Car Carpet Cleaner

Bil tepper er utsatt for de mest smuss og skitt i bilen, som med hver person kommer inn i bilen kommer mer støv, skitt og grus. Ikke glem klissete godteri og gooey mat droppings overholde bilen teppet etter en tur med barna og selvfølgelig vår lille kjæledyret sikle hvis vi har en! Alt dette konstant og intens misbruk på bil teppet gir ofte det en utslitt utseende. Man trenger å rengjøre bilen teppet på regelmessig basis, å opprettholde utseendet av bilen interiøret til eksteriøret. Det er flere bil teppe renere produkter tilgjengelig i markedet, med som du kan holde bilen ren teppe.
Rengjøring av Bil Carpet
Du kunne tilnærming profesjonelle teppe rengjøringsmidler å få bilen tepper rengjøres når de ser virkelig skitne imidlertid, på ukentlig basis, er det ikke mulig å sende bilen til profesjonelle rengjøringsmidler. La oss se på noen bil teppe rengjøringsmidler, noe som vi kan bruke på en ukentlig basis for å få skitt ut av bilen vår tepper.
Trinn 1: Dusting; Ta ut bilen tepper av unbolting setene og støv dem grundig. Dette vil føre til at alle de løse støv, smuss og grus å falle av.
Trinn 2: Støvsuging; Legg tepper på gulvet og støvsug den godt. Støvsug gulvet i bilen også. Flytt setene tilbake og tilbake tilgang nok gulvareal.
Trinn 3: Sjamponering; Carpet flekker forårsaket av matvarer, skitt, gjørme, etc. kan være ganske utfordrende å takle. Sjamponering teppet hjelper bli kvitt flekkene, derfor får en heavy-duty teppe shampoo. Du kunne også tilberede egne bil teppe shampoo ved blanding 1 ts av parabolen såpe til en bøtte med 3 / 4 av en gallon av lunkent vann. Deretter tilsettes en halvliter teknisk sprit, 2 ts hvit eddik And1 ts av ammoniakk. Rør og hell i en tom spray flaske.
Trinn 4: Scrubbing; Spray sjampo lett mot bilen teppet og la sjampo for å suge på ett minutt. Ved hjelp av en nylon børste forsiktig skrubbe teppet. Dypp nylon børsten i en bøtte med rent vann og forsiktig kratt igjen. Gjenta børsting og skrubbing på ulike områder av teppet, til hele teppet er ren. På slutten, bør du være igjen med en bøtte skittent brunt vann. Kast den brune vannet og fortsette skrubbing, til vannet i bøtta slås ikke brun. Men prøver å bruke minstevannføring som mulig.
Steg 5: dabbing: Ta en ren tørr klut med god absorberingsevne suger og bearbeid det forsiktig på overflaten av bilen teppet. La klut til å suge opp så mye vann som mulig. Når kluten blir våte, bruke annen våt stykke klut og fortsette dabbing. Stopp når kluten ikke lenger absorberer eventuelt vann fra bilen teppet. Hvis kluten absorberer skittent vann, så det er en indikator på at teppet er fortsatt urene og må mer børsting. Hvis kluten kommer av med bare rent vann, så du vet du har skrubbes godt.
Trinn 6: Tørking og tilbakelegging; Når bilen tepper har blitt rengjort og dytter, er det på tide å sette dem til tørk under solen. Når de har tørket plasserer dem tilbake i sine respektive posisjoner og nyte en tur i ren bil!
Les mer på:; Car Interior: Tips for Rengjøre Car Carpet; Car Møbeltapetsering Cleaner; Før få din bilen teppe rengjøringsmidler og overskriften å rengjøre bilen tepper, sørg det er en solskinnsdag og du vil ikke møte vanskeligheter i få dem tørket etter vask. Klargjøre egen bil teppe sjampo vil spare deg fra beskytningen ut masse penger på et kommersielt bil shampoo. Men hvis du ikke har tid til forberede det selv og ikke tankene pricey shampoos, så sjekk noen bil tepperengjøringsmaskin vurderinger og få en. Car tepperengjøringsmaskin maskiner er også tilgjengelige, som hjelper rengjøre bilen tepper.