Hvordan bli populær

Hva er det som gjør populariteten slik misunnelsesverdig egenskap? Jeg antar på slutten av dagen, kommer det hele ned til det faktum at mennesket er, og alltid har vært et sosialt dyr. Og en mann craves selskap med andre menn og kvinner, uavhengig av om han liker det eller ikke. Det er derfor dette må lære å være populær blant de av oss som ikke. Det er et godt enige om at populære mennesker er mer attraktive og synes å ha mye mer moro i livet enn einstøinger uansett. Så for alle dere som ønsker å bli populær, men vet ikke hvordan, her er noen tips om hvordan å være populær.
Slik Bli Populære: Tips
Get Out!, Vel, la oss starte med det grunnleggende. Hvis du ønsker å bli populær, må du være rundt folk. For det må du å komme ut av skallet ditt. Fordi ingen skal komme til deg, så du må gå til dem. Dette er det beste tipset for hvordan man blir populær på barneskolen! Så kom deg ut av huset. Gå til en fest, eller en stor kamp, ​​eller en stein show. Eller enda bedre, spille noen sport eller musikk selv. Dette er en sikker-brann måte gripe øyeepler!
Møt nye mennesker, Klart, har du din egen venner, men ikke du har en niggling følelse av at du vil være populære i en større gruppe enn av noen venner. Så kom igjen, få noen nye venner. Møt noen mennesker på en salong, en bar eller andre sosiale sammenkomster som interesserer deg. Merk deg, er din interesse for sosiale sammenkomster avgjørende. For hvis du går til en kunstutstilling uten kunnskap og nakne misliker av ting på skjermen, jeg forsikrer deg, du gjør ingen venner der! Les også på selvtillit forbedring.
Ha en Wingman; Kanskje jeg har fått se mye "How I Met Your Mother», men støttespiller teorien virkelig fungerer! Det kan være vanskelig for deg å skrive inn et nytt sted, med nye mennesker helt alene, så hvorfor ikke gå med noen du kjenner godt. Du kan introdusere hverandre til nye mennesker og bli kjent med dem. Poenget med det er å bli kjent med flere mennesker rundt i byen.
Dress Up; Dette er et viktig steg i å bli populær i college, fordi helt ærlig, kan få slobs noen gang bli for populært! Så når du går ut, kle seg godt. Bruk din beste klærne, de som fremhever dine trekk beste og ta dem av med selvtillit. Og så ser oppmerksomheten til folk kommer til deg. Tross alt, det er ikke en tilfeldighet at de beste kledde folk er de mest populære!
Kast en part; En annen ganske enkel måte hvordan å være populær i college, er å kaste en fest. Folk i college elsker en god fest, og vil komme mot du liker bier på en blomst. Og hvis du kaster en god fest, (les: god mat, god musikk og masse drikke), sjansene er, folk vil strømme over å plassere ved slipp av en lue!
Les Up; Noen gang sett en dum ennå populær fyr? Jeg sikker på har ikke fordi jeg tviler slik person eksisterer! Visdom er en attraktiv egenskap, positivt vurdert av mennesker av begge kjønn. Derfor er det viktig å lese seg opp og være intelligent. Det er viktig å vite om forskjellige ting, så les deg opp på en rekke emner.
Her er noen flere emner du kanskje har lyst å lese opp på din søken om hvordan du blir populær. ; Hvordan være sjarmerende, Personality Development, Positive karaktertrekk, personlig utvikling, Så disse var noen gode tips om hvordan å være populær. Bruk disse tipsene for å bli populær og tiltrekke folk mot deg.