Nappy Hair Styles

Å bære off black bleie frisyrer, det første man må være begavet med den flotte African American hår. Selv om de kan være vanskelige å håndtere, men det er en liten pris å betale for den fantastiske måter en kan style slik hår. Det er veldig enkelt å eksperimentere med ulike black frisyrer når du først får taket på det. Så ta en titt på noen enkle og posh bleie frisyrer nevnt nedenfor.
Nappy Hair Styles for Men
Disse korte bleie frisyrer for menn er ideelle for arbeidsplasser, det beste er at de er så enkle å administrere.
Cornrows: Disse er de mest populære svarte menn's frisyrer. Det beste med dem er at man kan gjøre dem noen måte, det jeg mener å si er at, man kan flette håret til å se bedriftens eller man kan style dem på en mer morsom lekende måte. Når det gjelder cornrow stiler for menn, er himmelen grensen. Du kan velge en forråd av design og utseende. Les mer om hvordan du gjør cornrows.
A fro: Denne klassiske hår-do, med riktig lengde kan se ganske tiltalende. Puff som er opprettet på toppen av hodet er avhengig av hårlengde. Hvis din livsstil kan håndtere det, sier jeg går alle ut og la det bli høy og mektig. Men for mer subtile miljøer, kan en kort beskjære gjøre en fro ser ganske smart og sofistikert.
Fade hårklipp: Av alle håret design for svarte menn, personlig føler jeg mest sexy er falmet hårklipp. Her toppen av hodet har tykkere hår, avhengig av dine behov, og resten av håret er tynnet ned. Dette frisyre er kjent blant så mange kjendiser fra Shemar Moore til min favoritt Pharrell Williams.
Nappy Hair Styles for kvinner
La oss ta en titt på litt frisyrer for African American kvinner. Disse naturlige bleie frisyrer er helt fabelaktig.
Vendinger og Braids: vendinger og flettene vil for alltid holde seg på moten scenario. Disse ikke bare gjør håret lett å administrere, men også gi damen sportslige dem en elegant disposisjon. Bare vri eller flette håret i en stil som du vil. Du kan prøve senegalesiske vri flettene, disse er feminine og ser flott ut. Les mer på flette frisyrer for svarte kvinner.
Kinky Up do: Dette er ett av enkleste ennå chic naturlige black frisyrer. Alt du trenger å gjøre er lage chignon bun og du er ferdig. Det beste er at selv om du har, sier mikro mini flettene, så kan også du gjøre dette bun. Andre lurt for naturlig bleie hår, kan du bare tie håret i en stram hestehale og vri dem inn i en herlig bun.
Simple Up do: Hvis du har oppdaget trikset å administrere håret, deretter ikke viker unna la håret henge løst måten de er. Style dem vel med litt olje og vann base, kam den og la det være. Du kan bruke noen hårnåler, eller et fint hår band å sikre den øverste delen ned og puff gjenvæ håret. Hvis du har klippet håret kort, så dette ser vil være perfekt.
Dette var bare noen av de morsomme African American frisyrer som du kan prøve ut. Husk med et lite triks, og en kyndig hånd, kan bleie frisyrer ser fabelaktig, så vær stolt og flaunt din vakre lokker.