Fuktighetsgivende Hand Soap

Kremer er nødvendig for hver og hver eneste del av kroppen, i hver sesong. Men spesielt om vinteren, og spesielt for hender, årsaken til dette er det tørre været. Fuktigheten i luften reduserer løpet av denne sesongen som gjør huden tørr. Våre hender er en av de deler som kommer i kontakt med vann, ofte. Dette gjør hendene mer tørrere. Dette problemet kan enkelt løses med en fuktighetsgivende såpe. Som navnet antyder, disse såper inneholder fuktighetsgivende egenskaper som sammen med rengjøring, holde hendene fuktig også. Som nevnt tidligere, det er tonnevis av kremer på markedet, men hvilken som er best for deg? Svaret på det vil være den såpe som inneholder minst mulig kjemiske ingredienser. Dette kan være virkelig en vanskelig oppgave, så det beste alternativet er å lage din egen fuktighetskrem håndsåpe. Følgende er noen fuktighetsgivende såpe oppskrifter for deg. Mer om hudpleie.
Moisturizing Hand Soap Oppskrift # 1; Ingredienser: Vann, 1 ts glyserin (mer om glyserin såpe oppskrifter), 1 ss honning, 1 bar såpe (6oz); Process
Kok en kopp vann og holde til side. Rasp bar såpe, i små flak. Når du er ferdig med hele såpe, hell den i en mikser. Tilsett kopp vann og pisk. Legg til en ½ kopp vann ved romtemperatur og røre i blender. Legg til i honning sammen med glyserin. Rør godt. La blandingen stå i ca 15 minutter. Når fullstendig avkjølt, pisk igjen. På dette punktet blandingen skal være ca 2 kopper. Hell kaldt vann til den blandinger blir 5 til 6 kopper, pisk igjen. Hell blandingen i containere og la avkjøles i en time. Lukk beholdere etter time, vil såpe tykkere deg. Bare rist godt før bruk. Dette er også en av de antibakterielle fuktighetskrem håndsåpe oppskrift. Mer om ansiktet fuktighetskrem oppskrift.
Moisturizing Hand Soap Oppskrift # 2; Ingredienser: 3-5 dråper av Vanilla Essential Oil, 3 dråper eterisk olje avocado, 2 ss av Castilla såpe, 1 ¼ kopp vann, ½ ts olivenolje, 4-6 dråper av sitrus essensielle oljen ; Process
Dette er en av de enkleste flytende håndsåpe fuktighetsgivende oppskrift. Alt du trenger å gjøre er å kombinere alle ingrediensene med et målebeger, og med hjelp av en trakt, helle det i en dispenser. Your flytende såpe er klar! Det danner et godt skum. Du kan også legge til duft til det. Citrus lukter også godt.
Moisturizing Hand Soap Oppskrift # 3; Ingredienser; en dråpe oransje konditorfarge, ¼ dl destillert vann, ¼ kopp full-fett pulverisert milk1 vanlig størrelse bar såpe, såpe muggsopp, 1 / 8 ts fersken duften olje; Process
Du kan lage såpe muggsopp eller kjøpe dem til enhver hobbybutikk. Spray et tynt lag med vegetabilsk mat spray over formene og sett til side. Nå makulere såpen, kan du bruke ostehøvel til dette formålet. Hvis du ikke vil bruke en ostehøvel, kan du klipper den ut såpen i svært små biter med en skarp kniv. Nå varme vann over svak varme. Når vannet er litt oppvarmet, rør inn revet såpe, før den smelter. Når helt smeltet, fjern fra varmen og tilsett alle de øvrige ingrediensene. Blend godt, helt til den danner en jevn blanding. Din naturlige såpe er klar! Hell såpen i forberedt molds og trykk forsiktig for å la passere boblene. Tillat å stille, i ca en dag, før du bruker. Mer om hudpleie: kroppspleie lotions og kremer.
Dette var noen av de fuktighetskrem håndsåpe oppskrifter. Med hjelp av disse oppskriftene kan du bli kvitt de såper som hevder å være hundre prosent naturlig, da de inneholder sterke kjemikalier! Hvis du gjør såpe for første gang, er det bedre å lage bare én såpe bar med hjelp av noen av de ovennevnte beste fuktighetsgivende såpe oppskrifter. Hvis det viser seg perfekt du kan lage så mange du vil.