Jeans for Curvy Women

La oss først forstå hva en svingete figur betyr. Det betyr utgangspunktet en velformet figur ha fet kurver. De med ett curvy figur har høy midje til hoften ratio, en stor burst, små midje, store hippe og lårene og også bære litt ekstra vekt. Hvis du tenker at disse kanskje være ikke så attraktivt seg, la meg fortelle deg, til mange elske ha det curvy, sexy utseendet istedenfor slank én. Curvy kvinner er kjent å se mer imponerende. Vel, med denne type figur, kanskje dressing opp ikke være et problem, bortsett for jeans.
Ja, svingete kvinner finner det vanskelig å velge riktig jeans. Dessuten er det mange jeans ikke helt passer denne type figur. Vanligvis, jeans fit for stramt på lår i tilfelle curvy kvinner. Et annet problem er at de er for løse i nederkant og gapped opp. Heller enn shopping og å prøve på en rekke merker, størrelser og moten i jeans, la oss gjøre shopping enklere. Her er noen tips om kjøp jeans for curvy kvinner. Les mer på kvinners klær.
Innkjøp Høyre Jeans i Curvy Women; Før du leser disse tipsene, la meg fortelle deg at den beste måten å finne en perfekt jeans for curvy kvinner er rettssaken rommet. Ja, kan du finne riktig jeans bare etter en skikkelig trail. Det handler ikke bare om iført og ser i speilet, men du må sjekke jeans fra baksiden, midje, lår og og ved hver kurve. Sitt ned, knebøy og sjekk waistline på backside mens de gjør det. Midjen må ligge flatt inntil kroppen din, uten gap.
Ting Ikke til fraskrive for; Før vi se hvilke kan være den beste jeans for curvy kvinners, la oss se hva de ikke må opt for. Utgangspunktet, er en løstsittende jeans en nei-no. Ja, må ett jeans som passer løs på din lårene eller midje bli strengt holdes borte. Utgangspunktet, vil det bare gjøre deg se feit. Velge en som komplimentene kurvene dine og passer ordentlig på dem. Gå for enkle reglene, embellishments, må design og broderi unngås. Disse vil legge volum. Les mer på hva ikke å bruke tips.
Strekk Fit er Best; Mens velge en jeans for curvy kvinner, husk at det må passe perfekt. I utgangspunktet må du velge en elastisk jeans. Disse er vanligvis en blanding av bomull og Lycra. En mindre størrelse enn vanlig en kan passe godt fordi av strekningen faktoren. Du kan ytterligere velge for lave stige jeans også, men du må sjekke det bra fra baksiden, ellers De igjen ansikt problemet med gapping opp. En mager jeans er en av de beste jeans for svingete kvinner. Det vil se awesome og definitivt passe godt på alle dine kurver. Hvis dere elsker dem boot-kutt, det også en god valg, som dens nederst vil balansere hoftene, men sørg du bærer den med riktig fottøy. Husk å ikke velge den fulle-bjelle nederst eller refleks, bare en liten støvel-kutt på hem fungerer best for svingete kvinner.
Lommer Lag en Big Difference; Wide-set lommer er et nei-nei, vil de gjøre din rumpe utseende bredere. Så, opt for jeans med store lommer, satt tett sammen. Noen jeans ha lommer vinklet ut hvilke gjør ser rumper større. Den ene med rette rektangulære lommer, angi nær ligger best jeans for curvy kvinner. A åket over lommer er neste faktor du må vurdere. Åk er horisontalt sydd linjen, under beltestedet band som går på tvers bak på jeans. Dette hjelper gi litt ekstra area, mye trengs til curvy kvinner. Et åk som vinkler ned fra sentrum forming ett 'V' liker formen er den best for curvy figur.
Best farger for Curvy figur; Colors spiller en viktig rolle i hvordan en jeans vil se på en bestemt type figur. Skyggelagt, syre-wash, stein-wash eller pre-frynset jeans må unngås. Noen ganger, kan en stein-vask jeans titt klassiker på svingete figur, noen ganger det kanskje ikke! Best å gå for en enkelt farget jeans. Unngå lys nyanser. Mørke farger er det beste for svingete kvinner. Mørk nyanser av blå, sort eller grå er best alternativer å gå for.
Pair Jeans med Right Footwear; Pare jeans med rett fottøy er svært avgjørende å ha et fullstendig classy titt. Boots er best for curvy kvinner, ankel støvler, og kne høye støvler er de beste alternativene blant dem. De med spisse tå og hæler kan perfekt kompliment jeans for svingete kvinner. Peep-tær med blyant hælene også gjøre en god kombinasjon med ovennevnte typer jeans for curvy kvinner. Skinny jeans kan gjemt i kne høye støvler å ha et stilig utseende. Du kan også velge for brede kalven støvler for kvinner å passe din figur perfekt. Les mer på sko.
Les mer på:; Ting å Wear for Ditt Body Shape; Hvordan Wear Klær som Flatere Du; Med nevnte tips, får de beste jeans for curvy kvinner garantert bli en enkel jobb. Så, traff butikken, sjekk ut forskjellige merker, finne de beste montering stykke og vandre i stil!