Bonsai Trees - History

Å sette pris på og finne glede i nysgjerrig buet potted trær er å elske misdannelse., - Oversettelse av Ancient kinesiske rulle fra Kamakura Periode
Sitatet ovenfor snakker om den gamle japanske perspektivet om å lage bonsai trær. I denne alder av miniatyrisering, jo mindre og mer kompakt ting er, jo mer de er å foretrekke. Som kan være årsaken til nåværende popularitet av bonsai trær. Med urban livsstil, er det vanskelig å ha en tre rundt, når du bor i kompakte leiligheter i multistoreyed tårn. Potted Bonsai trær løse det problemet. Du kan ha en miniatyr versjon av din favoritt treet, rett i ditt hjem! Det er derfor bonsai trær er så sint. Hver bonsai tre er en stykke kunst. Hvis du tror at bonsai trær er en ny oppfinnelse, vil du bli overrasket over å vite at tradisjonen med voksende bonsai som trær, dateres tilbake hundrevis av år gamle Kina! Denne artikkelen er en beretning om miniatyr bonsai treet historie, for de av dere som har nysgjerrig på opprinnelsen til bonsai treet vokser teknikkene.
A Brief History of Bonsai Trees; Før vi går videre med bonsai treet historie, la oss ta med noen etymologiske spørsmål som oppstår. Det er la, oss sporer litterære opprinnelsen til ordet «Bonsai». På japansk, "Bonsai trær 'betydningen er' skuff kultivering" eller heller "skuff kultiverte trær". "Bonsai" som eit ord har en opprinnelse i den japanske uttalen av et kinesisk ord som heter 'Penzai "som også betyr" skuff Plant ".
Før gå inn bonsai treet historie, la meg avslutte en stor misforståelse om bonsai trær, og også snakke litt om bonsai trær vokser teknikker. Bonsai brukes ofte som en paraply term for alle typer miniatyriserte trær, som opprettes gjennom ulike teknikker. Tradisjonell Bonsai tre som vokser teknikker må ikke forveksles med 'Dwarfing' av trær, noe som involverer genetisk manipulasjon. Bonsai trær er ikke skapt gjennom genetisk manipulasjon, men er vokst fra naturlige frø av trær. Ulike teknikker liker innpoding, utglisning, potting, beskjæring og root reduksjon brukes til å opprette bonsai trær. De er laget å etterligne formen og form av voksen fullt vokst trær gjennom kunstige teknikker.
Det finnes mange bonsai tree typer & stiler. Juniper bonsai treet er spesielt populært over hele verden. Oppbevares i spesielle bonsai treplanting potter, hold de hedersplass i hjertene og hjemmene til mange mennesker rundt om i verden.
Nå la oss spore tilbake opphavet til denne teknikken for å lage miniatyr-kopier av trær, ved å dykke dypt inn i bonsai treet historie. Opprinnelsen til bonsaitrær datoer tilbake tusen år til antikkens Kina, der det hele begynte. Det begynte som en praksis med voksende trær i potter som og utviklet seg til en kunstform. I disse tidlige kinesiske versjonene, var bladverket på potted Bonsai liker trær veldig sparsom. Deres knudrete utseendet ble gjort for å representere figurer av drager fra myter og legender av gamle. De var kunstverk skal representere harmoni mellom himmel og jord. Til den kinesiske, var trær noen av de høyeste uttrykkene av naturens kunst. De ærverdige det gjennom opprettelsen av denne potteplante kunstform. Å vokse bonsai treet var en øvelse i å bringe fred og ro til sinnet til en person. Det er det som skjer i praksis i hver kunstform.
Rundt 12. århundre, gjennom spredning av Zen buddhismen I Japan, den kinesiske bonsai tradisjonen spredt til Japan gjennom munker som sette opp sine klostre. Fra buddhistiske munkene, kunsten voksende bonsai trær spres til japanske aristokrati og senere overklassen. Bonsai treet vokser metoder utviklet seg over tid bli en utviklet og høyt respektert kunstart, etter det fjortende århundre. Var imidlertid teknikker fremdeles grove og moderne beskjæring teknikker ble utviklet på Japan på syttende og attende århundre. Faktisk, så det attende århundre toppen av denne kunstformen i Japan. Teknikker videre utviklet opprette miniatyr landskap sammen med bonsai trær.
Til slutt, når Japan brøt ut av sin lange isolasjon fra verden, og åpnet dørene for verden i det nittende århundre, ble reisende fra vest introdusert for bonsai. De så miniatyriserte versjoner av eldre og modne trær plassert i keramiske potter. Sakte ordet spredningen og i Paris verden utstillingen i 1900, var dette kunstform endelig avduket til Europa og hele vide verden.
Les mer på:; Grow ett Bonsai Tree; Bonsai Trees Types; Bonsai Tree Care Instructions; Siden da, har det vært ingen ser tilbake. Dag, kunsten voksende bonsai trær har spredt vidt og bredt og disse typer trær er nå tilgjengelig fleste land og kulturer. Bonsai treets historie viser oss at denne kunsten hadde sin fødsel i China, vokste den til Japan og deretter modnes som en akseptert hagebruk kunstform, over sine reiser til hele vide verden!