Slik Cut Glass

Mange ganger vi trenger å klippe et glass. Å gjøre en fotoramme, vegg kunst, farget glass og for mange flere håndverk, kutte glass blir avgjørende. Mens hver gang vi ikke kan ta den til en profesjonell til å klippe og konvertere den til ønsket fasong og størrelse, hvordan å skjære glass er et vanlig spørsmål som kommer til vårt sinn! Vel, hvis du lurer på hvordan å skjære tykke glass, hvordan kutte glass speil, hvordan å skjære glass med et glass cutter, hvordan å skjære glass uten glass cutter, så her er svar på alle dine spørsmål.
Best Måter å Cut Glass
Slik Cut Glass: Med Glass Cutter, Ta på vernebriller og hansker. Rengjør glasset hvor det må kuttes. Start ved å tegne en linje, der du vil klippe den ved hjelp av en skala for å hjelpe kutte prosedyren. Hold vekten på glasset, på samme sted og ta glasset cutter. Trykk den nede mens du flytter glasset kutter fra topp til bunn over den markerte linjen. Dette vil bidra score glasset, må du kanskje gjenta det 2-3 ganger. Snu glasset og arbeide glasset cutter i samme måte på denne siden. Nå plasserer glasset på bordet. Plasser glasset perfekt linje opp score mot bordet grensen. Husk at de største stykke glass som du får etter å kutte det, burde være over bordet, dermed den minste stykke glass, skal være av bordet. Hold sidene, i nærheten av hjørnene i hendene fast. Løft det så at stillingen er kun om lag 2 inches over bordet, godt senke det og dele det på en gang! Hvis du kutter glass for første gang, kan du finne trinnet å plassere den på bordet, og bryte den vanskelig. I stedet kan du plassere en blyant under score linjen. Nå må du bruke samme trykk mot glasset på begge sider av blyanten og bare gjøre det, snap ja glasset. Prøv det! Les mer på design ideer for etsing glass.
Hvordan å kutte Glass: Uten Glass Cutter; Ta på sikkerhet hansker og starte prosedyren. Følgende metode er best man skjære glass i ulike former. Videre kan du enkelt klippe et glass speil ved hjelp av denne prosedyren. Den dekorative kanter av et glass speil kan enkelt oppnås ved hjelp av denne prosedyren. La oss starte. Rengjør glasset med vann og tørk den. Mark glasset på den måten du ønsker å klippe den. Deretter starter scoring det med en skarp redskap. Resultat den godt, ikke la noen del av "merket mens scoring, kan du gjenta scoring prosedyren 2-3 ganger å ha et perfekt kutt. Nå tar et langt stykke av ståltråd og bøy den i figuren der du vil kutte glasset. Du kan plassere den på score og sjekke formen. Nå, fjerne wire og varme til den er rød. Nå lå den inn i scratch pent. Ta en bred, dyp beholder og fyll den med kaldt vann. Umiddelbart dypp glasset i vann, dypt nok til å komme til et nivå med wire. Glasset vil bryte perfekt i ønsket fasong. Du kan være interessert i å lese hvordan er glass laget.
Den nevnte prosedyrer ville ha definitivt besvart spørsmålet ditt, hvordan å skjære glass. Husk at dersom du ønsker å klippe en tykt glass, er det best å ta en profesjonell hjelp. Så kuttet glasset, få noen glass maling tips og gjør deg klar til å gjøre en perfekt kunstverk.