River Birch Tree

The River bjørk har en ganske distinkt identitet, adskilt fra resten av familien sin. Motsetning dets to andre vanlige fettere, European gråtende bjørk og papiret bjørk, River bjørk trærne 'Barken er vanligvis mørk gråbrun til svakt rosa-brun. The River bjørketre er navnet på noen tre av slekten Betula, og er botanisk kjent som Betula nigra. River bjørk er innfødt til Nord-Amerika. Les mer på bjørk treet fakta og typer av bjørketrær.
River Birch Tree Informasjon, The River bjørk kan oppnå en høyde på 50 til 90 fot under gunstige klimatiske forhold. Den vokser langs linjene av en sentral leder som til slutt blir delt inn i flere lav lateral stående greiner. Som ungt tre, har elven bjerk smal, oval til pyramidal krone, som sprer seg bredere som treet blir eldre, om lag 40-60 inches og får mer tettere. Men det gir likevel en pen pyramideformet utseende. En av de interessante River bjerken fakta er barken. Som sagt tidligere, er det motsetning dens fettere, glatte når treet er ung, og mer brun og scaly når den begynner å modne. Det har ikke den hvite sølvet fargede bark vanligvis assosiert med andre bjørk trær. Treets bark har en krøllete peeling utseende.
Bladene av elva bjørk er enkle, vekselvis arrangert, formet ovate eller rhomboid med marginer som er dobbel og taggete. Hvert blad er omtrent to til fire inches i lengde. Bladene er grønne på farge som blir gule om høsten, men dette treet er ikke plantet for sitt fall løvverk. Treet bærer hengende mannlige catkins og rank kvinnelige catkins midten av våren. Blomstene er brune og ikke har noen dekorativ verdi. Blomstene er vind-bestøves. Den brune frukt River bjerken er langstrakt, og tørk formet som en kjegle, omtrent en til tre inches. Etter modning er hard cover av membranen sprekker åpne for å frigjøre nok av små, tre bevinget frø.
River Birch Tree Bruker, The River bjørk er ikke veldig populær som en hage treet, men ikke-kullet og styrke gjør det til et populært tre i form av en elv bank landskap treet. Treet er plantet langs elvebredder og bekker, der den er i stand til å tåle moderat flom, og er ypperlig til å holde bankene under en tung flyt og hindre jorderosjon. Så lenge den er utstyrt med fuktige forholdene, tåler det oksygen utarmet jord og leire jord. Selv om det kan tolerere en mild tørke, kan den ikke bære overflødig varme. Den trenger rikelig med vann. Nye sortar som 'Heritage' har blitt introdusert for å tåle tørke. Og på grunn av sin tilpasningsdyktighet til ulike jordsmonn det brukes stripe mine regenerering og jorderosjon kontroll.
Å være en ingen kull tre med svært lite pest problemer som står oppreist med sine sterke grener, er det populært brukt i store eiendommer, på golfbaner, offentlige parker og grunnlag for å arrestere strømmen av vinden. The River bjørk treet er overraskende motstandsdyktig til bronse bjørk borer som infiserer sitt søskenbarn. Dens bladene er en food kilde for hvite-tailed hjort, og frøene for ville kalkun og rype. Fugler som gråsisik og furu grønnsisik bruke blomstene. Treet har industrielle så vel som privat bruk. SAP brukes for å lage et søtningsmiddel, og gjæret til å gjøre bjørk øl eller eddik. Veden brukes av hytte industrien for å gjøre tre ware som sko, møbler, leker og kurver. Barken sies å ha medisinsk bruk også. Les mer på blomstrende busker, busker og trær.
Du kan lese mer om:; hurtigvoksende trær; Tree Identification: Guide til å identifisere trær; Busker og hylser; Med nye cutivars på tilbud noen av elven bjørketrær har nå en litt hvitaktig gjø, og kombinert med sin nei oppstyr til dyrking eller opprettholde, er dette kan være din pryd treet!