Glow in the Dark Tattoos

Vi alle huske skal på fest på en nattklubb med våre glød smykker og hvor gøy det pleide å være. Så kom vogue av kroppskunst som hadde alle typer tatoveringer og kropp piercings, som gjorde all partiet hoppers crazy. Helt siden da, få fast tatovering er på bøtta listen over et absolutt flertall, og hva morsomt det ville være å få en som lyser i mørket! Glow i mørket tatoveringer er nye kjepphest i tatoveringen verden. De er også kalt UV tatoveringer eller svart lys tatoveringer og er veldig populært med rave kulturen.
Hva er Glow in the Dark Tattoos?
Det er mye forvirring blant folk om selvlysende tatoveringer. I utgangspunktet er det to hovedtyper av selvlysende tatoveringer:; Glow i mørke tatoveringer som ikke krever en lyskilde, UV tatoveringer som trenger svart lys, selvlysende tatoveringer er også tilgjengelig i midlertidige blekk som kan vaskes av senere.
Glow i Dark Tattoos That Don't Kreve a Light Source; Glow i mørket tatoveringer som ikke krever ett lyskilde betyr dem som gang tatovert, ville vises i mørket uten lyskilde. Blekket brukes for disse tatoveringer er blandes med kjemikalier liker fosfor og EverGlow, som er kjent karsinogener. For å gjøre fosfor ser lysere ut i mørket, noen ganger radioaktive kjemikalier er også lagt i blekk.
Glow i Dark tatoveringer som Require Black-Light; Den tatoveringer som faller i denne kategorien er populært kalt UV tatoveringer eller svart lys tatoveringer. Fluorescent blekk legges til fargeløse tatovering blekket og fluorescerende pigment er hva gjør tatoveringen gløden under sorte-lys. Disse blekk inneholder ikke fosfor eller EverGlow. Disse tatoveringer ikke lyser i mørke, som de trenger svart lys eller lilla UV lys å gløde. Det er 17 farger i dette UV-lys tatovering blekk og er helt trygge å bruke. Disse fargene er i utgangspunktet forskjellige nyanser av fargene som blått, lilla, magenta, rød, oransje, gult, grønt og hvitt. Alle disse er synlige i vanlig lys, men det 18. fargen som er UV Titanium White er vanligvis ikke synlig på en lys hud hudfarge under vanlig lys.
Glow In The Dark tatoveringer i Daylight
Basen blekkfargen brukes i BlackLight tatoveringer blander med huden tone, når tatovering er helbredet, gjør det nesten usynlig dagtid. Men, hvis de 17 fargene er brukt, vil de være synlige i vanlig dagslys og vil reflektere fluorescerende lys, da under en svart-lys. Hvis 18nde farge, som er titan hvit, brukes på en lys hudfarge, vil tatoveringen være usynlig på dagtid, men det vil lyse når en kilde til svart lys gis til den. UV lys tatoveringer også hjelpe deg til å spille en dobbel rolle! Hvis du er inn en karriere som ikke verdsetter ikke kroppskunst mye, kan du fortsatt gå til arbeid hverdagen, med tilnærmet usynlig tatovering og når du er i en nattklubb på en helg, kan du flaunt partyløven i deg i svarte lys!
Er Glow i Dark Tattoos Sikker?
Sikkerhet for å få en tatovering er avhengig av flere spørsmål som nålen brukt, blekket brukes, tatovør, etc., noe som du må passe på før han fikk permanent tattoo gjort. Såvidt hvor trygt gløden i mørket tatovering er, er det fortsatt diskuteres og det er stor argument angående det. Lyser i mørket tatoveringer har eksistert siden et tiår nå. Noen mennesker som har prøvd dem, har vært hørt klaget alvorlige hudirritasjoner og enda dermatitt. Gjennom årene har kontinuerlig studier av tatovering kunstnere over hele verden, viste at UV-lys tatoveringer som krever ett svart-lys å gløde er trygge å bruke på menneskelige celler. En FDA godkjennelse er hva man bør se etter før får en UV-lys tatovering. En av populære FDA godkjente UV-lys tatovering blekk gis av Crazy kameleoner Blekk. Du bør ikke bli forvekslet mellom de to typer selvlysende tatoveringer - de som ikke krever lys er skadelig som de inneholder EverGlow og fosforpunkter som er kreftfremkallende og de (UV-lys tatoveringer) som krever er svart-lys sikkert å få en hvis blekket som brukes er godkjent av FDA.
Glow i Dark Tattoos Cost
UV-blekk er dyrere enn den vanlige tatovering blekk. An FDA godkjent UV blekkostnader rundt US $ 270 (halv unse flasken). Blacklight tatoveringer dermed pleier å være costlier enn den vanlige blekket tatoveringer. Det tar også mer tid for UV-lyset tatoveringer å få innsatt enn vanlige tatoveringer.
Punkter før Få en selvlysende Tattoo, Før du går for en UV-lys svart tatovering, bør første skritt være å gjøre noen undersøkelser. , Alltid velger den selvlysende tatoveringer som er kalt svart lys tatoveringer eller UV-lys tatoveringer. Glow i mørket tatoveringer som er synlige i mørket uten en kilde til svart lys bør unngås. ; Du bør velge en tatovering privaten som har erfaring med UV lys tatovering og har noen fornøyde kunder. ; Før noe tatovering blekk, sikre at det er en FDA godkjent blekk. ; En erfaren tatovør vil alltid holde en BlackLight på å sørge for at tatoveringen blir trukket riktig. ; Husk at en UV-lys tatovering vil ikke lyser i mørket. Den vil glød kun når den har kilden svart lys. Bare en titan hvitt farget UV lys tatovering vil være nærmest usynlig på dagtid. Resten 17 fargene er lett synlige i en UV-lys tatovering, selv på dagtid. De vil få en fluoriserende glød, når de er under svart lys. ; Planlegger å få et vanlig svart blekk tatovering og deretter utheve deler av den med gløden i mørket tatovering eller UV lys tatovering? You bør først komme den vanlige tatovering laget, vente til huden helbreder selv og følg tatovering care retningslinjene. Når huden helbreder, kan du få UV-lys tatovering høydepunkter å få en glød i mørket tatovering. ; Hvis du har bestemt deg på å få en glød i mørket tatovering, kan du å lese mer på:; Tattoo Designs for Girls, Simple Tattoo Designs for menn, Uansett er argumentene mot selvlysende tatoveringer, vet jeg dos and don'ts, og jeg tror, ​​har jeg vært i stand til å formidle dem til deg, på best mulig måte. Jeg er definitivt spillet for en UV-lys tatovering! Er du?