Best babyseng

Den beste baby Cribs tilgjengelige er langt mer avanserte og teknologisk korrekt enn de som er tilgjengelige i det siste. Den beste babysenger tilgjengelig før bare kunne gli opp og ned. Den eneste figur ett kunne få før var torget form med en tykk madrass. Den beste baby cribs tilgjengelige dag er mer enn bare firkantede figurer og er tilgjengelige i forskjellige former, størrelser og farger. La oss lære litt mer på tryggeste babyen cribs skal kjøpe til din unger.
Best Baby Cribs Handleguiden
Før du velger den beste baby crib for den lille, huske på følgende tips. Det er svært viktig å velge tryggeste baby cribs, som studier har vist 26 spedbarn dør hvert år grunnet crib relaterte skade. Så velg en trygg baby crib som har rundt 19 / 8 brede loddrette streker. Dette er svært viktig som barnet skal unngå å klemme inn i barene og bli skadet. De fleste av brus bokser tilgjengelig, er ca 19 / 8 i diameter. Så når du kjøper barneseng, passere en brusboks gjennom sprinklene. Hvis hvis får fast, er sengen trygt. Men hvis det passerer gjennom vertikale barene vuggen er utrygt og unngå kjøpe det helt.
Du bør også unngå babysenger med hodegjerde eller fot brett med et design åpning som er bredere enn 19 / 8. Du kanskje liker baby crib design, men det kan være farlig for barnet ditt. Så velg ett baby crib som er uten cutout. Hjørnestolpene bør ikke være høyere enn 1 / 16 som det er svært farlig for barnet. Hvis noen baby klær setter seg fast i det innlegget som er høyere det kan føre til kvelning. Du kan velge baby Cribs som har innlegg som er 16 i høyden, som brukes til å støtte en baldakin.
Velg en baby crib med best barneseng madrass som er fast og tettsittende. Du bør kunne passe to fingre side ved side mellom siden av vuggen og madrassen. Hvis baby crib er for liten, vil det føre til en sikkerhetsrisiko. Hvis du er gjenbruk av en gammel baby crib, sørge for at alle bolter, braketter og skruer er stramt og i god stand. Barnet crib bør ikke sprukket eller splintrede. Du kan lese mer på tips for valg baby crib madrasser.
Du bør kjøpe en baby crib som tilfredsstiller sikkerhetsforskrifter for baby cribs fastsatt av Consumer Products Safety Commission (CPSC). Du bør også se opp for Juvenile Products Manufacture's Association (JPMA) sertifisering å være helt sikker at baby crib du skal kjøpe er tryggeste baby baby crib å kjøpe. Du kan lese mer på baby crib bedding.
Du bør starte leter etter beste baby cribs vurderinger i magasiner og over internett når du er gravid. Male at du forskning grundig og innskrenke beste de du kan kjøpe, gjennom disse anmeldelser. Du bør sette et budsjett som vil hjelpe deg å finne de beste baby crib å kjøpe innenfor budsjettet. Du bør gå til beste butikker i byen som spesialiserer seg på baby-produkter. Ta en titt på de ulike stiler som tilbys og pass deg for rabatter. Du kan gå inn for konvertible Cribs som kan brukes som senger, runde Cribs, kalesje Cribs, hva passer ditt og barnets behov.
Runden Cribs er en som tryggeste babyen cribs som barnet plasseres i sentrum og derfor det er mindre sjansene for boksingen vertikale barer. Du kan lese mer på runde barneseng madrass. Du skal se at Sengen er tettsluttende og det er ingen spiler eller skinner overhead. Sjekk ut for ekstra funksjoner som sammenleggbare rammer som lette i transport. Du selv har valget mellom kjøpe 3-i-1 konvertible Cribs og levetid Cribs. The 3-i-1 cribs kan lett omdannes fra krybbe til pjokk sengen til dag til dag skuff. Levetiden krybbe kan også gjøres om til de ovennevnte funksjoner, men det kan tjene som en full size seng også. Velger derfor en baby crib slik at det passer dine kortsiktige og lang sikt plan.
Du vil også komme over baby Cribs som kommer med en garanti på ca 1 år eller mer. Spør forhandleren om garantibetingelsene og reservedeler levert av produsenten. Sørg for at de gir en etter tjeneste i tilfelle noen form for brudd. Dette var alt om de beste baby Cribs å kjøpe når du venter den nye ankomst. Sørg for at du prioritere sikkerhet og tilgjengelighet over stil og estetikk.