Ansiktsbehandling på Home for tørr hud

Hver hudtype forårsake forskjellige sett av problem. Å ha en tørr hud kan være veldig irriterende siden du trenger å fukte det veldig nå og da. Videre forårsaker tørr hud tilstrammingen av hud og dannelse av sprekker og flak på ansiktet. Tørr hud er svært følsom og dermed eksponering for kjemikalier kan forårsake alvorlige hudproblemer. Som nevnt tidligere, tørr hud på ansiktet kan merke enkelt og ser veldig skjemmende. Overdreven tap av fuktighet, forurensning, overdreven bruk av kosmetiske produkter, etc., er noen av årsakene av tørr hud på ansiktet.
Det finnes er flere tørre hud rettsmidler og ansikts masker blant de mest nyttige metodene å fukte tørke ansiktet. Du kan alltid få en avtale på en profesjonell for ansiktsbehandlinger, men med hjemmelaget ansikts kan du spare mye penger på hudpleie og også unngå bruk av skadelige kjemiske. Så, er du overfor disse problemene skyldes tørr hud og vil vite, hvordan å gjøre best ansikts hjemme for tørr hud? Rull deretter ned til kjenne oppskrifter på ansikts hjemme for tørr hud gitte nedenfor.
Hjemmelaget Facial Recipes for Dry Skin
Apple Facial Mask for Dry Skin
Ingredienser: Apple - ¼; Honey - 1 ts; Havregryn - 1 spiseskje, halv og en halv - ½ teskje; Veibeskrivelse
Ta en liten bolle og tilsett all ovenfor listet ingrediensene til det. Mos eplet og andre ingredienser riktig å blande godt. Mash til en smidig lime liker tekstur og anvende den til ansiktet. La ansiktsmaske i ti minutter og skyll med vann.
Sjokolade Facial Mask for tørr hud
Ingredienser; Heavy fløte - 1 spiseskje; Honey - 4 ts; Havregryn - 1 ts; Cottage ost - 1 ts; Cocoa pulver - 1 spiseskje; Veibeskrivelse
Dette ansikts masken kan være svært fristende å spise, men det hjelper mye å fukte huden. Først plasserer alle ingrediensene i en blender og puree dem godt. Vask ansiktet skikkelig og deretter bruker du denne blandingen til ansiktet ditt. La maske for 10 minutter og skyll av med varmt vann. Tørk ansiktet med rent håndkle.
Agurk Facial Mask for Dry Skin
Ingredienser: Liten agurk - 1, Havregryn - 1 kopp; Melk fløte - 1 teskje; Veibeskrivelse
Ta en liten bolle og bland alle ingrediensene skikkelig å danne en lime liker tekstur. Bruk denne lim på rent ansikt og skyll etter 30 minutter.
Almond Facial Mask for Dry Skin
Ingredienser; Fint knust mandler - ¼ cup; Plain yoghurt - 6 ounces; Wheat germ olje - 2 ts; Beeswax eller honning - 2 ts; Veibeskrivelse
Ta en liten bolle og kombinere all ovenfor listet ingrediensene til en smidig tekstur. Da gjelder dette lim til ansiktet med å massere. La masken i 20 minutter og skyll. Dette er en veldig nyttig tørr hud facial maske, der mandel hjelper å eliminere død hud og honning hjelper å overholde masken til huden.
Milk Cream-Gurkemeie Facial Mask for Dry Skin
Ingredienser; Knip av gurkemeie Powder; Thick melk fløte - 1 ss; rosevann - ½ teskje; Veibeskrivelse
Ta en liten bolle og legge melk fløte til det. Da kombinerer en klype gurkemeie og rosevann til det. Bland ingrediensene riktig og bruke den på ansiktet. La ansiktsmaske i en time, og vask deretter med varmt vann. Dette er et av de beste hjemmelagde ansikts masker for tørr hud som legger glød til ansiktet ditt.
Facial Mask med Olive Oil for Dry Skin
Ingredienser: Honey - 1 ts; eggeplomme - 1, Olivenolje - 1 ts; Vitamin E olje - ½ teskje; Veibeskrivelse
I en liten bolle legge eggeplomme, varm honning, vitamin E olje og olivenolje. Kombiner blandingen ordentlig og anvende den å rengjøre ansiktet. Skyll masken etter 10-20 minutter.
Facial Mask med sitronsaft for tørr hud
Ingredienser: Rå eggeplomme - 1, Varm vegetabilsk olje - 1 ss; Vann - ½ ts; Sitronsaft - ½ teskje; Veibeskrivelse
Først kombinere rå egg og varm vegetabilsk olje i en bolle. Deretter legge vann og sitron juice til blandingen. Dette ansiktsmaske bør anvendes i form av 3 lag. First gjelde et lag å rengjøre ansiktet og deretter anvende neste lag litt før første lag tørker. Mens skylling ansiktet, første skyll med varmt vann og deretter med kjølig vann.
Les mer på:; Ansiktspleie Skin Care; Home Rettsmidler for Dry Skin; Tørr Skin Rettsmidler for Face; Dette var noen nyttige oppskrifter for ansikts hjemme for tørr hud. Prøv bruke disse oppskrifter og kvitte av tørr hud på ansiktet. Alle de beste!