Slik Hang Gardinstenger

'Hvordan henge gardinstenger?' er et spørsmål som ofte spurt av mange mennesker. Prosessen med hengende en gardin stang er ekstremt lett og grei. Forhenget rod forbedrer drastisk utseendet på et bestemt rom og gjør det mer behagelig.
Curtain Rods; Den interne utseende huset er en primær bekymring for fleste huseiere. Oppussing og interiør design ofte synes å være utilstrekkelig, for å gjøre huset er nydelig. Det er numerable design og stiler av gardinstenger. Disse design og stiler av gardinstenger vise seg å ha en gledelig effekt på getup og utseende i rommet. De fleste av gardinstenger som er tilgjengelige i markedet er av nøytrale farger som svart eller hvitt. Disse type gardinstenger, derav, gå bra med nesten alle gardin, farge eller design. Forhenget rod er også svært effektiv i forbedre interiørdekor på rommet. Ethvert sett med konvensjonelle gardinstenger er laget av to sentrale deler. Nemlig, braketten og selve stangen. Konsollene sikret inn veggen, og deretter stangen skrues eller festet til brakettene. I tilfeller var stanga er veldig lang, støtter som ligner på design og tekstur i parentes er også brukt. I noen tilfeller, dekorative hoder er også montert på brakettene og støtter. Men spørsmålet gjenstår, hvordan å henge gardinstenger.
Hvordan "henger et forheng Rod?; Fremgangsmåten for henger en gardin stang er relativt enkelt, hvis prosedyre følges systematisk.
Krav; For å henge teppet stang, vil du krever følgende tilbehør. , Måling tape, Ladder eller en høy krakk, Power drill, Blyant, Skruer, SHEETROCK ankere, skrutrekker, Prosedyre, Prosedyren som følger, er veldig enkel og kan utføres raskt ved hjelp av systematiske tiltak. , Det første og mest avgjørende skritt er å gjøre målinger. Ta målebåndet og ta markeringer for brakettene, klokken lest fem inches over den øvre kanten av vindusrammen. Light vekt rammer kan også henges på vinduet rammen selv. ; Det neste steget er å lage tegninger til hullene på braketten. Du kan lage disse tegningene med hjelp av braketter, og en blyant. Pass på at du ikke gjør et merke over et tre stud. For dette kan du også første bor et pilot hull. Du må også bekrefte at hullet Markeringene er planert og ikke skjeve. , Ved siden tar kraften bore og bore på tegninger som allerede er laget. Du må holde øynene trygt fra liten mengde støv som flyr ut under boreprosessen. ; Etter har du boret hullene, pek i SHEETROCK ankrene inn hullene. Disse ankere sørg at skruene er alltid holdt i plass. ; Neste skruen i din gardin stang braketter på plass og sikre om de er sikre nok eller ikke. ; Det siste trinnet er å få på teppet klippet ringene i gardinstenger og plassere stangen på plass. ; Den samme fremgangsmåten kan brukes hvis du har spørringen "hvordan å henge gardinstenger av gips vegger? ', I tankene. For å vite mer om gardin stang installasjoner, kan du også se:; Buede Dusj Curtain Rod Installasjon; Bay Window Curtain Rods, jeg håper at jeg har svart på spørsmål "hvordan å henge gardinstenger? '. En av de beste måtene å henge gardin stang veldig effektivt er å ta veldig gode målinger og lage virkelig gode tegninger.
Good Luck!