Hvordan å Endre Transmission Fluid

Endre overføring væske på jevnlig basis er en av viktigste med bil vedlikehold. Utgangspunktet, smører overføring væske de ulike bevegelige komponentene av bilen. Det er i utgangspunktet to typer overføring væsker, - oljer, som brukes i biler med manuell girkasse og automatisk overføring væske, som brukes i biler med automatgir.
Mangen ganger, starter overføring væske nedverdigende, grunn overdreven bruk av kjøretøyet. Mangel av nødvendige mengden overføring væske eller bruk av degradert overføring væske kan hemme deler av bilen som dens henvender, og slutt resultere i ulike bil overføringsproblemer. I slike omstendigheter, vite hvor å endre overføring væske kan slå seg å være av stor hjelp.
Da Endre Transmission Fluid?; Før, beveger vi oss videre til detaljer om hvordan å erstatte overføring væske, kan ha en kort titt på forholdene der du ville kreve å endre overføring væske. Perioden in som vil du må gå for en overføring væske endringen vil variere fra ett bil modell til annen. Vanligvis, må du sjekke overføring væske, med en peilestaven, minst gang hver måneden.
Annet enn nivået av væske til stede, vil du også måtte notere fargen og lukten kommer fra den. Dark farge, som er i skarp kontrast med originalfargen, og brennende lukt er tegn at bilen trenger en ledeteksten overføring væske endring. Hvis oppgaven ikke er foretatt i tide, det er betydelige sjanser for at komplikasjoner få alvorlige med tiden.
Hvordan Endre Transmission Fluid; Transmission væske erstatning er ikke så vanskelig en oppgave som den virker. Bevæpnet med grunnleggende kunnskap om bil reparasjon kan du enkelt utføre oppgaven på et øyeblikk. Det første steget du trenger for å utføre ved skifte overføring væske er å drenere dårlig overføring væske i bilen.
For å avløpet overføring væske, må du fjerne tappepluggen, som generelt, plassert under motoren på bilen. I fleste bilmodeller tilgjengelige dag, er tappepluggen bare et bolt som lett kan fjernes med de enkle verktøyene tilgjengelige i bilen vedlikeholdssettet. Kontroller at du har en bøtte klar til å samle denne væsken, noe som er ganske sannsynlig å ødelegge dine oppkjørselen hvis det søl.
Selv om, gjør prosessen fjerne kjøretøyet av dårlig overføring væske, er mange ganger liten mengde væske igjen inne. I slikt scenarier, må du kanskje foreta en overføring flush prosedyre, hvori den dårlige væsken fjernes ved hjelp en spesiell løsemiddel på høyt trykk. Når brukt opp væsken er rent, kan du erstatte tappepluggen og hell nye overføring væske i overføringssystemet, ved å henvise til bileiere manualen. Les mer om automatisk overføring væske endring.
Du bør også gå gjennom:; hvor ofte Endre Transmission Fluid; Hvordan Sjekk Transmission Fluid; Transmission Fluid Endre Pris: Hvis du er skeptisk til om deg muligheten til å utføre en overføring væske endring, kan du alltids velge å ta bilen til en mekaniker . Normalt påløper kostnader på væske bytte mellom $ 80 til $ 250, avhengig av bilmodell. Les mer på overføring væske endring kostnad.
Dette var en kort informasjon om hvordan du endrer overføring væske. Uavhengig av om det er automatgir eller manuell girkasse, forblir flytende endringsprosess nesten det samme. Endre overføring væske en gang i blant er helt avgjørende, og hvis det ikke gjøres på regelmessig basis det kan påvirke ytelsen til bilen ved å skade delene. Og tro meg, skiftende overføring væske er langt mer praktisk enn å få hele overføringen systemet erstattet med en betydelig kostnad.