Hvordan skjerpe en kniv

En sløv kniv er verre enn ingen kniv hele tatt, fordi du kan ikke engang bruke det på tross av å ha en! I slike tider føler du trenger å vite, hvordan å skjerpe en kniv. Siden en kniv er brukt for å kutte, og dermed produsere fiksjon, er det bundet til å løse det er skarphet før eller senere. Det er imidlertid ulike kniv slipe verktøy som vil hjelpe skjerpe en kniv. Det er en enkel og rask prosess som krever bare litt konsentrasjon. Du kan skjerpe en kniv ved hjelp av noen av kniven Skjerpeteknikkene nevnt nedenfor.
Teknikker av Hvordan Sharpen en kniv
Det finnes ulike alternativer tilgjengelige for sliping kniver. Noen vanlige måter om hvordan å skjerpe en kniv er omtalt nedenfor:
Sliping Kniver med en Steel
A honing stål eller en skjerping stål er svært nyttig å rette kanten, som det hjelper på glatting og utjevning grove, ujevne kanter. Hold kniven i høyre hånd og slipe stål peker nedover, i din venstre hånd. Plasser hånden som holder den stål, fast på et skjærebrett. Hold kniven over stål, med en del nærmest kniv håndtaket berører stålet. Nå, forsiktig stigning kniven på en slik måte at det er cutting edge berører skaftet av stål. Den ideelle vinkel for skarpere kniver er 22,5 grader, som skal dannes mellom kniven og skarphet stål. Når du har fått den tiltenkte vinkel, holde trekke kniven mot deg, ved å skyve den langs skaftet av skarp stål. Opprettholde vinkelen gjennom ved hjelp av en guide vinkel, slide i ca 10 til 15 ganger. Snu kniven og gjentar prosessen på den andre kanten, for å gjøre det enda og glatt.
Sliping av kniver med en Whetstone
En utmerket måte å skjerpe knives er å bruke en bryne. Til å begynne med må du plassere brynet på et plant underlag, helst en counter-top eller et skjærebrett, med det er grove siden opp. Hold kniven tett med en hånd og plasser den på steinen, punkt-første, i en vinkel på 22,5 grader. Bruk den andre hånden for stabilitet, om nødvendig. Du trenger en god oppfatning om vinkler eller en vinkel guide for å hjelpe deg å opprettholde en konsistent vinkel gjennom hele. Nå, forsiktig glir bladet fremover og bakover på steinen, utsette hele lengden av bladet til brynet. Sørg for at du beholder 22,5 graders vinkel gjennom hele prosessen. Gjør dette i ca 10 til 15 ganger på hver side av bladet. Når dette er gjort, slå steinen over til sine fine grus side, gjenta hele prosessen på nytt for både bladene og få dem skjerpet.
Oppskarping Knivsett med skinn
Eggen på lærbryne brukes til å forbedre skarpheten og glatthet av kniv og ikke å skjerpe kniven. For startere, må du kjøpe en lærbryne fra alle lærbryne eller en kniv forsyning butikk. Det er viktig at du skjerpe kniv først, ved hjelp av et bryne eller skarphet verktøyet, før du bruker en lærbryne. Hold hengende lærbryne i den ene hånden med kniven på den andre, holde bladet parallelt med Strop, og sin kant vendt mot deg. Trykk kniven til Strop og dra det langs Strop bort fra deg i en spiss vinkel. Snu kniven og dra det mot deg. Gjenta dette fram og tilbake prosess for ca 10 til 15 ganger, opprettholde en lav vinkel gjennom hele. Du vil bli overrasket over økningen i skarpheten og glatthet av bladet, neste gang du bruker kniven.
Sliping Kniver med sandpapir
Sandpapir er lett å finne hjemme og takket være dens ruhet effektivt kan skjerpe kniven. Forbered sandpapir blokkene ved å stikke sandpapers av ulike korn på enkelte treklosser. Holde kniven i den ene hånden og et sandpapir blokk i den andre. Plasser en knivsegg på sandpapir blokken, vekk fra kroppen, på en 22,5 graders vinkel. Nå begynner kjører sandpapir blokk på hele lengden av kniv kniven fra håndtaket til tuppen. Gjør dette 10 til 15 ganger å skjerpe begge sider av bladet. For svært sløv blad, bør du bruke en tung korn sandpapir for å få best resultat. Les mer om:; Knife Sharpening Equipments; Knife Sliping Tips og teknikker; Knife Sharpening Instruksjoner; Tips om Sliping kniver; Når du har skjerpet kniven, må du kontrollere at du vasker og rengjør det grundig før bruk. Dette vil bidra til å fjerne uønskede partikler fra bladet. , A knivsegg kan få kjedelig lett selv om du bare bruker den for litt tid hver dag. Det er bedre å holde en oppskarping stål eller sandpapir hendig, slik at du kan regelmessig skjerpe kniven når behovet oppstår til. ; Når du skyver kniven over en gjenstand, for å slipe det, vedlikeholde bare en retning i stryke fra start til slutt. ; Lagring knives ikke riktig går langt i å holde sin kniven i god stand. Du kan bruke kniv blokker, kniv tilfeller, magnetiske barer eller kniv ermene for å lagre dine kniver på en god måte. ; Etter å lære hvordan å skjerpe kniven vil du sikkert prøve den hjemme. Bare et advarende ord, vær forsiktig. Som du vil gjøre med skarpe kanter og slipe verktøy, det er en sjanse for skader. Unngå slike uhell ved å holde fokus under sliping.