Hyacinth pærer

Garden hyasinter (Hyakinthos orientalis) er vårblomstrende utvalg av liljefamilien at de fleste hagearbeid entusiaster foretrekker vokser innendørs eller i hagejord. De er best kjent for sine stjerneformede blomster borne i tette klynger i en lang spiker Blomsterstanden (som hver måler ca 10 cm). Det livlige farget hyacinth blooms er ikke bare store og fantastisk, men de er velduftende også, dermed fylle hagen, og / eller rom med altgjennomtrengende duft. En annen grunn for sine brede populariteten er at det er lett å vokse og vedlikeholde i vann eller jordart. Les mer på vannhyasintmøbler omsorg.
Hvordan Plant Hyacinth Bulbs?
Growing hyacinth løker er ikke forskjellig fra andre vårblomstrende løker. Forstå grunnleggende hagearbeid ferdigheter og du kan vedlikeholde sunne hyacinth planter i din blomsterhagen. Å være en hardfør plante, kan du vokse Hyacinth løker i vann, innendørs eller utendørs hager. Nevn nedenfor er tips for voksende og opprettholde Hyacinth pærer:
Økende Site: perleblomsten pærer trives godt i delvis eller full Søn Men, vil du få den største blomster når planta i sterkt sollys. Derfor velger derfor plantasjen nettstedet i hagen din. For å holde hyacinth lyspærer innendørs (hjemme eller på kontoret), plassere dem i et hjørne som mottar indirekte sollys.
Planting Tid: Planting Hyacinth pærer i rett tid er avgjørende for å fremme rask spiring og blomstring i midten av våren. Så, til når plante hyacinth blomsterløk? Fall er den beste tiden å vokse Hyacinth lyspærer, du kan lage jord og plante dem 6 - 8 uker før ankomst av tunge frost.
Velg Hyacinth Variety: Basert på sorten, hyacinth planter blomst i forskjellige farger som hvitt, gul, rosa, blå, lilla og rødt. Pr dine personlige valg, velger mangfold som vil utfylle landskapet design og / eller interiørdesign av rommet.
Innkjøp Hyacinth Lyspærer: perleblomsten planter formeres utelukkende ved hjelp av blomsterløk. For å få større blooms, bør du velger sunn og big størrelse pærer. Du kan velge sorter som blomstrer tidlig på ettervinteren. Også, ikke glem å sjekke sykdom og skadedyr motstand Hyacinth pærer.
Forbered Jord: Bruk en rorpinne, løsne hagejord grundig til en dybde på 10 - 15 tommer, og fjern ugress. Supplement jorda med 2-4 tommers tunet kompost. I tilfelle du planting hyacinth blomsterløk i en pott, kjøp potting blandingen fra barnehage eller tilberede på egen hånd ved blande én del hver av sand, leirjord og kompost. En pott av 5 - 6 tommers diameter er utmerket for dyrking en enkelt hyacinth pære.
Grow Hyacinth Lyspærer: Grav jord til en dybde av 6 - 8 tommers og plasser Hyacinth pære med den spisse enden vender opp. Cover pæren med jord og trykk fast for å fjerne luftlommer. Monter hyacinth pærer i grupper (4 - 6 tommers mellom to planter) å opprette en særegen design i hagen. Eller hvis opprettholdt i beholdere, kan du plante forskjellige Hyacinth varianter i én pott. Vite mer om container hagen.
Hyacinth Lyspærer Care: Så lenge jorden er godt drenert, vil Hyacinth plantene forblir sunne og sykdom gratis. Omsorg for Hyacinth blomsterløk inkluderer vanning regelmessig for å holde jorda fuktig (ikke veldig våt) og utfylling av jord med kompost, umiddelbart før blomsterknoppene vises. Unngå å presse hyasint blomsterløk, som det kan virke negativt i blomsten størrelsen.
Etter Bloom Care: Hyacinth blomster er større og mer levende i det første året med plantasje, hvoretter blomstene reduksjon i størrelse etter hvert. Derfor foretrekker de fleste hobbyfotografer nyplanting årlig. Etter hyacinth blooms tørke ut, kuttet blomsten stilken ved basen (deadheading). Det vil bidra bevare næringsstoffene for neste vekstsesong. Men, la bladene til å vokse og tørke ut på egen hånd.
Økende hyacinth løker er enkelt og morsomt, med som du får nyte den spektakulære og velduftende blomster om våren. Du kan også tvinge plantene til å blomstre tidlig ved å dyrke dem innendørs i en kontroll miljøtilstanden. Dekorer med kuttet hyacinth blomster og samtidig, fylle rommet med en berusende duft.