Elsker du noen som ikke elsker deg

Hvis jeg har aldri møtt deg, ville jeg ikke liker deg. Hvis jeg ikke likte deg, ville jeg ikke elsker deg. Hvis jeg ikke elsker deg, ville jeg ikke savner deg. Men jeg gjorde, jeg gjør, og jeg vil.
Det er den smerten som river deg ut er følelsen av å bli elsket av ham som du elsker av hele ditt hjerte. Så elsker du noen som ikke elsker deg? Vel, da vil du kjenne Dire, hjelpeløse følelser som er knyttet til en situasjon der du elsker noen at du ikke kan ha. Disse følelsene er spesielt forverres når du vet at personen du elsker er sannsynligvis det ONE for deg. Mesteparten av folk henge på med håp om at de kan få den andre personen til å elske dem tilbake og likevel disse aldri håper materialisere forlate deg fortvilet og tårevåte øyne. Ubesvart kjærlighet er noe som alle av oss opplever og men det fungerer ikke alltid slik du vil den skal. Venter for kjærligheten skal gjengjeldt kan forårsake mye hjertesorg. Vanskelig som det kan høres, det beste løpet av handlingen er å dermed gå videre med livet ditt.
Hva gjør du når den personen du elsker ikke elsker deg tilbake?
Godta Reality: Når vi er forelsket med noen det føles som han / hun er den eneste personen som vil gjøre oss lykkelige. Det vi ikke klarer å innse, er at vi aldri kan være fornøyde med den personen som ikke vil elske oss. Så selv om du kanskje være klar å begå for livet, personen du forelsket med deler ikke samme følelsene. Så istedenfor satt rundt sturer unna, aksepterer at kjærlighet er ikke gjensidig og prøve å gå videre i livet. Ikke investere noe mer tid eller tanke eller energi i denne personen. Aksept og realisering av disse fakta vil tillate deg endre ditt fokus og ta første skritt mot bevegelige på.
Gå videre: Så enkelt som det kan høres, er et forhold breakup kanskje den vanskeligste delen. Cry ditt hjerte ut og deretter starte med å kaste vekk noen av bilder og minner som kan minne deg om lykkelige tider at du brukte sammen. Hold deg unna steder og ting som kan minne deg om ham / henne. Stedet gjøre ting som vil holde deg opptatt eksempel tilbringe tid med venner, gjøre de tingene du liker å gjøre og hvilke gjøre deg lykkelig. Dette vil gjøre du stoppe fantaserer om personen og gjøre deg se på andre ting i livet.
Fall in Love: Hvis noen ikke liker deg og er fortsatt med deg da de kanskje ikke legger mye av seg selv på kjøpet. Vilje til å akseptere lite tilbake mens du henger rundt og sturer etter noen som ikke er tilgjengelig viser hvor lite du verdsetter deg selv og din kjærlighet. I stedet stopper torturere deg selv om hvor dårlig du er og hvor stor den andre personen er, og gå videre i livet. Vær oppmerksom på deg selv, og ikke dvele ved unødvendige ting. Med tiden vil du lære å glemme og forelske igjen.
Les mer på:; Hvordan Break Up med Someone You Love; Hvordan Let Go av noen du Love; Hvordan Get Over Someone; Sann kjærlighet er når to mennesker kan følelsesmessig og mentalt dele følelser for hverandre. Dette gjør kjærligheten sunne, balansert og bare rett for en person. Så hvis du har uttrykt din kjærlighet for noen og han / hun ikke synes å elske deg tilbake, deretter gjøre ikke bort verdifulle kjærlighet på noen som ikke pleie den. Selv om du elsker noen som ikke elsker deg, husk at det er ikke slutten på verden. Med tiden vil du sikkert møte den personen som ikke bare gjør deg lykkelig, men elsker deg i stykker også.