Vaskerom Ideer

Enten vaskerommet er bare et lite skap eller en stor samt romslige kjelleren, kan vaskerom ideer gjøre den mer effektiv og behagelig. Hvis du gjør en skikkelig layout design med smart lagringsplass til vaskerom, vil du bli overrasket over å se at din tid tilbringer i å gjøre vaskeri vil være nesten redusert til halvparten. Her er noen måter du kan gjøre vaskerom mer appellerende og renhold klær mindre tidkrevende. Les videre interiørdesign.
Small Vaskerom Ideer
Hvis du har svært begrenset plass på vaskerommet så du trenger noen vaskerom remodeling ideer. Du må være innovative og kreative, så du kan passe alle dine viktige elementer som vaskemaskin, tørketrommel, strykebrett og skap for oppbevaring og også sikre at det er tilstrekkelig plass til å henge klær. , Er blitt et fast sted for alle produkter og utstyr som vil være nødvendig for rengjøring. Alle produkter og elementene du bruker regelmessig bør holdes innen rekkevidde og alle de elementene som brukes sjeldnere kan lagres i høy hyller. , Overføre store esker med vaskemidler i lett å håndtere små plast beholdere og fylle dem når nødvendig Gjev vaskemaskinen din er en front lasting en du kan spare plass ved å plassere tørketrommelen oppå vaskemaskinen. Alternativt hvis du tenker på å investere i en ny vaskemaskin og tørketrommel, hvorfor ikke kjøpe en vaskemaskin tørketrommel combo. Dere ønsker å vite mer om billig vaskemaskin og tørketrommel. , Hvis du ikke har plass til et bord, påføre en sammenleggbare bord på en av veggene. Denne tabellen kan brukes til sortering klesvask samt for folding klær. Utnytt plassen bak døra på vaskerommet. Du kan bruke det for å henge klesvask vesker kleshengere og netting poser for lagring av skittentøy. ; Et strykebrett er et stort krav på vaskerommet. Hvis du ikke har plass til et strykebrett, kan du installere en sammenleggbar strykebrett montert på en av veggene. ; En av de beste ideer for tøyet rommet må ha en vask der du kan hånden vaske delikate klær liker undergarments og gensere. ; Vaskerom Decorating Ideas
Vi tror ikke på vaskerom i form av å dekorere det og generelt det fortsatt rotete og rotete. Her er noen enkle vaskerom ideer som vil lyse opp selv de mest drabbest tøy rom. Les på hjemmebane forbedring. , Liv opp en trist vaskerom ved å male den med en lys, dristig farger eller du kan også prøve tapetsering den i et lyst mønster. ; Bruk uniform belysning å belyse vaskerommet. Du kan også kle opp vinduene i vaskerom med lyse chintz gardiner. ; Gjør vaskerom flere fargerike med vakre dekorative kurver til oppbevaring av skittentøy. Du kan også bruke montere kroker bak på vaskerommet døren for suspensjon to klut tøy poser, en for lagring fargede klær og en annen for de hvite. ; Hvis du har et stort vaskerom, kan du installere skap for å holde alle vasken elementer som vaskemiddel, tøymykner og andre vaskerom forsyninger. , Dersom det er plass, kan vaskerom også brukes som en hobby rommet, systue eller et trimrom. , Du kan dekorere veggene på vaskerom med dine favoritt bilder og veggtepper. Les mer på vaskerommet: design og dekorere ideer. , Nå med disse flotte vaskerom ideer, trenger du ikke prøver å skjule vaskerommet av gjester. Med litt kreativ tenkning og nøye planlegging, kan du lage en veldig effektiv og ryddig vaskerom.