Slik Reparasjon Tørrvegg

Drywalls er utsatt for ulike former for skade. I utgangspunktet, vanlige skader på gips er dannelse av sprekker, hull, løst tapet ledd og spiker hoder. De fleste er ivrige etter å vite hvordan å reparere gips, så det kan spare mye tid og energi som vil være annet pålagt å erstatte hele gips med en ny. Drywall reparasjon er et hjem forbedring prosjekt som kan gjøres enkelt helt alene, som også på en slik måte at alle tegn på skade bli usynlig.
Drywall lappesaker er tilgjengelig i markedet og som er av stor nytte i å reparere drywall problemer. De verktøyene som kreve for gips reparasjon er kitt, kniver i forskjellige bredder, et verktøy kniv, innvendig hjørne kniv, hammer, skruer, skrutrekker, drill, gips sag, gips spiker, ett nivå, spiker bar, baufil, hånd slipemaskin, gips sammensatte, mesh tape og papir tape. Når du har alle disse verktøyene, hvor reparere drywall er en enkel oppgave faktisk.
Hvordan å reparere et Hole in the Tørrvegg?
Hull oppstår på gips overflaten ganske ofte, og gjør det ser veldig stygg. Når det gjelder å reparere hull i gips, så prosessen med reparasjon avhenger av størrelsen på hullet.
Reparasjon av små hull: Disse slags hull oppstå på grunn av riper og huljern, eller er etterlatt av bilderammen kleshengere. Først av alt, ta en verktøyet kniv og fjerne alle de ujevne kanter fra gips. Du kan lage en liten fordypning. Nå er det på tide å anvende første strøk av gips sammensatte, og at tykkelsen bør ikke være mer enn en åttendedel av en tomme. La sammensatte tørke opp grundig. Før påføring av neste strøk, skrape første strøk med en bred sparkel. Tykkelsen på andre lag burde være slik at nivået av forbindelsen er litt høyere enn gips overflaten. Endelig, sand den reparerte området forsiktig slik at den lappet delen blander godt sammen med området rundt.
Reparasjon av store hull: Ved en stort hull mener vi da diameteren på hullet er ca 3 inches eller mer. Du må legge litt mer innsats for å reparere større hull. Denne typen hullet krever en støtte før drywall sammensatte brukes. Til å begynne med, kuttet ut den skadede delen av gips i en rektangulær form. Ta tre strimler av ca en tomme tykkelse og 2-4 inches bredde, og fikse dem opp på drywall med hjelp av drywall skruer. Skjær en gips lapp av samme tykkelse som for eksisterende og monter den over det skadede området. Sikre den over drywall med hjelp av drywall skruer. Leddene fekk såleis må være dekket med netting tape. For å dekke opp mesh tape og skruehull, bruke flere tynne lag med gips sammensatte på dem. Hvert strøk av gips sammensatte behov som skal tørkes opp før en annen nye strøk. Slip tørket sammensatte å gjøre overflaten glatt.
Hvordan å reparere et Sprekk i Tørrvegg?
Første trinn av crack reparasjon er å kutte løs materiale som hengende fra gips. Lag en liten innrykk på den sprakk delen, slik at etter at reparasjonsarbeidet det nivå godt med resten av gips overflaten. Skjær en rekke stykker av mesh tape og bruke dem på sprekker i en vis krysser. Mesh tape så dekket opp med hjelp av gips sammensatte. For å dekke dei skikkeleg, må du søke flere lag gips compound. Når siste laget med det sammensatte har tørket, jevnes den opp med lett sliping. Hvis det er løse tape ledd på gipsvegger, må de bli reparert på tilsvarende måte. Les mer om å reparere gips sprekker i taket.
Du kan også referere til:; Reparasjon Tørrvegg etter Wallpaper fjerning; Tørrvegg Installasjon Tips og teknikker; Hvordan å Hang Tørrvegg; Nå som du vet hvordan å reparere gips skade, kan du spare deg ikke bare tiden, men også penger ved å gjøre slike reparasjoner selv . Når du er ferdig med reparasjoner, bør du male område med maling i samme farge som drywall. Bruk en primer før maling må som den bidrar til å holde malingen bedre. En ting som må være oppmerksom på at mens de gjør reparasjonsarbeidet er at du må beskytte deg selv med en maske, slik at drywall støvet ikke kommer ned i lungene. Men med enkle forholdsregler, og litt mye arbeid, er gips reparasjon mulig som et prosjekt på DIY.