Dusj Tile Design Ideer

I utgangspunktet, er dusj fliser brukes til å gi beskyttelse til badet veggen og gulvet mot vannskader. Men det også tjene formålet med badet dekorasjon. Faktisk, med noen gode dusj fliser design ideer kan du enkelt gi et stilig inntrykk på badet. Mens du velger noen av design for dusjen fliser, er det viktigste som må være oppmerksom på at det skal være i samsvar med den generelle bad design. Motivene må være slik at den kan lyse opp humøret på starten av dagen.
Baderom Dusj Tile Design Ideer
Hvis du planlegger å gå inn for badet remodeling, den enkleste måten å gjøre som er med hjelp av noen fine dusj fliser designs. Følgende er noen av de mest populære design ideer for bad dusj fliser:
Uvanlig Figurer: Det er ikke nødvendig at man må bruke firkantede fliser bare. Du kan eksperimentere med noen unik flis former også. Dette kan gi en helt annen følelse og utseende til ditt bad. Lang rektangulær form, rund form eller diamant form er noen av de tilgjengelig for dette formålet. Du kan også vise til dusj flis mønster på noen flere ideer.
Kontrasten Farger: Du kan bruke forskjellige nyanser av samme farge for denne type effekt. Prøv å bruke mellomstore fliser av naturstein farger som blå eller grønt for denne. Hold mørkere nyanser av den valgte farge på badet gulv og nedre del av dusjen veggen. Når du flytter oppover veggene, bruk lysere nyanser av fargen. Du kan også bruke flere farger i ulike nyanser og arrangere dem på en lignende måte.
Grenset Effekt: I denne designen, er en serie med fliser arrangert rundt dusjen stykket i form av en grense. Dette vil gi en godt definert form til dusjen. Det ser bedre hvis form og størrelse på fliser som brukes til grensen er ganske forskjellig fra resten av fliser i dusjen. Men, bør utformingen av flisene som brukes i grensen koordinere godt med andre fliser av de viktigste området.
Stol Rail Virkning: En stol skinne effekt kan fungere som en fin separasjon når du ønsker å bruke to ulike utførelser av fliser i dusjen. Bruk hvite fliser til å opprette skinnen på veggen som ligger mellom badekaret og taket. Bruke én stilen eller fargen flis på den nederste halvdelen av vegg og bruke et annet sett av stil og farge for fliser på øverste halvdel av veggen.
Mosaic: Det er ingen tvil om at mosaikk gir en imponerende effekt på alle flislagte overflater. Du kan kjøpe flere farget plater av mosaikk fliser, og bare spre dem over hele dusjen. Bunch samme farger i alle geometriske form og rette dem i ulike områder av dusjen. Eller annet du kan lage veggmalerier ut av dem. Motivene vil ta litt tid å lage og dermed velge bare hvis du har litt tid på hånden. Les mer på dusj fliser ideer.
Painted Fliser: Hvis du ikke ønsker å erstatte den gamle dusjen fliser, så kan du male dem med noen design for å endre utseendet. Hvis du ikke veldig overbevist om dekorere fliser med ditt eget kunstneriske ferdigheter, så kan du ta hjelp av sjablonger og lage bilder av blomster, skjell etc, med dem. Selv malt fliser er tilgjengelig med vakre design på dem. Du kjøper dem i henhold til dine valg av design og installere dem på dusjvegger. Se bad flis designideer for mer informasjon.
Når du prøver å opprette dusj flis designideer selv, så du må kanskje legge litt innsats få best effekt. Men når du ser til slutt resultater, vil du få følelse av tilfredshet og innse at det harde arbeidet var verdt den. Endelig, vil jeg gjerne legge til at dere er fri til å legge til dine egne innovative ideer på disse for å gjøre badet ser mer attraktive.