Navn Endre Etter Ekteskap

(Mike og Phoebe er gift og Phoebe ønsker blir navnet hennes endret), Mike: Så, hva er nytt?, Phoebe: Ja, jeg er ikke lenger Phoebe Buffay.; Mike: Det er flott! Du endret du navnet?; Phoebe: ja jeg gjorde! Møt: Princess Consuela Banana Hammock
~ Venner (The One med Princess Consuela)
Hvordan endre navnet ditt etter ekteskap? Mens vi ser stadig flere kvinner (menn var ikke så mye likevel) som foretrekker å holde seg til sin opprinnelige etternavn etter ekteskap, er det fortsatt er mange mennesker som føler at når de er gift, bør de ta etternavnet til sin ektefelle. I mange kulturer, mannen eller mannens familie bestemmer seg for å gi et helt annet navn til den nygifte bruden. Men kvinner er nå verdsette de opprinnelige navnene mye mer i disse dager da de føler at de har skåret ut en identitet for seg selv. Uansett, navnet endres etter ekteskap ganske vanlig blant kvinner over hele verden.
Nå navneendring etter at ekteskap er ikke bare begrenset til etternavn. Mange kan velge å endre sin fornavn og mellomnavn også. Eller få en helt annen navn helt! Mens det er flere personer som skifter navn etter ekteskap, kan du velger å endre navnet ditt praktisk talt enhver tid i livet ditt. Som Princess Consuela for eksempel!
Selvfølgelig, å endre navnet har mer enn bare et par strenger festet. Når du endrer navnet eller etternavnet ditt, du i utgangspunktet endre et avgjørende aspekt av din identitet. Som betyr at alle dokumentene du har som etablerer din identitet må oppdateres til det nye navnet. Så når du skifter etternavn etter at ekteskapet er en ganske enkel prosess, hvordan du oppdaterer navnet endres etter ekteskap på din identitet bevis er en ganske lang steg.
Slik å endre navn etter ekteskap
Først den begrensninger. Du kan ikke kunne ta opp noen navn som er kopibeskyttet, eller de som synes støtende for samfunnet. Du kan ikke velge et navn som kan oppfattes som nedsettende til en rase, kultur eller et land. Så må du har tenkt på navnet du leter etter, grundig.
Navn Bytt Etter Ekteskap: Step # 1; Det første skrittet i å endre ditt etternavn er å plukke opp en form for å skifte navn. Du finner dette skjemaet, eller en lenke til dette skjemaet på myndighetenes nettside. Du kan også finne hard kopi av dette skjema tilgjengelig med en advokat som bekrefter ditt ekteskap eller med den lokale retten.
Navn Endre Etter Ekteskap: Step # 2; Det andre trinnet i navneendringen etter ekteskap er å fylle den form. Kontroller at det ikke er noen feil i form. I tilfelle du har gjort en feil og klødde den ut, få en annen form og fylle det igjen. Pass på at navnet du fyller ut skjemaet er navnet du ønsker å leve med! Deretter sende skjemaet til det lokale tinghuset.
Navn Endre Etter Ekteskap: Step # 3; Neste skritt i å endre navn etter at ekteskapet er å få navneendringen kvitteringen. Din forespørsel til nytt navn vil bli gjennomgått av tinghuset. Når du mottar nye navn, er første skritt for å annonsere nye navnet i den offisielle lysingsblad.
Navn Bytt Etter Ekteskap: Step # 4; Det siste trinnet i denne prosessen med å endre navnet er å få alle de gamle dokumentene sammen - førerkort, pass, trygd-, bank-dokumenter, kredittkort dokumenter, osv., sammen med varsler om navnet ditt endres, og underrette alle disse menneskene som du har endret navn. Ingen tvil om hver av disse institusjonene har egne navn endres former og du må fylle ut alle av dem, samt gi de nødvendige bevis for navneendring.
Så nå er jeg sikker på at du vet alt for godt om hvordan du endrer etternavnet lovlig. Navneendring etter ekteskap i mange kulturer er fortsatt betraktet som et tegn på respekt for mannen og familien hans. Endre navn etter ekteskap er noe viktig, og dermed ble denne informasjonen forhåpentligvis nyttig for deg.