Hvordan Clean Såpe Scum fra dusjdør

Såpe avskum er tynn, grå film som er igjen på dusjen på plass når du er ferdig med bading. Den stygge merker av såpe avskum er vanligvis bli lagt merke til bare timer etter badet. Innen den tid, har kroppen oljer, mineral og talkum fra såper alle herdet opp på overflaten av dusjen døren. Derfor, må du lage mye arbeid å rengjøre såpe avskum. Betydningen av rengjøring såpe scum fra dusjdører ligger regelmessig med at hvis ikke gjort regelmessig flekkene får akkumulert til danne et tykt lag og vekst av mugg kan også skje. Dermed problemstillingen blir større for deg.
Hvor å Feilfri Soap Scum med en renere?
I dette avsnittet, skal vi diskutere regelmessig rengjøring prosedyren for såpe avskum. Spray litt varmt vann over hele dusjen døren ved å bruke dusjhodet til å dempe det grundig. Ta eventuelle shower scum fjerning væske tilgjengelig i markedet, helle den på en myk fuktig klut og anvende den på dusjen døren. Før anvendelsen av disse slags rengjøringsprodukter, les etikettene og følg produsentens instruksjonene på mengde renere å brukes. La rengjøringsmiddelet sitte på døren i ca 15-20 minutter. Deretter skrubb døren hjelp en finpuss som er egnet for glass eller syntetiske dør overflate. Ikke bruk metall scrubs som de pleier å forlate riper på dusjen døren. Når du har skrubbet alle områdene av dusjen døren ordentlig vaskes av med vann. På slutten, får du ett skinnende, rent dusj døren. Les mer på rengjøring av glass dusj døren.
Home Rettsmidler å Feilfri Soap Scum
I tilfelle, har du ikke rengjort såpen avskum fra dusj døren for en lenge det må ha dekkes dusjen døren med tykke lag. Her er noen effektive hjemme rettsmidler som kan bidra å fjerne såpe scum fra dusjdører:
Ammoniakk: Dette gjør underverker på tøffe såpe avskum. Fortynn en del av ammoniakk med to deler vann i en sprayflaske. Spray løsningen gavmildt over hele dusjen døren og skrubbe den av med en svamp eller en skrubbing verktøy som skuresvamp. Endelig, skyll av døren grundig med vann. Mens håndtering ammoniakk, som er giftig, sikre at du er iført hansker for å beskytte huden fra irritasjon.
Baking Soda: Baking soda er et giftfritt substans som kan brukes til rengjøre såpe avskum. For dette må du forberede en tykk lime ved å blande baking soda og vann. Gni this lim på flekker av såpe avskum på dusjen døren slik at et tynt lag av natron dannes. La den på døren i 20-30 minutter. Tørk den av med hjelp av en ren fuktig svamp. Les mer på natron bruker.
Eddik: White eddik er annen utmerket middel for rengjøring såpe bygge opp på dusjen døren. Først av alle, varm noen eddik i mikrobølgeovnen og hell den inn ett spray flaske. Påfør en god mengde denne varme eddik på tøffe flekker av såpe scum og vente ca halv time. Deretter skrubbe såpen avskum med børste og vask off med rent vann.
Dryer Sheet: Du kan bli overrasket over å vite at tørketrommel ark kan også brukes til å rense såpe avskum. Hvis dusjdøren våt, deretter ta en tørr tørketrommel ark og gni den på skitne områdene av døren kraftig å bli kvitt såpen bygge opp. I tilfelle overflaten av dusjdøren tørt, deretter dempe tørketrommelen arket og gni det på døren. Begge metodene er like nyttige å løse problemet.
Du kan også referere til mer artikler om bad rengjøring.
Hope metodene ovenfor å rense såpe scum fra dusj dør nevnt i denne artikkelen viste å være nyttig for deg. Det er noen ting som kan gjøres å hindre såpe avskum på dusjen døren. Gni litt babyolje eller sitron olje på dusjen døren som ikke vil la dusjen vannet holde seg til døren. Istedenfor en bar såpe om du bruker en gel eller væske såpe så sjansene av såpe scum vil være mye mindre. Dette skyldes at talkum stede i såpe er den viktigste årsaken til såpe avskum. Tørke off døren etter badet er en annen måte å forebygge akkumulering av såpe avskum.