Vann Tøymykneren Problemer

Prosessen med vannmyker gjør at Hard vannet egnet for bruk. Kalsium og magnesium stede i hardt vannet er erstattet av natrium. Imidlertid skaper natrium altfor utgaver for personer med helseproblem (hypertensjon og hjerteproblemer).
Avkalkingsanlegg problemer, og har et kalkfilteret er en enhet som viser seg å være nyttig å gjøre vannet brukbare. Problemene knyttet med avkalkingsanlegg systemer er drøftes i følgende avsnittene. Noen av problemene diskutert om vann myknere er spesifikke, dvs. relatert til rørleggerarbeid, natrium, osv. Men, er selv vanlige problemer om vann myknere diskutert nedenfor. Les mer på:; Water Softeners: Basics of Water Softening Systems; Water Softeners - Hvordan De Work; Elektromagnetiske Water Softener; Rørleggertjenester Problemer; Installasjonen av vannet myknere hjelper i løse utstedelse av hardt vann. Imidlertid kan enkelte andre problemer eksempel at av rørlegger oppstår. Vannet myknere som er store, skaper problemer i funksjon av VVS-systemet. Flyten av vann på den andre siden er begrenset av små bløtgjøring systemer. Den harde vannet fra små vannmyker systemer kunne lekke og gå inn i rørsystemet i huset. Tungmetaller utvasket av rørsystemet fra avkalket vannet kan skape problemer for VVS systemet.
Sodium-relaterte Issues; dag, folk med helseproblemer pleier å unngå vann som inneholder salter. Tilstedeværelsen av natrium i vann kan være skadelig for deres helse. Det er sjanser for forekomst av hjerteproblemer og høyt blodtrykk i slike mennesker. For å unngå dette problemet, kan man bruke en bypass pipe. Røret ville gi matlaging og drikkevann som ikke behandlet med natrium. Det finnes også litt dyrt alternativ å bruke kalium chloride istedenfor natriumklorid for formål filtrering.
Vanlige kalkfilteret problemer, The vanlige problemer forbundet med vann myknere er de som peker på feil funksjon av motor, ineffektiv vannmyker gjentetting av rør, etc. La oss forstå hvordan å løse disse problemene. ; I mange tilfeller, er vannet ikke myknet effektivt. Problemene knyttet det kunne varieres. Imidlertid ville tar følgende trinn spare tid og penger. Først, bør tanken skylles. Det bør ses om det er behov legge salt. Neste skritt ville være å justere tidtakeren i en forsvarlig måte å øke gjenfødelse frekvensen. ; Det kanskje klager motoren ikke fungerer hele tatt. Før påkalte en profesjonell, en bør minst kontrollere om strømforsyningen er off / på og pluggen settes inn i stikkontakten. ; Problem i flyten av saltlake linjen er også vanlig. For å løse dette problemet, bør man spyle saltlake linjen. Filteret skjermen og injektor bør deretter undersøkes. Det bør byttes dersom eventuelle problemene finnes. Saltlake linjen bør også kontrolleres etter all slags skade eller pauser. Idealet trykk som nødvendig for brine linjen å fungere behov skikkelig være vedlikeholdes. Man kan referere til vannmykner manualen vite ideelle saltlake linjetrykk. , The jerninnhold finnes i vannet kan bli for høy dvs. det kan overskride grensen. Første trinn i slike tilfeller sjekker filteret etterfulgt av erstatte, om nødvendig. Posisjonen til bypass ventilen bør også sjekkes. Kontrollere avløp lekkasjer også nødvendig. ; Les mer på:; Vannrensesystemer Systems; kalkfilteret Vedlikehold; kalkfilteret Feilsøking; Kalkfilteret problemene som er omtalt i artikkelen ovenfor, hjelper oss i å håndtere mindre, så vel som store problemer. En bør ta skikkelig vare på sine vannmyker utstyr for å unngå problemer knyttet til dem.