Sagging Øyelokkene

Sagging øyelokkene er forårsaket når lagene av huden, under og over øyet, begynner å miste sin elastisitet og fasthet. Noen av sagging øyelokkene årsakene er den naturlige aldringsprosessen, inntak av matvarer rike på sukker, stress og depresjon, trøtthet, manglende søvn, røyking, akkumulering av giftstoffer i kroppen, tyreoidforstyrrelser og væskeretensjon. Det finnes en rekke måter å behandle og minimere sagging eyelids fra kosmetisk medisinsk til noen hjemme rettsmidler. Les mer om årsakene til hengende øyelokk.
Sagging Øyelokkene Behandling
Blefaroplastikk; For å behandle sagging eyelids, blepharoplasty, er et kirurgisk inngrep hvor overflødig hud, er fett og muskler rundt øynene fjernet og flyttes, utføres. Blefaroplastikk hjelper personen i å bli kvitt poser rundt øynene, mørke ringer, poser under øynene, samt overflødig hud rundt øynene. Blefaroplastikk er vanligvis anbefalt av leger hvis personen ikke kan engang åpne øynene riktig på grunn av hengende øyelokk eller sagging.
Botox injeksjoner, Botox-injeksjoner er en annen måte å bli kvitt den slappe øyelokk. Botulinumtoksin type A, den sammensatte brukt i botox-injeksjoner, da injiseres i huden, lammer musklene, og sammentrekningene som forårsaker rynker. Dette resulterer i redusert utseendet av rynker og fine linjer rundt øynene. Virkninger av botox, en kosmetisk behandling, varer vanligvis i ca tre måneder, etter at hele prosedyren må gjentas.
Hjem Rettsmidler for Sagging Øyelokkene
Sunt kosthold, For å bli kvitt sagging øyelokkene, den beste behandlingen ville være å spise naturlig, sunt kosthold og helst bli vegetarianer. Spise en godt balansert diett som er rik på antioksidanter og vitamin E og A, eliminere høyt sukker matvarer fra kostholdet, til forbruker masse vann holde huden fuktig og smidig, kan bidra til å bremse ned prosessen med sagging øyelokkene. Tidkrevende grønnsaker og frukt juice og tilbereder mat i olivenolje, vil bidra til bedre absorpsjon og fordøyelse, og dermed gjør huden mer ungdommelig med tid.
Poteter, For å bli kvitt puffy øyne samt sagging eyelids, skjære tynne skiver av poteter og legg dem på begge øynene. Hold dem på i omtrent femten minutt. Det vil ikke bare slappe av deg, men også ta ned hevelsen rundt øynene. Poteter inneholde et stoff som kalles catecholase som har hud lightening egenskaper. Dermed behandle sagging eyelids med poteter kan hjelpe i fjerning av den mørke ringer under øynene, samt oppblåst øyelokk.
Øvelser; Enkelte øvelser kan også gjøres hjemme for å kvitte seg med dem. Den enkleste av sagging øyelokkene øvelser er å plassere en finger under øyenbryn og langsomt løfte det, og hold den der i ca fem sekunder og deretter bringe øyenbrynet tilbake til sin opprinnelige posisjon. En annen øvelse som kan hjelpe i å styrke musklene rundt øynene er å holde fingrene på templet og deretter sakte trekke huden over og under øyet mot ørene.
Make-up for Sagging Øyelokkene
Det gjør opp for sagging eyelids bør gjøres på en slik måte at øynene ser ung, velskapt og store. Ved påføring av øyeskygge, velg farger som brunt og grått som de hjelp til å skjule løs hud. Unngå å bruke noen form for skinner øyet skygger som de vil trekke oppmerksomhet til sagging øyelokkene. For å gjøre øynene ser lyst og ungdommelig, bruke en mørk eye liner på øvre øyevipper, etterfulgt av en tykk mascara. Unngå å bruke mascara på de nederste vippene som det kan trekke oppmerksomheten mot slapp hud under øynene.
Les mer på:; Eye Care, øyeproblemer, Selv om behandling av sagging eyelids helt, uten kirurgi eller en kosmetisk prosedyre er ikke mulig, men med riktig optiker, øye øvelser, et sunt kosthold og en intelligent sminke, kan du sikkert minimere deres utseende.