Septum Piercing

Du ville ha sikkert hørt mye om varme trenden med septum piercing. For de som er forvirret eller ubevisst, refererer septum piercing i utgangspunktet til piercing i nesen septum, som er en vegg av bein og brusk i midten av nesens hulrom. Er dette en type nese piercing, men mindre vanlig enn nesebor piercing. Det er et lite gap mellom brusk og neseroten hvor det er en liten flekk med hud som er myk og tynn, er det her septum piercing er gjort. Septum piercing blir stadig mer populært i disse dager, på grunn av dristige og meget stilig utseende de gir til personen donning det. Vel hvis du har bestemt, eller lurer på å ha en septum piercing da, her er litt septum piercing informasjon som vil hjelpe deg.
Alt om Septum Piercing; Septum piercing er vanligvis utføres ved hjelp av en vanlig piercing nål, kan en septum klemme også brukes. I tilfelle noen trenger en større hull, kanskje en skalpell også brukes som vil hjelpe ha en større og tykkere smykke gjennomboret her. Vanligvis er anbefale en ball nedleggelse ringen eller en septum keeper skal brukes som første septum smykker, noe som kan endres når piercing hælene helt. Les mer på nesen piercing informasjon.
Septum Piercing Smykker; Når du bestemmer å ha en septum piercing, er du sikker å være overrasket om enorme utvalg av smykker tilgjengelig for septum piercinger. Du har ett valg i forhold til metallet som brukes til å gjøre denne smykker som rustfritt stål, gull, sølv, etc. Rustfritt stål er det mest populære valget. En av de mest populære septum piercing smykker er fanget perle ringen. Andre septum piercing smykker alternativer er stål septum brosme eller rett barbell, sirkulære vektstang, septum spike (to brikke eller ett stykke) og septum retainer. Septum retainer foretrekkes av flere som den er formet som en stift, har to ender, og kan vippes opp for å flytte dens mål inn i neseborene, dermed, noe som gjør det usynlig når ønsket. Designer ball nedleggelse ringer, septum brosme og sirkulære barbells ser fantastisk ut og er beundret av mange.
Septum Piercing Care, Healing kan ta ca 2 til 3 måneder. Det er best å ta det minste. Rengjør det samtidig som de har et bad og minst to ganger om dagen bruker vanlige såpe, sjampo eller dusjsåpe eller med andre element foreslått av piercer din. Senere tørr grundig og forsiktig bruk av papirhåndklær. Ikke flytt smykker under healing periode. Hvis du holder septum rent, vil det fremme helbredelsesprosessen. Unngå å trykke neseborene, eller nesen blåser å holde seg borte fra nesen piercing bump. Kroppen piercing artist kan også anbefale deg å bruke naturlige oljer for å fremme helbredelsesprosessen. Husk at du ikke bør bruke eventuelle naturlige ingredienser, kremer eller lotion uten leger eller din piercing artist's anbefaling. Husk at hvis du har valgt en stor gauge piercing, så det vil ta lengre varighet til å helbrede og definitivt må tas vare på. Les mer på nese piercing ettervern.
Septum Piercing Kostnader, Septum eller noen form for nesen og øret piercings vanligvis koster mindre enn leppe piercing og tunge piercing. Nesen piercing Prisene kan variere avhengig av piercing artist du velger og området. Vanligvis, septum piercing koste varierer mellom $ 40 til $ 70. Videre vil det også avhenge av kostnaden av smykke du velger.
Les mer på Nose Piercing:; Nose Piercing FAQ; Infected Nose Piercing; De fleste av dere kan være definitivt ivrige etter å få en septum piercing, ikke sant? Så hva venter du på? Bare finne de beste piercing artist i byen din og få klar til flaunt en av de mest fasjonable kroppen piercing!