Hvordan fjerner Fake Nails

Disse dager, har ikke kvinner ikke får mye tid til å vokse og opprettholde lange negler. Selv om de får tid, kan neglene være svak og dermed få kuttet lett. Likevel, mange av oss kvinner furu til lekre ser negler som vi kan flaunt. Et godt alternative lange naturlige negler er den kunstige negler, for eksempel akryl negler, gel negler og trykkes på negler. Mange salonger tilbyr sine tjenester for å sette på og fjerne disse falske negler. Du kan utføre falske spikeren fjerning hjemme også, ved å følge nedenfor nevnte trinnvis fremgangsmåte.
Slik fjerner Fake Nails; å fjerne falske negler hjemme, trenger du en neglelakkfjerner, spiker Clipper, bolle og en fuktighetskrem.
Steg 1: Det første trinnet i fjerne falske negler hjemme, er å finne et sted hvor du er veldig behagelig å gjennomføre hele prosessen. En praktisk alternativ for dette ville være et kjøkkenbord. Du kan også spille musikk, slik at du ikke kjeder deg mens du fjerner neglene. Også dekke bordet med avisene, slik at stedet ikke blir skitten.
Trinn 2: Når man sitter behagelig, kutt falske akryl negler til en svært liten størrelse. Du kan bruke et par av spiker clippers til dette formålet. Hvis du ønsker å vite hvordan du fjerner falske negler raskt, så er svaret å kutte dem til en veldig kort lengde, før fjerning, så kort negler er enklere å fjerne.
Trinn 3: Ta en bolle og fyll den med en neglelakkfjerner. Sug neglene i væsken i omtrent ti til femten minutter. Soaking spiker i neglelakk remover hjelper i å løse opp lim som knytter den falske negler til den naturlige negler.
Trinn 4; Når du ser at limet har kommet ut, ta ut fingrene fra bollen. Nå tar en spiker gangen, løsner den falske akryl spiker fra fingeren. Gjenta den samme prosessen på alle fingrene.
Trinn 5, Soaking spiker i neglelakkfjerner femten minutter er nok til å oppløse limet, men kan det hende at spikeren ikke kommer ut lett når du prøver å skrelle den, og kan også føre deg smerte. Så hvis du vil vite hvordan du fjerner falske negler problemfritt, vil jeg foreslå soaking spiker i neglelakkfjerner etter mer tid, sier om fem minutter, og deretter prøve skrelle den igjen.
Trinn 6; Etter alle de falske akryl negler har blitt fjernet, vaske hendene grundig med såpe. Som neglelakkfjerner inneholder aceton, kan det forårsake tørr på fingrene. Så å bruke en fuktighetskrem eller en hånd krem ​​er veldig viktig å unngå at huden tørker ut videre.
Les mer om:; Hvordan Take Off akrylnegler; Hvordan Take Off akrylnegler hjemme; Slik fjerner Fake Nails, uten aceton, Det er et kjent faktum at langtidsbruk av aceton kan gjøre neglene meget svake. Så for å unngå det, i stedet for soaking spiker i en neglelakkfjerner som inneholder aceton, kan du bytte over til dipping spiker i alkohol i stedet. Alkohol kan være like effektive i å løse opp spiker lim. Den eneste ulempen er at neglene må være gjennomvåt i ca en halv time til førti fem minutter, for alkohol for å være virkelig effektive. Les mer om hvordan du kan ta av akryl negler uten aceton
Et annet alternativ til neglelakk remover er varmt vann. Soaking spiker i varmt vann hjelper på å fjerne falske negler. Men det er ikke så effektive som alkohol eller neglelakkfjerner. I disse dager er det mange neglelakkfjerner tilgjengelig i markedet som er merket aceton gratis. Du kan prøve å bruke dem også.
Jeg håper nå vet du hvordan du fjerner falske negler hjemme. Jeg personlig ville foreslå at du får dem fjernet i salongen seg av profesjonelle, for å få bedre resultater. Men hvis du har gjort deg for å gjøre det hjemme, vil de ovennevnte tipsene være ganske praktisk!