Turtle Tattoo Designs

En av grunnene tatoveringer har blitt en raseri er fordi det er forstått at tatoveringer gir frihet å uttrykke personlighet og individualitet. En annen grunn er det bred aksept av tatoveringer i verden kulturen. I mesteparten av verden kulturer, er tatoveringer tilknyttet åndelighet. Hvis du vurderer få en tatovering laget, kanskje du vil gi en tanke til skilpadde tatovering design.
Turtle Tattoo Designs - Meaning
Turtle tatoveringer er veldig populære i yngre generasjonen. Skilpadden er en amfibiefly som fører et liv i to miljøer, nemlig på land samt i vann. La oss se hva som er meninger knyttet til turtle tatovering design. ; I eldgamle kulturen var det sagt at en Turtle er symbolsk å bære jorden på ryggen. ; I vestlige kulturer, blir skilpadder sett som symboler av tålmodighet og visdom. ; Disse dyrene er treg, men svært steady, og ses som et symbol på utholdenhet også. ; De er også sagt å være symboler av fruktbarhet, som de lå en veldig stort antall egg. ; Skallet av skilpadden er hard og er et symbol av beskyttelse og styrke. ; Siden skilpadden klarer å flykte verden i komforten av skallet dens, ett antall mennesker identifiserer seg med denne amfibiefly. ; Long livet er annen symbolization tilknyttet skilpadder. ; Ånden av turtle kan beskrives i korte, som ett av beskyttelse, healing og også indre kunnskap.
Turtle Tattoo Designs
Det finnes en rekke skilpadde tatovering design som du kan velge fra hvis du bestemmer å få en skilpadde tatovering gjort. Her er noen av de populære skilpadden tatovering design, med en kort forklaring av mening deres.
Polynesian Turtle Tattoo Designs, Polyneserne er spredt i Cook Islands, Samoa, Tonga, Påskeøya, Tahiti, Fransk Polynesia og Hawaii. Betydningen knyttet turtle tatoveringer i polynesiske tatovering ideer er at av lang levetid og fruktbarhet. I Polynesian tatovering design, er en skilpadde også sagt å representere genealogi, sosiale og personlige prestasjoner på personen. I Hawaii Islands, og også ifølge Native amerikanere, skilpadder også representerer ro og ro. Klikk her å lese om Hawaiian tatoveringer for menn og Hawaiian tatoveringer for jenter.
Kinesisk og japansk Turtle Tattoo Designs; I kinesisk kultur, har skilpadden blitt tilskrevet med kvaliteter som styrke, utholdenhet, langsomhet, fekunditet og også lang levetid. Som Faktisk, var et bilde av en skilpadde også brukt på imperial banneret, representerer beskyttelse i krig. Sea turtle tatovering design i japansk kulturen stativ for emblemet på Kumpira. Kumpira sies å være Gud sjømennene. Du kan være interessert i lese om kinesiske tatoveringer og deres meaningsand japanske tatoveringer og deres betydninger.
Afrikaner Turtle Tattoo Design; Fra alle symbolization, har en skilpadde en annen betydning i afrikansk kultur. I afrikanske overbevisninger, har en skilpadde vært en maskulin symbol. Den står også for fruktbarheten, sammen med ett emblem av beskyttelse.
Gresk Turtle Tattoo Designs; motsetning til troen i Afrika, i antikkens Hellas, var en skilpadde en emblem av Afrodite, Gudinnen of Love. Det var også assosiert som dyr med kvinnelighet og med gir aspekt av vann.
Mayan og irokesiske Turtle Tattoo Designs; For Mayaene, var en skilpadde assosiert med land, vann og torden. One Mayan guddommen blir også vist til være iført en skilpadde shell på denne hodet. Det gigantiske turtle for Iroquois er et symbol på klokeste.
Aztec Turtle Tattoo Designs; Blant aztekerne, turtle tatovering design er lite populære, som det er negativ mening tilknyttet dem. For Aztekerne en skilpadde symboliserer feighet og boastfulness. De er så også på som hardt på utsiden og myk inni. Å sette det i enkle ord, er skilpadder sies å ha en dual personlighet. Les mer på Aztec tatovering design.
Andre Turtle Tattoo Designs, Blant de som bor i de kystnære områdene, er en skilpadde også sies å være et varsel om hell. Siden det er en grasiøs svømmer, står det også for frihet. Et hav kvinnelig turtle graver opp et reir og legger hundrevis av egg gangen og returnerer tilbake til havet. Fra gang den født, en baby havskilpadde har kjempe for å overleve. Derfor en skilpadde er også et tegn på en kjempendes og en overlever.
Les mer på:; Female Tattoo Designs; Shoulder Tattoo Designs; Arm Tattoos for Gutter; Når du har endelig besluttet å få en skilpadde tatovering gjort, det mange gratis turtle tatovering design du kan velge fra. Eller, hvis du er kreative nok, kan du til designe din egen turtle tatovering. Skjønnheten av turtle tatovering design er at andre design kan også innarbeides i dem. Det finnes tusenvis av varianter av skilpadde tatovering design. Hvis du ikke vil din tatovering skal synlige, kan du velge en liten design også og plassere den ved en diskret sted. Du kan også velge en tatovering design som passer din personlige mening også. Det er også viktig å merke at tatoveringer, mens en vakker måte å uttrykke din personlighet, er permanente, og tatovering fjerning er en smertefull, kjedelig, og oftentimes mislykket oppgave. Så, før får noen tatoveringer gjort, ville det være klokt å forskning og finne den perfekte tatovering for deg.