Decorating Ideas for Living rom

Stuen er det sentrale punktet i ethvert hus. Det er stedet som er summer med aktivitet hele tiden. Uansett hvis du bruker den til å underholde gjestene, eller tilbringe litt kvalitetstid med familien din, er hele fokuset på å skape en koselig og behagelig atmosfære. Den måten du dekorere stua snakker mye om din personlige stil og selvfølgelig, finansiell status. Det er sagt, jeg mener ikke at du rotet stua med dyre møbler eller pryder veggene med malerier samlet inn fra hele verden! Stue dekorere trenger ikke være en kostbar affære i det hele tatt. Faktisk kan du enkelt opprette et vakkert stue uten å brenne hull i lommene og ved å utnytte tilgjengelige ressurser for hånden. Så gjør deg klar til perk opp stua ved å følge tips om dekorere ideer til stuer gitt nedenfor.
Decorating Ideas for Living Rom: Tips
Velg riktig Paint, Paint er sjelen til alle rom. Den har evnen til umiddelbart pep opp utseendet på alle rom. Hvis du har stor stue med rikelig med lys, så din alternativer for å velge vegg maling er uendelig. You kan nesten gå for en farge, eller kombinere det med en kontrastfarge skygge. Maleri en enkel vegg i kontrast fargen er den nyeste trenden i interiør designer. På den annen side, hvis du har en mindre plass, bør du gå for pastellfarger nyanser for å skape en illusjon av rom. Du kan velge beige eller off white til veggene og male en enkel vegg i turkis eller dyp rød. Hvis du har et lavt tak, gå for en lysere skygge, fortrinnsvis fargen på veggene. Mer om maleriet ideer til stua.
Velg Høyre Møbler, å velge rett type møbler, må du bestemme hovedaktiviteten som du ville opptre i stua. Hvis hensikten med stuen er kun for underholdning, så må du velge møbler som vil utfylle en stor LCD, DVD spiller og musikkanlegg. Hvis du er mer interessert i å tilbringe tid med venner og familie, så koselig stoler, komfortabel sofa, gulvet puter, saccosekker, salongbord er en viktig elementer for stua. Hvis du vil kunne spille et spill her, da kan det være å imøtekomme et spill tabellen. Men alltid gjøre det til en vane å holde møbler til minimum og holde veier blokkert. Rotete stuer gi en veldig klaustrofobisk følelse. Mer om stue møbler ideer.
Ordne Møbler riktig, å arrangere møblene skikkelig, du må identifisere sentrale punktet i stua. Fokuspunkt er noen aspekt ved stue som du ønsker å trekke oppmerksomhet til. Det kan være en vindu viser en vakker natur eller et arkitektonisk peis eller en gammel kiste. Ditt arrangement av møbler ville mye være avhengig av plasseringen av det sentrale punktet. Hele ideen er å arrangere møbler rundt midtpunktet, slik at beboerne får en bedre utsikt til brennpunktet. Mer om stua møbler arrangement ideer.
Tilbehør og utsmykninger, Nå som du har fått alle de grunnleggende rettigheter, kan du vurdere å pryder veggene og gulvet i stua. Gardiner og tepper skal utfylle vegg farge og være synkronisert med resten av møblene. Hvis du henger malerier på veggen, må de gå med resten av innredningen, og ikke se ut av plassen. En vakker glass vase med friske blomster gir liv og friskhet i alle rom. Tilsvarende må du vurdere å plassere en potteplante på et hjørne. Mer om stue dekorere ideer.
Illumination, Illumination spiller en viktig rolle i innredningen på alle rom. Siden er hovedformålet med stue slappe, bør du ikke ha hvitt, overhead lys som gjør et sykehus som utseende til alle rom. Dim, koselige lamper skaper en perfekt atmosfære i en stue. Ikke glem å plassere lampene i attraktive lampe nyanser. Hvis du ikke får mye naturlig lys selv i løpet av dagen, bare åpne gardinene være tilstrekkelig belysning behov av dere stue.
For mer om dekorering ideer til stuer, les:; Dekorer en Living Room på et budsjett; Living Room Designs for Small Spaces, Living Room Design Ideer, ingen tvil om disse dekorere ideer for stuer vil hjelpe deg å gi en makeover til å leve ditt room. Men alltid kontrollere at stuen er SPIC og skala hele tiden. Rotete, rotete, tar rotete stue sjarmen vekk fra selv den mest smakfullt dekorerte stuer.