Hjemmelaget Lip Balm

Vinteren er tidspunktet hver av oss har å være bekymret hudpleie. Lip balms beskytte lepper fra tørking, ikke bare i harde og kalde vintre, men også under varme og tørre somre. De hjelper i healing chapped og tørre lepper. Du kan benytte deg av følgende beste hjemmelagde leppepomade oppskrifter og kutte ned på kostnadene for fyr kvister og leppepomader. Det finnes en rekke fordelene gjøre leppepomade hjemme. Den første og viktigste fordelen er at hjemmelaget leppepomader ikke har konserveringsmidler, kunstige farger eller søtningsmidler. Grunnet dette er det mindre sannsynlig å irritere følsom huden av lepper. Du kan eksperimentere og bruke rene essensielle oljer og kosmetisk karakter smaken oljer og lage one-of-a-kind produkt tilpasset dine behov og preferanser. La oss nå se hvordan gjøre leppepomade.
Easy Hjemmelaget Lip Balm Oppskrifter
Her er noen av leppepomade oppskrifter som du kan benytte deg av avhengig av dine preferanser, krav, og også tilgjengeligheten av ingrediensene. Du vil kanskje lese mer på tørr hud omsorg.
Jojoba Oil Lip Balm Oppskrift; Med denne oppskriften, vil du kunne gjøre det beste leppepomade, noe som vil være tilstrekkelig for en måned. Klikk å lese på ansikts hudpleie.
Ingredienser
Jojoba Olje 2 ¼ ts; Beeswax 2 ts; Grapefruit Essential Oil 1 teskje; Container (liten) 1; Metode
I en mikrobølgeovnbolle bolle plassere jojoba olje og bivoks sammen og la ingrediensene mikrobølgeovn i omtrent 3 til 4 minutter, dyrke ingrediensene er godt blandet. ; Ta bollen fra mikrobølgeovnen og legg grapefrukt eterisk olje til det og rør godt. ; Deretter kan fjerne blandingen i beholderen og la den avkjøles i ca 20 til 30 minutter og din leppepomade er klar å brukes. ; Vanilla Honey Lip Balm Oppskriften; Hvis du liker smaken av honning og vanilje, så er jeg sikker på at du vil sikkert prøve ut denne oppskriften. La oss se hva som er leppepomade ingrediensene for denne yummy lip balm.
Ingredienser
Petroleum Jelly 2 ss; Vitamin E olje ¼ ts; Beeswax 1 ss; Honey 1 teskje; vaniljesukker 1 teskje; Metode
I en mikrobølgesikker bolle varme petroleum jelly og bivoks sammen i ca 5 minutter. Etter ca 3 minutter, fjern bollen fra mikrobølgeovn og rør ingrediensene brønnen, slik at ingrediensene er like oppvarmet. Sett bollen igjen i mikrobølgeovnen og la det varme i 2 minutter. ; Når du ser der er gjennomsiktig væske i bollen, ta bollen ut av mikrobølgeovnen. ; La bollen avkjøles ved romtemperatur i ca 5 til 7 minutter, og deretter legge honning og vanilje som den og bland godt. ; Når du rør godt, vil du se at teksturen av leppepomade blir tykkere og fylles. ; Og hell deretter leppepomade i til leppepomade beholderen og den er klart til bruke. ; Cocoa Lip Balm oppskrift; Hvis du er en sjokolade lover som meg, da vil du ende opp å gjøre denne lip balm ofte.
Ingredienser
Bivoks 3 oz; Extra Virgin Olive Oil 4 oz; Vitamin E kapsel 1; Cocoa ½ teskje; Method
I et vannbad smelte bivoks. , Når du ser gjennomsiktig væske, legge til ekstra virgin olje og vitamin E olje kapsel ingredienser til bivoks. ; Rør ingrediensene godt og varm blandingen. ; Fjern den fra kjelen og la blandingen avkjøles i romtemperatur i ca 5 til 7 minutter. Deretter legger kakao til det, rør godt og din leppepomade kan nå overføres til beholderen. ; Peppermint Lip Balm Oppskrift; Dette er en annen leppepomade oppskrift som du kanskje ønsker å prøve. Les videre naturlig hudpleie.
Ingredienser
Bivoks 2 ts; Sweet Almond Oil 7 ts; Honey 1 ts; peppermynte Essential Oil 1 teskje; Metode
Heat bivoks og mandelolje dyrke beeswax har nettopp smeltet. ; Når bivoks har smeltet, fjerne fra varme, legge honning i blandingen og rør godt. ; Når blandingen har avkjølt litt legge peppermynte essensielle olje og oppbevar leppepomade i en beholder. , Nå som du vet noen naturlig hjemmelaget leppepomade oppskrifter, kan du prøve deg på å gjøre disse. Ikke bare er dette sunnere enn produktene tilgjengelige i butikkene, vil dette fungere ut mye billigere også, og hjelpe du spare penger for en god sak!