Hvordan Be A Good Wife

Bryllupet sesongen er rund like hjørnet og mange potensielle bruder vil være opptatt forberede for deres D-dag. Er du forberede bryllupet ditt? Jeg vet du vil være ganske glade for å starte et nytt liv med din mann og like nervøs om hvordan å være en god kone. Om du kanskje få ulike forslag fra kvinner som har vært i spillet lenge, ikke la det over-byrden deg. Bare følg ditt hjerte og jeg er sikker du vil bli en vellykket hustru og mor.
Hvordan bli en Good Wife til mannen din
Så endelig du gift og er lykkelig avgjort i ditt nye livet. Hvis du vil vite hvordan å være en god kone følg disse forholdet råd for kvinner.
Kjærlighet og Care, Kjærlighet er grunnlaget for ethvert forhold. Den første kvaliteten en mann ville se etter i kona hans er kjærlighet og omsorg. Menn liker å bli bortskjemt til tider, slik gjør alle sin husarbeid rett fra tiden han får klar til gå på jobb. Fortsett til dusjen omsorg etter at han kommer tilbake sliten fra jobb. Vise din kjærlighet ikke bare i gester, men også i ord ved å si 'Jeg elsker deg' så ofte du kan. Det sies at 'The måten til en manns hjerte er gjennom hans magen', så tilberede hans favoritt retter uten spørre hans og sørg å overraske ham med en intim levende lys middag.
Kommuniser følelsene dine; Vil ha et god, sterkt ekteskap? Hemmeligheten er å kommunisere med mannen din. Ikke hold noe fra ham. Just sitte og snakk med ham daglig, selv om det er for halv time. Det kan være trivielle ting som klager om hushjelp eller viktige ting som å betale banken EMI eller forsikringspremie. Når mannen din snakker, lytte til ham uten avbryte, men ikke vær en passiv lytter lest han ville føles han snakker til seg selv. Du kan gi din mening eller forslag hvis han ber for, men ikke tving det på ham. Riktig kommunikasjon er en god middel til styrke din forholdet, men det betyr ikke at du må gå på med din litani av klager øyeblikket han trinnene inn i huset. Alltid konsultere mannen din før tar noen stor beslutning. Det er ingen krydder i livet uten minor argumenter og deretter sortering dem, men sørg at de ikke tar en feil sving.
Respekter Your Man; 'Give respektere og ta respekt' er et gammelt ordtak, men veldig sant. Hvis du vil bli respektert, må du respektere mannen din. Måten du snakker eller oppfører seg sammen med mannen din gjenspeiler hvor mye respekt du har for ham. Avholde deg fra å tale på en hard måte og vet ikke ydmyke eller bagatellisere mannen din i private eller offentlige. Hvis du er i en fugl humør, ikke vent din vrede på ham og alltid tenke før du snakker noe, som ord en gang talt ikke kan tas tilbake. Enten du er hjemme eller utenfor alltid behandle mannen din med respekt.
Gjensidig forståelse, forståelse er en toveis vei. Bryllup er en seremoni at bringer to fremmede sammen men hva binder et ekteskap er gjensidig forståelse mellom mannen og kone. Alle har hans egne problemer og kanskje mannen din har hatt en hard dag på kontoret. Når han kommer hjem om kvelden og ikke er hans muntre selv, må du forstå og i stedet for å griner han om det, gi ham tid til å åpne opp. Det finnes ingen skriftlige regelen du må være enig med alt som din mann forteller deg. Når du uenig om noe, fortelle det til ham i en måte som ikke fornærmer ham. Innimellom, kan han liker å gå ut med hans venner for en fest, som 'manns natt out' eller han kan ha en hobby, som å spille snooker, ville han gjerne forfølge. Det anbefales å gi ham sin plass og ikke å forvente hans udelte oppmerksomhet, og plager ham ved å gripe inn i livet sitt. Forstå mannen din selv før han spør eller sier noe kan bygge sterkere bånd mellom dere begge.
Støttende; I tider med problemer, lengter en mann alltid på at konas støtte og forståelse. Støtt din mann og elsker ham like, gjennom hans suksesser og fiaskoer, og alltid forsikre ham at du alltid vil være der for ham gjennom tykt og tynt. Utfylle ham i alle faser av livet, det være seg hans karriere eller personlige liv. Kompliment din mann for sine prestasjoner. Det sies at "En kone kan ringe eller bryte en mann», så aldri vondt din manns ego eller kritisere ham, spesielt foran andre, ellers kan han en tendens til å mislike deg. En støttende og omtenksom kone vil få respekt fra sin mann.
Organiser Overraskelser; Surprise mannen din ved å organisere et parti, det være seg hans fødselsdagen, eller bryllupsdagen din, uten sin kunnskap og se hans forbauset utseende. Du kan også planlegge en enkel kveld ut til hans favoritt hotell eller du kan lage mat han sin favoritt retter en gang iblant.
Hvordan å være en god kone og mor
"Hvordan bli en god kone og mor?" Er et vanlig spørsmål mange kvinner spør. Med ankomsten av barna, mange kvinner står overfor dilemma hvem han skal gi det første preferanse, ektemann eller barn, som begge er like viktige. Del din oppmerksomhet likt mellom din mann og barn. Forstå og oppfylle din manns behov og hjelpe ham med hans daglige gjøremål som du pleide å gjøre før barna ble født. Små barn trenger mye oppmerksomhet og kan ta opp mye av din tid, men det er ikke så med eldre barn. Være rundt når barna trenger du og tilbringe litt kvalitetstid å spille med dem. Du kan også hjelpe barna med lekser og veilede sine studier. Det er ikke så vanskelig som det virker. Du kan være en perfekt kone og mor om du kan forstå hva din mann og barn virkelig ønsker, og ved å oppfylle deres hjerter ønske.
Hvordan være en god kristen Wife
Genesis 2:25 i Bibelen siterer Mannen sa: "Denne er endelig ben av mine ben og kjøtt av mitt kjøtt. Denne skal kalles kvinne, for av mannen denne har blitt tatt ". Det er derfor en mann forlate sin far og mor, og forener seg med sin kone og de to blir ett. Hvis du er opptatt av hvordan å være en god kristen kone følger denne bibelvers, Hvis du kan finne en virkelig god kone, er hun verdt mer enn verdifulle edelstener! Hennes mann kan stole på henne, og hun vil rikt tilfredsstille sine behov ... Hun er energisk, jobbe hardt, og klokker for gode kjøp. Hun jobber til langt på natt! Hun syr for de fattige og sjenerøst gir til de trengende. Hun er en kvinne med styrke og verdighet, og har ingen frykt for alderdom. Når hun snakker, hennes ord er kloke, og godhet er regelen for alt hun sier. Hun ser nøye alt som går på hele huset, og er aldri lat. Hennes barn stå og velsigne henne, det gjør mannen hennes. Han berømmer henne med disse ordene: 'Det er mange fine kvinner i verden, men du er den beste av dem alle! - Ordspråkene 31:10-29. Les mer på sunne relasjoner.
Slett alle nervøsitet fra sinnet ditt og følg disse enkle tipsene for å bli en god kone, og du vil bli toppet med ros fra alle, spesielt mannen din om hva en god kone du er! Med ønske om et lykkelig ekteskap!