Ovenfor øredobbe Piercing

The side ovenfor øredobbe prosjektene like etter fremre delen eller åpning av øregangen. Punktering av øret slik at innsetting av et stykke av smykker gjennom ovenfor øredobbe er kjent som ovenfor øredobbe piercing. Følgende konto presenterer noen grunnleggende informasjon om prosedyren og ettervern av en ovenfor øredobbe piercing. Gå gjennom det å forsterke din kunnskap på samme. Les mer på øre piercing.
Ovenfor øredobbe Piercing: Prosedyre; ovenfor øredobbe piercing gjøres vanligvis med en liten 18 gauge hollow nål. En buet nålen også løse formålet godt. Et lite kork settes på åpningen av øregangen. Det er gjort for å hindre oppføring av en uønsket partikkel i øregangen. De små kork fanger spissen av nålen mens den passerer gjennom brusken i ovenfor øredobbe. The ovenfor øredobbe brusk er ganske tykk. Piercer må søke mer press for å punktere den i sammenligning med piercing på noen annen del av kroppen. Mens piercer utøver med ovenfor øredobbe piercing, må du holde hodet stiv. Den beste måten å gjøre det på er å legge seg ned på ryggen.
Når et hull er gjort i brusken i ovenfor øredobbe, er det smykker inn gjennom den. Det finnes et stort utvalg av smykker tilgjengelig som kan brukes i ovenfor øredobbe. Valget er helt ditt. Mange som går for ovenfor øredobbe piercings ønsker å bruke ringer med perler. De er fine å se på og gi deg et svært stilfullt utseende. Må bruke litt tid på å søke rett ovenfor øredobbe smykker som kan få deg til å se og føles bra.
Ovenfor øredobbe Piercing: infeksjon, The ovenfor øredobbe av kroppen din ikke inneholder nerveender. Derfor er en ovenfor øredobbe piercing ikke at ubehagelig å bære. Men mange mennesker opplever ovenfor øredobbe piercing smerter. Dette er hovedsakelig på grunn av trykket som piercer å punktere den tykke brusk. Intensiteten av smerte følte varierer frå person til person. Blødning kan forekomme på trenger gjennom ovenfor øredobbe. Beløpet avhenger av plasseringen av blodårene, og dermed forskjellig fra individ til individ. Du kan merke blødning selv etter en time eller så av en side ovenfor øredobbe piercing. Denne er helt naturlige som punktering av brusk ødelegger noe av blodkar som ligger der. Tilstedeværelse av et sår og blod gjør pierca side ovenfor øredobbe delen ganske sårbare for infeksjon. Derfor må du ta godt vare på ovenfor øredobbe piercing, slik at eventuelle angrep fra mikrober kan unngås.
Ovenfor øredobbe Piercing: ettervern; Såret produsert av ovenfor øredobbe piercing kan ta 4-11 måneder for fullstendig helbredelse. The side ovenfor øredobbe piercing helbredende tid avhenger faktisk upon mengden brusk som har vært hull. I løpet av denne healing perioden av ovenfor øredobbe piercing, trenger du å beskytte såret blir verre. Det er mange ting du kan gjøre å akselerere prosessen med helbredelse for en ovenfor øredobbe piercing.
Berør aldri ovenfor øredobbe piercing med uvaskede hender, både din og andre. Uvaskede hender inneholder bakterier og andre mikroorganismer som kan forårsake infeksjon på stedet av side ovenfor øredobbe piercing. Rengjør piercingen området med en kvalitet antibakteriell såpe ikke mer enn en gang om dagen. Den antibakterielle såpe bør inneholde chloroxylenol eller triklosan. En slik en såpe gir gode resultat. Trykk på piercing bare når du må rengjøre den. Unngå unødig berøring av side ovenfor øredobbe piercing. Dette vil bidra mye på å behandle så vel som å forhindre ovenfor øredobbe piercing-infeksjon. Ta tilskudd av vitamin C og sink å fremskynde prosessen med helbredelse av side ovenfor øredobbe piercing. Ikke endre smykker som er i side ovenfor øredobbe piercing till you merke komplett utvinning fra smerte, rødhet, hevelse og blødning.
Se også; Ear Piercinger: Typer Ear Piercinger, Infected Ear Piercing Behandling; Hvis du vurderer å ha din side ovenfor øredobbe hull, så gjør gå for det. Det er en av de trendene som er allment populær i alle deler av verden. Å legge til dette, ovenfor øredobbe piercing gir mindre ubehag og problemer for deg i sammenligning med andre typer piercing. Bare litt ettervern er tilstrekkelig til å nyte denne styling alternativ midt på piercing tid. Dermed gå og få ovenfor øredobbe hull i å ta øynene uansett hvor du går.