Hvordan Erstatte en bil batteri

Hvor mange ganger har det skjedd med deg at du koser kjører ditt bilen, er på en lang kjøretur og der! Takket være bilen og din bilbatteri, er du strandet midt av veien, med ingensteds å gå. Your ment flott tid er oversatt til et mareritt. Hvilken timing av bilen, lurer du hva som gjorde bilen vet nøyaktig når du skal bryte ned? Jeg er sikker det må ha hendt minst gang i livet! Hvis du vet hvordan du skal bytte batteri, vel da kult! Hvis du ikke, vel, er denne dedikerte til deg! Akselererende ordene for å gi deg hvordan du bytter et bilbatteri!
Bestemme et batteri Change, du ønsker ikke å komme over en dåre, og erklærer at den gamle batteriet er et goner, så du skifte batteri eller endret batteriet. Den mest fremtredende identifikasjon av en utslitte bilen batteriet sprekker i det. Hvis det er sprekker på batteriet, mer enn halve jobben med å sjekke batteriet er ferdig. Uten tenkning to ganger, få et nytt batteri. Ta en titt i batteriet terminalen hvis det ikke er tilfelle. Batteri terminalene viser til positive og negative knotter feste ledninger til dynamoen. Sulfate bygge opp korroderende terminalene noen ganger utgjør et problem. Tapping bort på terminalen vil hjelpe deg vite om korrosjon kan brytes.
Starter Av: Slå tenningen av og åpne panseret. Sjekk ut sorte, at er negative batterikabelen. Løsne mutteren hjelp en kombinasjon skiftenøkkel eller batteriet tang. Bortsett fra tenger du ville trenger skrutrekker, nye batteri, wire børste, socket og skralle, anti-korrosjon løsning og batteri-rengjøring løsning. Les mer på hoppe en bilbatteri.
Smøring Up; Koble positive batterikabelen, som ville være den røde en fra batteriet som du gjorde den tidligere. Deretter enten ta en kombinasjon skiftenøkkel eller en socket og skralle og fjern batteriet hold nede klemme.
Videre Ahead; Få batteriet ut av batteriet skuffen, ta tak i dem på bunnen med begge hender fordi det kommer til å bli veldig tung. Hvis batteriet har håndtak, vil det være mye mer praktisk å bruke den snarere enn holde den. Den neste å gjøre er å rengjøre batteribrettet. Baking soda blandet med vann gir en utmerket rengjøring løsning. Bruk en stålbørste å rengjøre noen korrosjon fra batteriet. Hvis du tenker på hvordan du bytter bil batteri, aldri glemme dette aspektet ved rengjøring korrosjon.
Akselererende ett Bit Mer; Rengjøring av batteriets kabelkontaktene hjelp en stålbørste er essensielt på dette stadiet. Dette vil fjerne et beløp av korrosjon batteriet kan ha gått gjennom. Et batteri rengjøring løsning vil være perfekt å gjøre det. Dette er et svært viktig skritt når du er å forstå hvordan å erstatte et bilbatteri terminal. Les mer om hvordan å teste en bilbatteri.
Overdrive; Det siste du trenger å gjøre nå er å plassere nye batteriet i hold nede skuffen, sikre den med en hold nede klemme. For bedre sikkerhet og bedre batteritid, ta en anti korrosjon løsning og spray den på begge terminalen ender. Imidlertid avhenger dette utelukkende på deg, enten du vil gjøre det eller ikke. Det er likevel ett viktig aspekt av hvordan å erstatte bilbatteri terminal kontakter. Etter du er ferdig med denne, feste først og stram deretter batterikabelen som er positivt. Følge at opp av feste batterikabelen som er negative. Slutt, sjekk om alle kabelkontakter er stramme. Bilen ville ikke starte hvis kontaktene flytte enda litt.
Les mer på:; Car Battery Testing; Vanlige Car problemer, I tillegg til at hvis du vil vite hvordan du skal erstatte et bilbatteri kabel, vel, kommer det til å være litt tøff! Selv om jeg er sikker på at du ville ikke trenger å vite det og du er nå avgjort om å få innsikt i hvordan å erstatte et bilbatteri!
Det er det! Jeg logger av her!