Få din Ears Pierced

Ok, vil du få hull i ørene og du er i for et nervøst sammenbrudd. Det er mer slik fordi det er første gang. Du har noen anelse hva det kommer til å være som, hvor mye vil øret piercing vondt og godhet nådig hva hvis personen søl den opp? No way! Hva gjør man i et slikt scenario? Du vet nederst i ditt hjerte, at selv om du kommer til å bli veldig få jitters stund gjør at du virkelig vil ha det. Så hva er løsningen? Vel, først av alt du trenger å være avslappet og helt bestemt, noe som vil gjøre ting enklere for deg. Noen flere tips kommer din vei å håndtere ditt aller første piercing!
Getting Your Ears Pierced For første gang
Pikken # 1: For første, vil du stikk eller knep?! Eller kunsten for pikken!? Okay. Bare shoo bort jitters! Chill. Ta deg god tid og ikke Scurry ut i et øre piercing. Bestem hva slags øre piercing du vil ha og hva kommer til å bli etterspillet. Det ville være ingen vei tilbake når du har gjennomboret øret og har fått smykker. Les mer på typer øret piercings.
Pikken # 2; Hvis dere er alle i ferd med å besvime (! Tilgi overdrivelse), er det alltid godt å ha noen komme å handle sammen med deg, gjerne din venn. Det er en fordel å ha venner rundt som de kan chatte med deg, distrahere deg fra prosessen og smertene etterpå. De er nyttige i beroligende deg ned.
Pikken # 3; Når du sjekker ut smykker, tilbringer en god tid å gjøre det. Nyt sjekker ut ting og diskutere om det. Hva som skjer vanligvis er at du kjøper smykker like før kommer til å få øret hull. Dette kan hemme ditt valg, og kan ødelegge moroa. Velge noe som du virkelig liker vil lette trykket ditt, og du vil fokusere mer på at heller enn piercing.
Pikken # 4; Hvis mulig, ikke gå for piercing våpen, gå for nåler. En åpen piercing nål fjerner faktisk et stykke av huden din heller enn å gå gjennom øret, i tilfelle av en pistol som kan skade øret vev. Needle gjør også jobben raskere, tydeligvis og du har valget mellom en større del av smykker, i motsetning pistol piercing.
Pikken # 5, Før selve piercing, gni og klemme lobes holde dem mellom tommel og pekefingeren. Dette vil hjelpe deg nummen ørene og slappe av. Jo mer anspent du får, jo mer det kommer til å smerte. Dyp pusting vil bidra til å lette spenningen mens du få hull i ørene.
Pikken # 6; Kudos! Du har gjort en stor bragd! Nå kommer det meget viktige spørsmålet - ta vare på gjennomboret øret. Tvil som "kan du svømme etter får ørene hull ',' er å få ditt hull i ørene smertefulle" og så videre er bundet til flom tankene dine. La meg fortelle deg at hvis en ekspert gjør det, er det absolutt ikke er skadelig å få et øre piercing. Så langt som smertene er opptatt av, vel, det kommer an fra individ til individ. Noen mennesker kan holde ut et beløp av smerter, noen kan ikke. Likevel, Vær oppmerksom på følgende ting i tankene når du er i Cloud Nine har hatt en piercing gjort. ; Det er ikke tilrådelig å snu eller vri øredobber i den første perioden etter piercing. ; Smertestillende kan hjelpe hvis du føler mye smerte og kan ikke bære det. , Unngå å berøre piercing så langt som mulig. Hvis du på alt du har å ta på pierca øret, sørg for at du vasker hendene grundig. ; Rengjør ørene to ganger om dagen grundig og bruke og antiseptisk anbefalt av personen som gjorde piercing. ; Når du vasker håret, hvis du bruker ethvert produkt rundt håret eller ørene, husk å rense ørene. , Er blitt litt varm sjø salt soaks for ørene. ; Nå Jeg håper du har funnet ut svaret på ikke å få hull i ørene dine vondt, er det ikke? Bortsett fra dette, hvis du lurer på hvor mye koster å få din hull i ørene kostnadene, er det rundt $ 25 på det meste, men det kan variere avhengig av hvor bra stedet er. Les mer på øret piercing ettervern.
Det er her jeg sier farvel og la deg med avgjørelsen om å få hull i ørene eller ikke! Hvis du bestemmer deg ja, vil du det, vel gå videre, men ta godt vare på deg selv!