyme; CalendulaDillBorage; CayenneMustardGingeroot
Busker: Busker er woody stauder at er mindre enn trær. Most busker står tett med små grener, og kan trenes og formet til være nesten bakkenivå. Busker har dekorative og sikring verdi. Busker er ofte kjent som busker, og de kan både; blomstring og non blomstring. Mer om busker og busker.
Blomstrende ShrubsNon Blomstrende Busker; HydrangeaGolden Darunta; AzaleaColeus; BoxwoodArborvitae; BougainvilleaBamboo Palm; HoneysuckleFalse cypress; FirethornArtemesia; HollyEuonymus; American BittersweetHebe; BarberryAucuba; LoniceraHouttuynia
Trær: Løvfellende eller eviggrønne, trær er woody stauder at har sekundære greiner økende vekk fra stammen. De kan være enten kjempehøye, altfor spredt ut og liten nok å bli kalt en busk. Les mer om deciduous trær typer og typer eviggrønne trær.
Angiosperms (Blomstrende) Gymnosperms (Non Blomstrende), PlumCypress, DogwoodCedar, CherrySpruce, AppleSequoia, MapleCycas, BottlebrushYew, BuckeyeJuniperus, HawthorneZamia, AlmondPodocarpus; YellowoodSciadopitys
Typer planter er også kategorisert som per deres kjennetegn; løvfellende eller eviggrønne, annuals, biennaler eller stauder, og slyngplanter og klatrere, etc. Uansett type, ønske jeg jeg kunne ha alle typer planter vokser i hagen min!