Hvordan Get Back Together Etter en Break Up

Break-up ... ordet selve sender fryser nedover ryggraden min. Hvis du har vært i et dypt forhold noensinne, og det varte ikke, vil du forstå hvorfor. Være i et forhold, med alle sine opp-og nedover, alle de glade øyeblikkene de triste seg, sprø enere og ikke så gale, kan gjøre en føler virkelig koblet til den andre personen på alle nivåer. Så, dersom slike relasjoner kommer til en slutt, synes det slutten av verden, literately. Hvis du også har vært gjennom et samlivsbrudd, men fortsatt elsker eksen, så her er noen nyttige tips til deg om hvordan å komme sammen igjen etter et brudd opp. Les mer på forholdet bryte opp.
Tips om Hvordan Get Back Together Etter en Break Up
Analysere Situasjon; Det første å gjøre når håndtere ett break-up, er å prøve og forstå hvorfor det skjedde i første plass. Prøv å fastslå grunnene inkludert hvor du gikk galt. Også har du være svært klare om du virkelig vil komme tilbake sammen med ham eller henne? Prøv å finne ut årsakene, hvorfor du vil ditt forhold ryggen. Hvis det er ensomhet, så jeg foreslår, begynner du tenke ellers. Prøv å sosialisere og mingle med vennene dine. Hvis du fortsatt føler at du savner eksen, deretter arbeide på den urett som du kanskje har bevisst eller ubevisst gjort, noe som førte til bruddet. Så, her er en viktig tips om hvordan komme sammen igjen etter separasjon, eliminere alle dine dårlige vaner, spesielt de hvilke irriterte din ex. Les mer på forholdet råd.
Forbedre Yourself; Break-up er tiden når du bør arbeide på dine sterke og forsøke å forbedre i alle sfære av livet - enten det personlig eller profesjonelle. Alle liker å være i selskap med full av liv og vellykkede mennesker, og som inkluderer ex.
Avvikle Kontakt Gjev bruddet opp er fremdeles frisk, foreslår jeg at du avbryte hele kontakter med din ex en stund. Gi tid til deg selv og din ex å helbrede, og å tenke på hvorfor bruddet skjedde. Også, når bruddet opp er nytt, er det en mulighet for at partneren din ikke føler selv liker å se på deg fordi han eller hun kan være skadet. Så, ta en pause fra hverandre i ca to til tre uker. Det kan skje at i løpet av denne pausen, bommer partneren din at du på samme måte som du gjør slik at det blir lettere å komme sammen igjen etter en slik pause. Et raskt tips om hvordan å komme tilbake sammen med din ex kjæreste, er å sørge for at du ønsker henne ved spesielle anledninger som bursdag henne eller ønsker henne lykke for noen nye oppdrag som hun kan ta opp på College eller på kontoret. Husk hver eneste lille detalj av livet hennes men inconsequential du kanskje tror det er. Kvinner liker det når folk oppstyr om dem, og hun vil virkelig sette pris på din bekymring. Les mer om hvordan du skal få henne tilbake.
Opprettholde kommunikasjon; Etter en tid har gått, opprettholde kommunikasjonen. Bare ring ham eller henne uformelt og spør hvordan de gjør etter bruddet opp. Vis at du bryr deg om dem, selv om du har brutt opp. E post eller ringe opp din ex fra tid til annen, men ikke fortell dem med en gang at du vil komme tilbake sammen igjen, og hvor mye du mangler dem.
Dato som venner; Et par uker etter at du har opprettholdt kommunikasjon med dem, når du føler at du har blitt vennlig igjen, spør din ex for en tilfeldig dato, som går for en film eller gå ut for å se en fotballkamp. Foreslå noe som han eller hun liker, og også nevne at det er bare en date mellom to mennesker som er venner og som også tilfeldigvis vare mye om hverandre. Hvis de godtar å gå ut med deg, det er sjanser at dere to kan bli sammen igjen, men hvis partneren din svaret er nei, tror jeg du bør gjøre noen andre planer vis-a-vis din kjærlighet livet er bekymret. Les mer om hvordan du skal be noen ut.
Ha det gøy sammen; på dato, har så mye moro som du kan. Ikke snakk noe alvorlig som å komme sammen igjen, eller hvor mye du savner ham, eller som du er ute etter en engasjert forhold. Her er en veldig viktig tips om hvordan du skal komme tilbake sammen med din ex kjæreste, ikke nevner noe også eksternt knyttet til forhold som de fleste menn har engasjement fobier og dermed kan en slik diskusjon skremme dem bort. Også, kle deg for den datoen. Bruk en kjole som var partneren din favoritt eller som han kan ha begavede deg. Del vitser, trekker bena, være flørtende, i utgangspunktet bare vise ham hvor mye moro du å være med. Les mer på dating tips.
Antyder Å være et par; Så snart du er venner igjen, og er nesten snakker med hverandre på telefonen hver dag, e-post jevnlig og møte en gang i uka, spør din ex ut på en romantisk date. Hvis du er kvinne, venter på at mannen skulle be deg ut, fordi hvis han ønsker å være i et forhold med deg igjen, vil han ta initiativ. Menn, må du ta steget selv, og be damen ut. Dersom din ex har igjen begynte å føle det samme om deg, vil hun sikkert akseptere å gå ut på en romantisk date med deg.
Dette er noen tips om hvordan å komme sammen igjen etter et brudd opp. Å være sterk, realistisk og analysere situasjonen godt, er svært viktig når du arbeider med et samlivsbrudd. Om din ex har allerede startet dating andre mennesker, og ikke skjul dette faktum fra deg heller, ved å nevne om hennes kjærlighetsliv til deg, så jeg tror det bør være en vekker til deg. Se etter slike signaler, og ikke være over ridd av følelser. Du kan ikke tvinge noen til å komme tilbake med deg, men med visse takt og de ovennevnte tips, kan du sikkert overbevise dem.