Hvordan få håret til å vokse raskere

Alle kvinner lengter etter lange, skinnende og sunt hår. Avtalt, har moderne livsstil gjort mange yrkesaktive kvinner velger kortere frisyrer, men hvis du spør kvinner til å velge, vil de fleste ønsker å ha langt hår. Vedlikehold og utvidelse av langt hår selv, er ikke en lett oppgave, da det krever hårpleie på jevnlig basis. Her er noen effektive tips om hvordan du får håret til å vokse raskere.
Tips om Hvordan få håret til å vokse raskere
Massasje; Den første effektive tipset om hvordan du kan få håret til å vokse raskere og tykkere, er å massere håret og hodebunnen hver uke med oljer som olivenolje, Castor olje eller Saflorolje. Varm olje terapi er spesielt gunstig, fordi det bidrar til økt blodtilførsel på hodebunnen, og dermed, som gir håret den nødvendige nyttige næringsstoffer, og dermed fremme hårvekst. Les mer på Saflorolje for hårvekst.
Diet; Næringsstoffer som sink, kalsium, jern og vitamin B12, er svært hjelpsomme i stimulerende hårvekst. Så hvis du vil vite hvordan du får håret til å vokse raskere og lenger, vil jeg foreslå spise en godt balansert kosthold, som inkluderer matvarer som er rike på disse næringsstoffene. Selv mat rik på proteiner som egg, kjøtt, fisk, nøtter og linser er ganske gunstig for hår. Kosttilskudd som multivitaminer, biotin vitaminer, Omega 3, og folic syrer, skal inngå i kostholdet også. Les mer på vitaminer for hår vekst.
Hair Care; Regelmessig håret omsorg er svært viktig for hårvekst. Grunnleggende som holde håret ren ved sjamponering på alternative dager, etterfulgt av conditioning, gang i uken, er veldig viktig altfor. Ved valg av sjampo og balsam, alltid gå i for de med mindre kjemikalier eller som er urte.
Trimming; Regelmessig trimming av hår å bli kvitt flisete tupper er svært viktig, slik at sterkere tykt hår, kan bytte ut den tynnere delen av håret. Hårrøttene er vanligvis mye mer tykkere enn de hårtuppene. Regelmessig trimme håret endene som har blitt for tynn eller som har delt, vil hjelpe i bli kvitt usunne hår, noe som tar mye lengre tid å vokse.
Hjem Rettsmidler; Hvis du vil vite hvordan du får håret til å vokse raskere naturlig, da disse hjem rettsmidler er sikker på å hjelpe deg. ; Påfør kokosmelk på hår, la den på en time og deretter vaske det av. Følg dette hjem bøte hver uke for best resultat. ; Lag en pasta av bukkehornkløver frø og anvende den på håret, forlate en halv time og vask deretter off. ; Ta tørket rosmarin urter og kok den i vann i ca femten minutter. La blandingen avkjøles og deretter bruker på håret. La i ti minutter og vask deretter av. Følg denne behandlingen to ganger i uken for best resultat. Les mer på vokser håret fortere naturlig. ; Kjemikalier; Disse dager kvinnene opt for alle slags salon behandlinger for hår, eksempel hår fargestoffer, hår extensions etc. som involverer bruk av sterke kjemikalier. Fortsetter med disse behandlinger for svært lang tid kan noen ganger skade hårsekkene og føre til hårtap. Så for å unngå det og å få sterke, tykke, lange hår, unngå slike behandlinger og bruk av sterke kjemikalier på håret ditt. Bytt til mildere alternativer som for eksempel å bruke henna for håret coloring, yoghurt og egg for håret condition, for å unngå skade håret.
Les mer på:; Hva gjør håret vokse raskere, Hair Vekst Tips og triks; stimulere hårvekst, Dette er noen tips om hvordan du får håret til å vokse raskere for menn og kvinner. Det er svært viktig å forstå at den generelle helsen til en person bestemmer helse og vekst av hans eller hennes hår. Så, foruten tar et sunt kosthold, blir stress gratis og passform, ved å gjøre yoga og følge en øvelse rutine, svært viktig også, for fremme hårvekst.