Hvorfor Bør Vi Recycle

Med befolkningseksplosjon er vi strekker våre naturlige ressurser til sine grenser. De ulike varene av nødvendighet at de mange fabrikker og industri er churning ut, er ikke bare slitsomt vår naturressurser i et alarmerende tempo, men de er også genererer avfallet som er kilden til alvorlige miljøspørsmål. Vi må møte våre behov, som bare ikke ut til å ebbe. Likevel, til en klok måte gjøre det på er å resirkulere brukte varer. Det er bare en enkelt setning, - Vi bør resirkulere å redde miljøet som rettferdiggjør gjenvinning. Men en nærmere titt på de miljømessige konsekvensene som avfall som genereres av oss har, hjelper oss å forstå at det finnes en mengde grunner til hvorfor vi skal resirkulere.
Hva Gjenvinning Mean?
Det er ikke at aluminium bokser og plastflasker blir ubrukelig når vi har fortært deres innhold. Disse objektene kan bearbeides og kan gjenbrukes å lage nye produkter dvs. resirkulert. I mer tekniske termer gjenvinning kan defineres som innsamling, separering, prosessering og markedsføring av et materiale som ellers ville blitt kastet bort. Glass er ett materiale som er 100% resirkulerbart, selv om hvert produkt ikke har det kvalitet. Gjenvinning av plast er noe som blir seriøst vurdert som den ikke er biologisk nedbrytbart, og er kilden til giftig avfall som frigjøres i miljøet. Annet enn plast og glass, stål bokser, papir produkter og enda elektroniske varer er andre råvarer som blir vurdert å være resirkulert.
Hvorfor skal vi resirkulere?
Her er noen grunner som gjør det klart hvorfor resirkulering er viktig:
Å redusere global oppvarming, Karbondioksid er en klimagass som er en stor bidragsyter til global oppvarming. Fremstilling visse produkter utgivelser mye mer karbondioksid enn gjenvinning dem ville. Aluminium er det beste eksempel på dette. Fremstilling nye aluminium varer produserer 95% mer karbondioksid enn resirkulering av gamle aluminium objekter. En stor årsak til de som lurer hvorfor skal vi resirkulerer papiret er at for hvert tonn med papir som gjenvinnes, blir 15 trær reddet fra å bli felt. Vi er klar over det faktum at trær bruke opp karbondioksid fra atmosfæren til å gjøre maten gjennom prosessen av fotosyntesen. Det er anslått at one tree absorberer nesten 250 pounds karbondioksid hvert år. Les mer på hvordan resirkulering påvirker miljøet.
Å Forhindre Luftforurensning; Vi er allerede klar over mye av gassformig avfall som industrien spyr ut hver dag. Fabrikker og industri produksjon elementer laget av plast og metaller slipper store mengder av giftige gasser. Med økningen i befolkningen etterspørselen etter disse varene også holde stigende. Hvis vi ikke resirkulerer disse objektene og vi må sette opp nye næringer for å produsere disse varene. Dette betyr mer luftforurensning.
Å løse problemet med Knapphet på søppelfyllinger, mye søppel våre kastes ut på søppelfyllinger. Men den hastigheten som vi produserer søppel, er overveldende. Vi allerede kjører ut av områder som kan brukes som deponi, og snart er kanskje ikke være noen igjen heller. Denne krisen er alvorlig i byene og forstedene, der problemet er så trykke that deponier er langsomt krypende nærmere overfylte menneskelige bosetninger. Det er noe som gjør mennesker utsatt for sykdommer.
Å Forhindre Vannforurensning; Dette problemet har sammenheng dels til deponering. Avfallet som blir deponert på fyllplasser blir ikke behandlet. Forurensninger fra produktene i søppelfyllinger drypper ned til lavere nivåer i jord hvor de når grunnvann og forurenser det. Annet enn forurensende grunnvann, knapphet av deponier og overveldende mengden avfall som vi produserer ikke har forlatt oss med noe valg men å dumpe avfall i sjøer og hav. Den ødeleggende effekt av utslipp av næringsavfall i disse vannforekomstene kombinert med kommunal avfallet som blir dumpet i sjø og hav, på marine økologi, er godt kjent for oss. Miljøbevaring er et av de viktigste fordelene med resirkulering.
Å spare Energy; annen grunnen du bør resirkulerer er at det sparer energi. Resirkulering fleste produkter som vi bruker involverer mye mindre mengde energi enn gjøre dem ny. For eksempel, resirkulering papir sparer nesten 65% energi enn å lage nye ark. Hvis det i stedet for å lage nye produkter, er ett kilo stål resirkulert så sparer nok energi til å lyse en 60 watts pære i 24 timer i strekk!
Gjenvinning Fakta: Det er grunner nok for dem som vil vite hvorfor skal vi resirkulere plast? En av dem er at amerikanerne alene kaste unna 2,500,000 plast flasker hver time. Plast er en viktig kilde til forurensning og er mye lett å bli resirkulert som generelt trodde. ; På en gjennomsnittlig, bruker en person opp to furutrærne verd av papir hvert år. ; Å produsere ett tonn papir, 390 liter olje er brukt opp. : For hvert tonn glass resirkulert, ett tonn ressurser brukt til å lage den er lagret. , Med økning i bruk elektroniske varer, er folk også å ty til gjenvinning elektroniske varer. Disse utgjør en betydelig del av søppel som er dumpet på fyllplasser. Unødvendig å si at mengden plast og andre elektriske komponenter som brukes til å produsere disse produktene, gjør dem en potent kilde til giftstoffer som slippes ut i omgivelsene. , Les mer på:; Hvorfor er Recycling viktig? ; Hjelpe miljøet gjennom resirkulering; Etter å ha lært om de ulike miljømessige endringer som er direkte resultat av menneskelig aktivitet, bør man ikke spørre "Hvorfor skal vi resirkulere? ' Regjeringen har allerede satt opp gjenvinning enheter. Men foruten å sende all søppel til disse enhetene vi selv kunne å bidra til gjenvinning av gjenbruk av brukte produkter og sjekke hvor mye avfall som vi genererer.