Hvordan Tie en Toga

Toga, den gamle romerske klær som ble båret bare av menn, har i dag blitt en favoritt kostyme for sammenkomster med party temaer. I dag togas er slitt til partier av både menn og kvinner og begge kjønn med riktig tilbehør, kan se unikt stilfull. Gutter med tilbehør som en viking hjelm kan gi inntrykk av en viking konge i sin toga party kostymer. Ladies med en rosa bluse, en hvit toga og en fin krone kan se ut som en prinsesse. Dette er bare to temaer. La oss se på flere temaer senere, men først her er fremgangsmåten for hvordan du knyte en toga.
Hvordan Tie ett Toga; Her er instruksjonene for grunnleggende trinnene som besvarer spørsmålet, hvordan man feste en toga? Det er noen varianter for togas for menn og kvinner. Men disse er de grunnleggende trinnene for å lære å lage en toga?
Grunnleggende Fremgangsmåte for å Wear en Toga, Ta et langt stykke tøy. Hvis du vil gjøre toga komfortable, ser bra ut, og å drapere den godt rundt kroppen din, velger du et stykke lin materiale som er halvrunde i bunnen. Du kan se etter denne duken i butikker som har party forsyninger. ; Bruk en underkjole, og holde den halvrunde kanten av linkledet, i nærheten av føttene. ; Pin ene enden av klut til venstre side av underkjole, og vikle kluten rundt ryggen, og bringe det til sted hvor du hadde festet det. ; Denne måten har du fullført runde av klær. Tilsvarende gjør en runde til, og når du tar kluten igjen foran kaste resten av kluten over høyre skulder. ; Bær resten av kluten i venstre hånd. Hvis du ønsker å holde begge hendene fri, så pin den frie duken på baksiden av midjen din. ; Tips om hvordan du Tie en Toga for Women: damer, som ønsker å se sexy i toga deres behov for å være litt forsiktig med hvor mye de vil avsløre. Undertøy er et must, og for overkroppen kan du enten bruke en tube topp eller ha på seg en vanlig topp. Men, holde det mono-farget uten design eller utskrifter, eller det vil gjøre din toga skiller seg ut for alle de gale grunnene. Du kan feste opp toga rundt brystkassen når du foretar et toga, hvis du ønsker å være mer komfortabel. Hvis du vil ha en toga som gir inntrykk av et kort skjørt, deretter bruker du en klut som har en kortere bredde.
Tips om Hvordan Tie en Toga for Men: I antikke Roman bekledning, menn brukte å ha en tunika, og drapere en toga over det. Tilsvarende kan gutta bruke en vanlig farget t-skjorte som en tunika under deres togas å holde det skikkelig. Gutter er underkjole et must! Bærer noen ekstra sikkerhetsnåler sammen med deg i tilfelle av toga kostyme nødsituasjoner.
Tilbehør og Toga Kostymer temaer; Her er noen toga kostyme temaer med matchende tilbehør der du kan velge. ; Classic Toga: For den klassiske grunnleggende toga utseende, bruk hvit farget klut på toga, og bære en enkel par sandaler til å gå med på det. ; Elegant Toga: Du må balansere tilbehør og toga riktig for dette temaet. Noen av kombinasjonene er hvite toga med en gull flettede belte; blå t-skjorte som tunika og hvite toga og blå sandaler; annen idé blant toga kostymer for kvinner er å bære et lilla eller rosa toga med en fargerik tykk halskjede. ; Favoritt Superhero: I dette temaet kan du mikse din favoritt superhelt antrekk med toga din. Et eksempel er kledd i en Superman T-skjorte som en tunika med en blå toga, svarte støvler, og håret stylet med gel og en lås som faller på pannen for Superman utseende. På samme måte kan du eksperimentere kommer til partiet som Electra, Spiderman eller Batman. ; Begrensede ressurser: Ok, ønsker å gå til partiet, men har ikke noe å ha på! Så bare ta en anstendig ser laken, følger ovenfor grunnleggende trinnene og gjøre ark inn i en toga. Men ekstra låsing-up kan være nødvendig fordi laken materialet ikke er et ideelt materiale å lage en toga. Hvis du ikke liker laken design så ha den på innsiden ut. Bruk en vanlig t-skjorte eller topp, og tilbehør med en grunnleggende par sko som sandaler eller sko. Hvis du er vert for en fest, kan du lese toga party dekorasjoner. , Nå, etter å ha lest disse ideene og instrukser om hvordan å knytte en toga, grip tilbehør og toga klut. Stå foran speilet, og begynner å få klar for fest og har det gøy!