Hvordan og Klipp ditt eget hår

Den grunnleggende ideen av trimming er å kutte ut slutten deler av håret (døde hår), for de resterende håret skal fortsette å vokse lenger. Trimming hjelper også hvis du ønsker å gi deg selv et friskt, nytt utseende. Uansett årsak, kan du lett lære å trimme eget hår og gjøre det hjemme, selv. Det er en veldig enkel og rask prosess som vil også hjelpe du lagre penger og tiden du tilbringer i en salong.
Hvordan man klipper Long Hair for Women, du må shampoo, og tilstanden din lange håret før du starter trimmingen. Tørr håret med et håndkle slik at de forblir fuktig. Det er lettere å trimme fuktig hår. Hold en spray vannflaske hendig, som du kan trenge det mens trimming, hvis håret tørker ut. ; Gre håret rett tilbake og sørge for at det er uten floker. Nå bruker en kam, del ut håret fra topp til bunn, for deg å trimme en seksjon av gangen. ; Bruk fingrene, merke den delen av hår under som du ønsker å trimme håret, ved å holde den mellom pekefingeren og langfingeren. Kutt delen av hår under fingrene med hjelp ute saksen. , Gjør dette for alle seksjoner og være forsiktig mens snipping, slik at håret bør være i en rett linje etter trimming. Når alle delene er trimmet, er du klar til å flaunt din egen trimmet håret. ; Les mer på; hårklipp for langt hår, Hårklipp Ideer for langt hår, frisyrer med Bangs for lang og mellomstore Hair; Hvordan Trim ditt eget hår med Clippers, du må enten vaske håret og få det håndkle-tørket eller spray litt vann på det gjennom en spray flaske for å gjøre det fuktig. ; Kam this fuktig hår tilbake og dele det inn i forskjellige seksjoner, ved å klippe på øverste håret med hjelp av Clippers. ; Hold delen av håret som du ønsker å trimme mellom to fingre og med hjelp av saks, klipp den delen under fingrene. , Gjør dette for alle delene av håret har gjort. Fjern Clippers snart du er ferdig og beundre trimmet håret. ; Les mer om hvordan du bruker håret Clippers.
Hvordan og Klipp ditt eget hår for menn, Et veldig godt sted å trimme ditt eget hår er et bad, da det er lettere å rengjøre opp stedet etter trimming. Dessuten vil du kreve to speil, front og bak, å få et bedre utseende og forståelse av håret ditt. Før du begynner, slik at håret er helt tørt. ; Nå starter trimmingen håret fra toppen. Med hjelp av din tommelen og indeks finger, opprettholde en porsjon av hår ved vri den. Snip delen ut dette ved hjelp av saks. Gjør dette over hele hodebunnen til du er fornøyd med lengden på håret ditt. ; Bruk over metoden til trimming hår fra begge sidene. Du kan være innovative i denne delen og trim håret enda kortere enn de på hodebunnen. ; Den vanskeligste delen er trimming hår på halsen. Du må bruke en elektrisk barbermaskin eller Clippers å trimme håret på dette området. Begynner trimmingen fra nakken og bevege seg i oppadgående retning, sakte. Holde øye med speil for å se hvordan trim ser ut. , Det er det. Nå tar en bad for å fjerne ekstra hår og style det som per slik du vil. , Hvordan Trim ditt eget Hair: Tips og advarsler, du kan ikke få den ønskede frisyren på de første par forsøk, men ikke mist håpet. Praktisere den for et par flere ganger hjelper deg å få taket på det og du vil se forbedring selv. ; Hvis du ikke har den luksus av to speil, kan du plassere en CD foran deg, og bruker det som en speilet. ; Vær forsiktig mens snipping håret med saks rundt ørene som du kan kutte øret utilsiktet. Ikke hast, være tålmodig i stedet. , The saks brukt til å skjære Håret bør være skarp, og helst den brukt til å skjære pels. Mens snipping håret, holde saks beveger seg stadig i én retning. Ikke bøy fingrene eller vippe dem, da det kan ødelegge håret klippet ved å gjøre det ujevnt. ; I tilfelle du ikke komfortabel i å gjøre visse deler selv, kan du alltids ta hjelp fra en venn eller familiemedlem. ; Les mer på Hårklipp Styles Ideas
Etter å lære hvordan å trimme eget hår, vil du sikkert bli fristet til å prøve det hjemme. Det er ingen skade i å gjøre det som du alltid kan gå til en salong, hvis ting ikke kommer som per dine ønsker.