Svart hår Braid frisyrer

Braids dannes når tre seksjoner av hår er flettede sammen. De vanligvis ser bra ut på African American kvinner. Grunnet deres allsidighet og evnen å gi personen en ny unik utseende, er de også bæres av folk over hele verden.
Svart hår Braid frisyrer
Svart hår braid stiler første oppstod i Afrika, etter som afro-amerikanere brukte dem på en annen måte med unike stiler. Disse frisyrer passer for både menn og kvinner. Braids kan gjøres om til ulike stiler og mønstre for å gi deg en kul look. Videre med ser bra, du også ikke trenger bekymre administrere håret. Disse frisyrer bare trenger litt mengde hår pleie og vedlikehold. Prosessen med å lage fletter kan være tidkrevende, men etter å få sort hår fletter, kan frisyrer endres i mange forskjellige mønstre å ha et tilpasset utseende, uten å ha behov for å unbraid.
Mest populære svart hår Braid frisyrer
Cornrows; Denne hårklipp består av håret gjort inn braids som er satt svært tett til hodebunnen. Når fletter gjøres på hodet, ser de ut som rader med korn i et felt, og så sitt navn "cornrows". De kan settes inn i mange forskjellige cornrow motiv som sikksakk, sirkulære, og flere andre stilarter. Dette frisyre er mest egnet for barn og unge menn. Men i noen tilfeller kan kvinner også foretrekker å bruke den. Les mer på cornrow braid stilarter.
Micro Braids; Disse svarte frisyrer er også kalt som usynlig eller Pixie flettene. Micro flettene kan du håret til å ha en naturlige bevegelse, med rendering muligheten til seg ulike mønstre. Micro braid frisyrer er rett og slett laget av flettematerialer svært små deler av håret. Iført dette frisyre er ikke anbefalt for folk som har tørt eller sprø hår, som det ikke passer godt med slike hår.
Kort Single Braids; Kort single flettene er den beste frisyrer for African American kvinner som har kort hår. Denne frisyren gir en veldig ryddig og profesjonelt utseende kvinner. Den består av fletter som er laget av hår som er til skuldrene. Kort sagt single flettene, hvis du vil kan du også sette perler i endene.
Tykke Braids; Dette frisyre gjelder alle håret blir flettet inn i en stor flette som kan stå avslappet eller vevd inn i seg selv som en bolle. De viktigste braid kan veves inn i mange andre komplekse mønstre. I denne hairdo, er hel av håret brukte å gjøre braid, og ikke bare spesielt seksjoner.
Tree Braids; Et tre flette frisyre også er en av de populære svart hår braid frisyrer. I denne frisyre, vil håret stylist cornrow alle naturlige håret til hodebunnen, og deretter veve det naturlige håret på radene. Dette vil gjøre det mulig å ha noen form for frisyre du vil ha. Tree fletter er en av de beste sorte hår braids veve stiler for African American kvinner.
Andre Braid frisyrer; Micro cornrow frisyrer er en blanding av mikro fletninger og cornrows, som er gjort på kort eller langt hår. Fra fronten, ville det se ut som en cornrow, og fra bak det ville se ut som singel micro flettene. Long single braid frisyrer er gjort på håret litt under skulderen. De fletter er lik som korte single flettene, men på lengre hår.
Les mer på:; Black Flettet frisyrer og Hair Weave stiler; African American Hair fletting Styles, Braid frisyrer for Black Women: Dette var bare noen få av den svarte håret braid frisyrer. Du vil finne mange forskjellige typer, for eksempel mikro vendinger, garn flettene, låser, etc.