Hjemmelaget Costume Ideer

Lage en forbruker er ikke så vanskelig som den virker, men kommer opp med en mulig drakt idé er! De fleste av oss har hatt eller vil måtte lage en kostyme på egen hånd. Hvis du er en forelder, sjansene er du må lage en for kid din. Vekselvis, kan du få invitert til et tema fest og trenger å kle opp, og hvis det ikke skjer, det er alltid Halloween. Uansett anledning, vil jeg forsikre dere om at å lage en drakt er ikke vanskelig, selv det du har minimal håndverket og sy ferdigheter. Hvis du liker sy, kan du komme opp med en ganske forseggjort kostyme, og hvis du ikke, kan du bare kombinere noen klær å lage en kostyme. Her er noen hjemmelagde kostyme ideer for deg å plukke fra. Les om Halloween kostymer.
Easy Ideer for Hjemmelaget Kostymer
Cowboy og Cowgirl: En av mine favoritt hjemmelagde kostymer ideer for kvinner er å kle deg ut som cowgirl. Imidlertid er det et veldig enkelt kostyme idé for en mann å sette sammen også. For denne kostyme, trenger du en cowboy lue (men selvfølgelig!), Ett lasso, en sjekket skjorte, par jeans, belte og cowboy støvler. Kvinnene kan erstatte ett par jeans, med et skinn skjørt med frynser. Fringe er noe bra, så hvis du er en fyr, kan du knytte noen langs sidene av buksa. Andre ideer for å forbedre dette ser er klær med en stjernehimmel print, eller skjerf som du kan knute rundt halsen. Leather er en annen cowboy / girl essensielle, så inkludere det i enhver form du kan. I tillegg til belte og boot, kan man også kaste på en lær vest. Hvis du ønsker å kle deg ut som cowgirl, og fortsatt opprettholde en aura av femininitet, så slå deg ett frilly skjorte med blå jeans og skinn chaps. Lag en gull farget stjerne-formet merke til idretten som sheriff i byen din.
Greske guden eller gudinnen: Hvis du vil hjemmelaget kostyme ideer som gjør ser du fabelaktig, foreslår jeg velge deg for den greske Gud eller Gudinne utseende. Denne er ganske enkelt også, og kvinner trenger enten en hvit, en skulder full lengde kjole som faller rett, eller du kan kombinere et skjørt og topp. Du vil også trenge en gull band til å gå rundt hodet, arm og midje. Disse er ikke vanskelig å lage, for linning ditt kan du bruke en gull sash eller gull net fashioned inn et belte. For hodet, få et bredt band av ren gull fargebånd og plukke opp en gull arm band selv. Du må krøller å fullføre utseendet, slik snu håret inn ringlets. Bruk gull og bronse tonet gjøre opp for å gjøre opp ansiktet ditt. Hvis mulig, foreta en gull stab å bære med deg. Mennene trenger en full eller kneet lengde hvitt kjortel, med en gull sash å gå rundt midjen og en gull hodebånd. De kan enten ha noen farget klut rundt deres halsen som et spor, og sandaler er et must. Les om antikke greske kostymer.
Morticia Adams / Uncle Fester: En annen av mine favoritt hjemmelagde kostyme ideer for kvinner er Morticia Adams drakt (fra Adams familie), for hvor enkelt den kan settes sammen. Imidlertid er en forutsetning for denne kostyme langt svart hår, eller annet ett parykk med langt mørkt hår ville gjøre. Så langt kostyme går, er alt du trenger en klengete lang svart kjole som har full ermene for å skape denne looken. Hvis du ikke har en slik kjole, bruk en hel ermer svart topp med en straight sort skjørt. Håret skal minst nå ned til midten av ryggen og må poker straight. Den viktigste delen av utseendet er din sminke. Ansiktet ditt må være et spøkelsesaktig hvitt, så du må dekke ansiktet med en hvit stiftelse eller ansikt maling av sorter. Disposisjon øynene med tykke linjer av svart eyeliner, og ha svart leppestift (selv om noen slitasje rødt). Kle seg ut som onkel Fester er alt du trenger en full lengde, full ermer svart kappe og et tau å knytte rundt midjen. Hvis du ikke tettvokst, må du sette noen slags padding inni kappen å oppnå ett 'oval' formen. Bruk øye makeup til å lage mørke ringer rundt øynene, og finne en måte å se skallet. En hud farget svømming cap vil gjøre jobben.
Les om:; Last Minute Halloween kostymer, Halloween Costumes å lage hjemme; Lag ditt eget Superhelt drakt; Blant de hjemmelagde kostyme ideer for voksne (menn og kvinner), som har sett en topp i popularitet, er å kle seg ut som kongen av pop, Michael Jackson. For dette trenger du krøllete låser, en hatt, en sølv / hvit sekvensert hanske, en svart jakke, Aviator nyanser, tilbake skinny panner som kommer opp til anklene, hvite sokken og svart formelle sko. Andre populære ideer både for menn og kvinner er vampyr kostymer og superhelt kostymer.