Er Han Fusk - Skilt

Alt i ditt ekteskap virker så perfekt. Begge har nylig flyttet inn i en ny herskapshus. Din mann dotes på deg og dusjer deg med vakre gaver. Han husker alt om deg hengivent.
Den dagen han møtte deg, din første date, første kyss, bursdagen din, er din jubileum inngrodd i hans sinn for alltid. Noen ganger, du lurer på, Er dette virkelig? Virker mer som et eventyr. Gud kan ikke dusje alle lykke på meg. Du våkner i morgenen å innse at det var en vakker drøm. Så virkeligheten streiker og det faktum går opp for deg!
Din manns oppførsel har endret seg og du føler deg oversett. Hans vanlige humørsvingninger og endring i rutiner gjør at du føler mistenkelige. Du prøver å febrilsk lete etter, er han juks "tegn som forteller historien om din manns utroskap. Plutselig har du en trang til å gå igjennom sine eiendeler, sjekk hans mobiltelefon, og se etter eventuelle leppestift merker på skjorten.
Emosjonell Fusk Skilt; Hvis magefølelsen sier at din mann er juks, så er det på tide å sprette tilbake i aksjon. Identifisere tegn, 'er han utro mot meg "og bli kvitt den uforglemmelige intuisjoner. Her er noen avslørende tegn på en juksemaker.
Endre The Mood; Mannen din er i en munter og fengende humør hver morgen når han går på jobb og har en tendens til å være deprimert og rasende når du er rundt. Det er ikke mye å snakke som skjer mellom dere. Du merker hans humørsvingninger og som plager deg mye. Når du spør ham om dette, blir han defensiv og plukker opp en kamp. Hans humøret svinger kan skyldes frustrasjon eller skyld. Hvis dette skjer regelmessig, ta den som en advarsel tegn på utroskap.
Too er altfor dårlig; Mannen din har begynt å si "Jeg elsker deg," oftere enn vanlig. Han betaler mye oppmerksomhet og dusjer deg med dyre gaver. Kan du lukte noe fishy? I begynnelsen kan du ikke. Men hvis han aldri før har uttrykt sin kjærlighet til deg, så er det en mulighet for at han er juks. Skylden følelsen av å ha en utenomekteskapelig affære ber ham ofte for å uttrykke sin kjærlighet og bekymring for at han ikke føler for deg lenger.
Ser Matter!; Du merker at han er ganske selvopptatt med hans utseende. Plutselig han innser at han trenger å gå ned i vekt. Så, ved en annen anledning finner du ham å prøve forskjellige frisyrer foran speilet. Vær forsiktig, kunne han være utro mot deg.
Noen Privacy, Vennligst; Du innser at alt din mann hopper off sin setet, er det fordi av cellen telefon som ringer. Han har forandret passordet til sin e-postkonto. Han argumenterer over personvernet, og kan begynne å lukke døren til rommet når du er rundt.
Det's All Om Work, Baby; Er ektemann tilbringer mesteparten av hans tid hjemmefra? Når du konfronterer ham, klandrer han det på tidsfrister og arbeidspress. Dette kan være en indikasjon på fusk, spesielt når han går på jobb på helligdager også.
Partene er kjedelig, han går på fester og sosiale parter uten deg. Han oppfordrer deg ikke mingling rundt med vennene sine. Hvis han fortauskanter you sosialisering, så sjansene er at han er juks på deg.
Liar, Liar, en juksemaker er full av små og store løgner. Han blir en tvangsmessig løgner forsøker å skjule sin affære med en annen. Mange ganger, er han fanget, men du pleier å trekker den av. Imidlertid ligger noen av de du bare ikke kan ignorere. Hvis det skjer ofte, noe definitivt galt. Du er nok rett i mistanke om at han er utro mot deg.
Ingen Sex Vennligst; Du merke at hans sex stasjonen har redusert og han finner lese en bok eller se på fjernsyn mer tiltalende enn tilbringe kvalitetstid med deg. "Er han utro mot deg? Les mer på emosjonelle fusk i et forhold.
Bortsett fra emosjonelle, 'er han juks' skiltene, finnes det andre vanskelig å-miss fysiske bevis som tydelig poeng til din manns extramartial affære. Se etter disse utro ektemann tegn.
En bortkommen blondt hår finner en plass på skjorten hans, men fargen på håret ditt er svart. ; Du kan lukte sitrus duft fra hans klær, men, du liker å ha på bare floral parfymer. ; Hans kontoutskrift antyder noen forvirrende avgifter skjer til en undertøy butikk, men har du ikke mottatt gaver fra ham i måneder. ; Les mer om:, 10 tegn på en utro ektefelle, fusk Ektemenn - Ting å gjøre, hvordan du kan fange en Fusk Spouse; Grunnlaget for enhver relasjon er tillit. Når du føler at tilliten er synkende, tror på intuisjon, og se etter disse "er han juks" tegn. Ingen kjenner din mann bedre enn deg. Før anklaget ham for fusk, alltid se på det store bildet og prøve å finne årsakene til endringen i mannen din. Ikke la forholdet bli offer for usikkerhet din. Men når du er i tvil, har du alltid, er han fusk tegn, å falle tilbake på.