Hvordan Bleed en Radiator

Selv om det kan høres ut som det, men det er ingen vold i blødning en radiator! Den uheldige bruken av 'blødning' ord, gjør denne jobben høres ut som jobb, for mafiaen! Imidlertid være trygg at det ikke. Det er bare en verdslig og enkel jobb med radiator vedlikehold hjemme, som enkelt kan gjøres i omtrent fem minutter, uten blodsutgytelse! Ok, nok av tuller. I denne artikkelen, deler jeg noen enkle retningslinjer hvordan å blø en radiator system.
Hvorfor Bør One Bleed en Radiator?; Før vi snakke om hvordan å blø en radiator, la oss håndtere de 'hvorfor'. Det umiddelbare spørsmålet som stiller opp når vi trenger å gjøre noe er, hvorfor skal vi gjøre det? Det er en rettmessig tenkt som følge av din iboende nysgjerrighet og nysgjerrighet. Radiator blødning er en av disse jobbene som er en obligatorisk del av vedlikehold, hvis du vil at radiatoren skal fungere effektivt. Å vite hvorfor blødning en radiator er viktig, må man forstå hvordan et hus radiator fungerer. Så, la oss få en grunnleggende oversikt over en tradisjonell radiator som brukes til å holde rom varm. Det begynner all med kjelen, som skaper damp. Varmen energien som kreves for etablering av damp kan leveres fra naturgass, olje, ved eller elektrisitet.
Det er et nettverk av rør knyttet denne kjelen (vanligvis plassert i kjelleren), at transport dette damp til radiatorer innsiden husene. Radiatoren har en svingete nettverk av rør som transporterer denne dampen. Passasjen av damp varmer opp metal tuber og følgelig de utstråler varme inn rommet. Dampen avkjøles og blir til vann igjen, som transporteres tilbake til kjelen for oppvarming. Årsaken du trenger å vite hvordan du skal blø ett radiator er luftbobler som kommer inn i spoler bringe ned sin effektivitet. Når luftbobler komme innenfor spoler, fortrenge de vann og redusere oppvarming effektivitet, som luft et mindreverdig dirigent varme, enn steam. Derfor, hjemmet vedlikehold eksperter anbefaler blødning av radiator regelmessig, som det fjerner fanget luft og betydelig forbedrer oppvarming effektiviteten. Les mer på:; Varme Systems, vannvarmere, Hvordan Bleed ett Radiator System?; Nå som vi vet hvorfor det er viktig å vite hvordan du skal blø en radiator, la meg gi deg en rask gjennomgang av hva du må gjøre. Periodisk blødning av en radiator anbefales. Det er noen tegn som kan fortelle deg at radiatoren trenger blødningen. Den sikre tegn er en forskjell i temperatur nederst og toppen av radiator. Hvis radiatoren toppen er kaldt mens bunnen er varm, det definitive fangst av luft. Hvis du observerer at hele radiator er kald, deretter en stor mengde luft er fanget inni.
Et sentralt element som du trenger for å utføre jobben med radiatoren blødning er radiatoren nøkkelen! Den er tilgjengelig i fleste jernvareforretninger. Ved å sette denne nøkkelen, kan radiatoren blødning oppnås. Så få tak i denne nøkkelen.
Neste slå av sentral oppvarming før du begynner å blø radiatoren. Dette vil hindre enhver mer luft fra inn radiatorsystemet. Fortsett kun etter den stengt ned radiatoren er avkjølt. Når du er sikker på at de har kjølt åpner begge ventilene på radiatoren nederst. Vær forberedt med et lite badekar og legg den under skruen. Også holde et håndkle med deg. Deretter setter nøkkelen i bleed skruen sporet og vri det mot urviseren (omtrent halv omdreining). Vann vil sprute ut, med ett susing og dryppe ut av skruen. DAB det med håndkle. Når vannet har sprutet, og presset har vært utgitt, roter nøkkelen med klokken (en halv omdreining igjen). Det er den. Job har blitt oppnådd. Du kan slå på sentralvarmeanlegget og nyt betydelig varmere interiøret i ditt hjem.
Du kan også lære om bilen radiatorer:; Hvordan Flush en Radiator; Radiator Leak Repair; Radiator Repair Cost; Håper dette artikkelen har gjort det krystallklart, til som hvordan å blø en radiator. Det tar ikke en Einstein å finne ut jobben, som du vil enig med meg. Alt som trengs er en evne til å forstå logikken og kapasitet til å følge enkle instruksjoner.