Water Heater Problemer

De fleste mennesker liker å ta varmt vannbad i morgen, og installer vannvarmere for samme. De gjør pleier å få frustrert til tider, når de ansiktet visse varmtvannsbereder problemer. Disse problemene kunne være - ikke nok varmt vann, stinky vann, lekke ventiler eller enda lekkende tanks hvori, foretrekker folk ringer en tekniker og få problemet løst. Varmtvannsbereder problemer kan løses hjemme ved hjelp av noen av tipsene som er nevnt nedenfor.
Water Heater
En varmtvannsbereder er et vanlig apparat i nesten hver husstand. Gass varmtvannsberedere og elektroniske vannvarmere er de to typer ovner finnes i de fleste husene. Den grunnleggende mekanisme begge disse vann varmeovner er den samme, bortsett at gassen varmtvannsberederen bruker gass å varme vann mens elektroniske de bruken elektrisitet. Gassen vannvarmere er billigere i forhold til elektroniske meldinger. Driftskostnadene av elektroniske varmtvannsberedere er høy som den forbruker mye strøm. La oss ta en titt på noen av de vanlige gass varmtvannsberederen problemer, samt et par elektroniske varmtvannsbereder problemer sammen med måter å reparere dem. Les mer på varmtvannsbereder: gass vs elektriske.
Gas Water Heater Problemer
Noen av vanligste gassen varmtvannsberederen problemer er listet nedenfor sammen med løsninger å reparere dem.
Mindre mengde varmtvann, er sjansene for at termostaten nivåene er satt svært lavt. Øk temperaturen. Også se etter eventuelle lekkasjer. Det kan være en sjanse for at dip røret kommer av, forårsaker kaldt vann for å komme ut direkte uten å bli oppvarmet. Hvis det er et problem med lavt gasstrykk, må man sjekke det med det verktøyet selskapet.
Ikke varmt vann til alle, Det kan være et tilfelle hvor gassen varmtvannsberederen ikke er varme vannet i det hele tatt. I slike tilfeller, må du sjekke hvorvidt piloten lyset lyser eller ikke. Dersom lampen ikke lyser, må du følge instruksjonene på varmeren manuelle og prøve å tenne det igjen. Hvis lyset fortsatt ikke lyser, kan det være en mulighet for piloten linja blir tilstoppet, eller gass ikke når varmen tanken. I så fall må du informere gassleverandøren.
Hvis piloten lampen lyser, må du la vann flyte fra en varmt vannkran for noen tid og vente for brenneren å komme på. Hvis det ikke kommer på i alt er det sjanser at det er en feil i reguleringsventilen eller feil på termostaten som ville kreve erstatning.
Lekkasje i Pressure Relief Valve eller Drain Valve, Hvis trykkavlastningsventilen har en lekkasje, bør temperaturen på termostaten reduseres. I tilfelle trykket vann er for høyt, trenger en trykkreduksjonsventil i mateledningen å være faste. Et avløp ventil vanligvis lekkasjer, så det har løsnet på grunn av lav kvalitet ventiler brukes av produsentene. Denne ventilen må strammet, helst ved bruk slip joint tang.
Noisy Water Heater; Det kan være ulike grunner til dette og mener ikke ett problem hver gang. Støy oppstår grunn sedimenter i tanken eller hvis det er noen lag dannet på varmeelementene. Flushing tanken kan være en måte å løse dette problemet.
Stinkende Hot Water, The magnesium Anoden rod tilstede i gassen vannvarmeren, noen ganger reagerer med visse bakterier forårsaker det å stinke. Erstatt magnesium anoden stangen eller rengjør tanken med klor å løse dette problemet.
Lekkasje i tanken, hvis tanken begynner å lekke, kan det være på grunn av sprekker dannet på overflaten. I slike situasjoner er det best å erstatte den gamle berederen med en ny.
Du kan også lese mer på:; Gass varmere: Slik installerer en gass varmtvannsberedere; Best Gas Water Heater; Elektronisk vannvarmer Problemer
Listet nedenfor er noen av de vanligste elektroniske varmtvannsbereder problemer og deres løsninger:
Ikke varme vannet, den høye limit bryterknappen pleier å reise, på grunn av vann som ikke får varmet i varmtvannsberederen. Dersom denne knappen er utløst, tilbakestille det. Hvis det ikke er strøm i termostaten av sine innganger, sjekk kabling eller effektbrytere av varmtvannsberederen. I tilfelle øvre varmeelementet ikke varmer, må den byttes. Hvis øvre varmeelementet ikke får strøm, er da utskifting av øvre termostaten kreves.
Water Not Hot Enough; Når strømmen tilføres varmtvannsberederen, øvre termostaten overfører strøm fra øvre varmeelementet til nedre varmeelementet. I tilfelle den nedre termostaten er defekt, vann fra utløp vil ikke bli veldig varmt. Sjekk for krefter både på termostater og erstatte en hvor det ikke er strøm. Annen grunn til ikke få varmt vann fra uttaket kunne en brukket dukkert tube. Erstatte røret ved behov.
Lekkasje i Hjelpeforeningens Valve; En lekkasje i relieff ventilen kan være grunn av enten høye volum eller høyt trykk. Dersom trykket er for høyt, må man installere en trykkreduksjonsventil og ved høy temperatur, sjekk termostaten nivåer eller jordet element.
Tappe Electric Water Heater; meste av elektroniske varmtvannsberederen problemer kan løses ved drenering det jevne. Å drenere vannvarmeren, må man første slå av strømmen samt kaldt vanninntaket, og deretter slå på varmt vannet i en vask. På bunnen av varmtvannsberederen, i tilgangspanelet, er Utløpsventilen plassert og slangen må settes inn i denne ventilen. Post dette, åpne tømmeventilen og la varmtvannsberederen å renne i ca 3 timer. Når tømmingen er ferdig, åpner det kalde vannet innløpsventilen og la vannet inn i det, for å finne partikkel gratis vann.
Å kvitte seg stinky vann fra elektroniske vannvarmeren, følg instruksjonene i gassen vannvarmeren problemer seksjonen. I tilfelle av støy fra tanken, sjekk varmeelementene i tanken og bytt dem om nødvendig. Hvis tanken begynner å lekke, bytte berederen.
Du kan også lese mer på:; Electric Hot Water Heater Repair: Feilsøkingstips; Best elektrisk varmtvannsbereder, Hvis du ikke komfortabel med å gjøre reparere selv, kan du alltid få det gjort gjennom en tekniker.