Rabarbra Planter

Rabarbra består en gruppe flerårige planter, alle er kategorisert under slekten navnet Rheum. Per taksonomiske klassifikasjonen, rabarbra planter samme familie, Polygonaceae sammen med bokhvete og Polygonum (knotweed). Rabarbra plantene er godt kjent for sin kjøttfulle petioles som gir en syrlig smak til pai oppskrifter. I tillegg til kulinariske betydningen, stengler OG-røtter av rabarbra planter er brukt som avføringsmiddel, vekttap urter og andre medisinske anvendelser. Men, er det å være huske på at rabarbra bladene inneholder oksalsyre og er giftige, og dermed krever anlegget skal opprettholdes med ekstra forsiktighet.
Rabarbra Planter: Identifikasjon
Rabarbra planter er urteaktige, vokser til en høyde av ca 70 cm. Bladene er store, grønt i fargen og noe trekantede. Du kan enkelt identifisere en rabarbraen plante fra sin lange og kjøttfulle petiole, som varierer i farge fra en plante til en annen. Basert på mengden av antocyaniner, kan petiole farge være lys grønt, rosa eller rød rød. Ut av disse, er avling yield av grønne petiole høyeste, mens crimson røde varianten har høyere markedsverdi enn andre. Blomstene er små, grønn-hvit i fargen og båret i grupper. For å øke produktiviteten stammer neste år, er blomster stilker fjernet umiddelbart etter at de dukker opp.
Rabarbra Planter: Plantation Retningslinjer
Rabarbra planter er ikke mye dyrket i kjøkkenhager. Kommersiell tilgang på rabarbra kommer fra veksthus dyrking. I varmere strøk, vokser de hele året, mens i kalde klimatiske forhold, de gjennomgår en dvalen staten under ekstremt kalde temperaturer og utvikle nye skudd om våren. Hvis du planlegger å vokse rabarbraen planter i hagen din, vil følgende tips bevise nyttig for deg å opprettholde disse medisinske planter:; Planting Tid: Å være hardfør til kaldt klima, vinteren og våren er ideelle å plante disse urtene. Vekst og utvikling av rabarbra planter er høyest når omgivelsestemperaturen varierer mellom 50 - 90 ° C.; Growing Site: Den beste plantasjen stedet å dyrke rabarbra planter er et område som mottar delvis til full Søn For skraverte hager, vokse rabarbra planter i stor størrelse potter og plassere dem i sol-opplyste områder, slik som å sikre optimal vekst. ; Soil Tilstand: Disse stauder vokser best i fruktbare, godt drenert jord. Derfor, ikke glem å supplere jord med en kraftig dose tunet kompost før innføring av planter til hagen jord. , Propagation: De kan forplante seg frå frø eller kroner. Du kan velge ett år gamle friske kroner for å plante i hagen din, som formering ved frø tar lenger tid for spiring. ; Økende Rabarbra: Legg kronen av rabarbra i jorden med en dybde på ca 2 - 3 cm under overflaten. Og, holde en avstand på 1 m mellom to planter. Overbefolkning vil føre blad størrelse reduksjon og mottakelighet for sykdommer. , Vanning Ingen tvil, alle varianter av rabarbra er tørken tolerant. Men, det betyr ikke at jorda skal holdes tørt. Vann regelmessig og passe på at matjord er fuktig. ; Befruktning: Rabarbra planter krever mye næring til å vokse og utvikle seg fullt ut. Derfor, for å opprettholde sunne planter, kan du legge organiske kompost og forfalt husdyrgjødsel gang i hver måned i løpet av vekstsesongen. ; Høsting: Høsting av rabarbra petioles burde gjøres fra andre året av plantasje (tre år hvis dyrket av frø). På denne tiden er roten systemet etablert skikkelig i jorda. Derfor, la rabarbra plantene til å vokse til våren sesong av det neste året. ; Såvidt rabarbraen planter vinteren omsorg er bekymret, trim petioles til basen før frosting og lå ett tykt lag med mulch (2 tommer). Om nødvendig, transplantasjon dem i en annen hageområde som tilfredsstiller vekst hos disse stauder. Lurer på hvordan å transplantere rabarbra plantene? Hva du kan gjøre er å grave jorda rundt kanten av rabarbra planter, pass på at du ikke skader rhizom. Trekk dem med røtter intakt, fjerner døde røtter (hvis noen) og plassere plantene i den nye voksende området. Les mer på flerårig plante omsorg.
Når du vokser rabarbra planter du kan holde dem for mer enn 10 år. Ved riktig rabarbra planter pleie tips blir fulgt, de produserer friske petioles opp til 15 år vekstperiode. Så, med riktig stell og vedlikehold kan du bruke hagen frisk rabarbra petioles i baking paier i flere år.